OTW14- lepsiejszych dni czekamy ;( ciagle "coś" i " coś "

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto paź 13, 2015 19:19 Re: OTW14- lepsiejszych dni czekamy ;( ciagle "coś" i " coś

MalgWroclaw pisze:ratunku :(

????????
Dobro raz dane, wraca z podwójną siłą.
Kacperku[*]przepraszam Cię za to, co musiałam Ci dziś zrobić. Dziękuję Ci za 16,5 roku bycia razem.
05-1995-27-12-2011.:( :(
Rysio-16-02-2013 [*] :( :( Przecinak-Synuś-13-12-2016[*] :( :(
ObrazekObrazek

Hieny na pokład.
Dążymy do szczęścia, nie zadeptując trawników innym.
“Człowiek, który nie ma się czego bać, to człowiek, który nie ma czego kochać.”

meg11

Od: Wto sty 11, 2011 15:22

Post » Wto paź 13, 2015 21:06 Re: OTW14- lepsiejszych dni czekamy ;( ciagle "coś" i " coś

na marny sos
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Śro paź 14, 2015 10:06 Re: OTW14- lepsiejszych dni czekamy ;( ciagle "coś" i " coś

MalgWroclaw pisze:na marny sos

Jak nie ma co jeśc to i sos jest fajny :mrgreen:
Moi lubią takie coś co szybko można odgrzać i zapodać. Choć zdrowe nie jest.
Wszystkie koty po odrobaczeniu dobrze się czują i aż mi lżej na duszy.
Bardzo się o nie martwiłam. Nie lubię takch zbiorowych "akcji".

Ludzie dzwonią i widać ,że edukację przyswajają. Choć nie czytanie ogłoszeń od dechy do dechy i wiedzenie o jakiego kota chodzi. Ich chęć ratunku pognębionego u nas biedaka :wink: kończy się w momencie przypomnienia akapitu o umowie i zabezpieczeniach... Tak, tak (słyszę) pewnie i wizyta i kraty i takie tam. To ja nie chcę takiego.
Odsyłam wszystkich napalonych :mrgreen: (jak wyrobię się zanim trzaśnie palcem w rozłączenie) na fejsa lub schronów. Niech ratują prawdziwe nieszczęścia.

Kilka fot odnalezionej Bezy :wink: Prsła pod nogami z dziecinnego i za diabła nie mogłam jej umiejscowić.
Gdyby nie to ,że peciarze nie wychodzili na dymka to oszczędzone mi było trzepanie bloku od piwnicy po dach.
Bezunia
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazekObrazek

Beza "schowana" za Żwirkiem
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazekObrazek

Beza i Maciejka
ObrazekObrazek

Żwirek dla wielbicieli
ObrazekObrazekObrazek
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Śro paź 14, 2015 10:18 Re: OTW14- lepsiejszych dni czekamy ;( ciagle "coś" i " coś

Śliczne wszystkie :1luvu:
Obrazek
Maciuś ['], Kubuś ['], Filemon ['], Pimpuś ['], Maksiu ['], Nikitka ['], Tosia ['], Filip ['], Ina ['], Zoja ['] :( kiedyś się spotkamy
To i owo na dług u weta - viewtopic.php?f=20&t=216152

ametyst55

Od: Pon sie 16, 2010 14:04

Post » Śro paź 14, 2015 11:27 Re: OTW14- lepsiejszych dni czekamy ;( ciagle "coś" i " coś

Ładne masz kotecki Ciocia :1luvu:

Hania66

Od: Pt mar 10, 2006 17:20

Post » Śro paź 14, 2015 11:32 Re: OTW14- lepsiejszych dni czekamy ;( ciagle "coś" i " coś

A Żwirek jaki piękny kocurro. Obrazek

I jak pozuje amant jeden.
Ostatnio edytowano Śro paź 14, 2015 11:34 przez mimbla64, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

mimbla64

Od: Pon lis 12, 2007 9:29

Post » Śro paź 14, 2015 11:34 Re: OTW14- lepsiejszych dni czekamy ;( ciagle "coś" i " coś

mimbla64 pisze:A Żwirek jaki piękny kocurro. Obrazek

Duuużo pięknego kocurka jest. I lękliwego strasznie.
Obrazek

ASK@

Post » Śro paź 14, 2015 11:48 Re: OTW14- lepsiejszych dni czekamy ;( ciagle "coś" i " coś

Zajrzyjcie proszę
viewtopic.php?f=1&t=171154
Obrazek

ASK@

Post » Śro paź 14, 2015 13:49 Re: OTW14- lepsiejszych dni czekamy ;( ciagle "coś" i " coś

ASK@ pisze:[/url]Obrazek

Co one takie w górę zapatrzone?
Dobro raz dane, wraca z podwójną siłą.
Kacperku[*]przepraszam Cię za to, co musiałam Ci dziś zrobić. Dziękuję Ci za 16,5 roku bycia razem.
05-1995-27-12-2011.:( :(
Rysio-16-02-2013 [*] :( :( Przecinak-Synuś-13-12-2016[*] :( :(
ObrazekObrazek

Hieny na pokład.
Dążymy do szczęścia, nie zadeptując trawników innym.
“Człowiek, który nie ma się czego bać, to człowiek, który nie ma czego kochać.”

meg11

Od: Wto sty 11, 2011 15:22

Post » Śro paź 14, 2015 14:27 Re: OTW14- lepsiejszych dni czekamy ;( ciagle "coś" i " coś

meg11 pisze:

No właśnie, co to za super zabawką machalas? :smokin:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Czw paź 15, 2015 12:09 Re: OTW14- lepsiejszych dni czekamy ;( ciagle "coś" i " coś

Jak się macie?
Dzisiaj cieplejszy i jasniejszy jesienny dzień. :ok:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Czw paź 15, 2015 18:25 Re: OTW14- lepsiejszych dni czekamy ;( ciagle "coś" i " coś

meg11 pisze:

To stara fotka. Machane było...parówką :mrgreen:
Chodziło o prezentację Żwirunia.

Miałam okropną nockę i dzionek nie lepszy ,dlatego nie otwierałam lapka.
U nas wiało mocno. Ranek był ciepły. Otwarte okno wniosło fajny, poranno-ciemy zapach. Sikorki siedziały ,jak tylko świt nastał, na słoninie. Biedne są . Koty nie odpuszczają. Nawykną wreszcie. W tamtym roku olewkę robiły. Myślałam ,że mi koty na zawał zejdą. :mrgreen:

Żyjemy.Ale dziś jakoś nędznie mi idzie.
Obrazek

ASK@

Post » Czw paź 15, 2015 19:10 Re: OTW14- lepsiejszych dni czekamy ;( ciagle "coś" i " coś

Oby jednak było coraz lepiej - Tobie, kotom i sikorkom :ok:
I żeby Wam pogoda sprzyjała, bo to zawsze trochę łatwiej gdy nie trzeba walczyć z okolicznościami przyrody.
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

Post » Czw paź 15, 2015 19:28 Re: OTW14- lepsiejszych dni czekamy ;( ciagle "coś" i " coś

Jutro ma być cieplej i słoneczniej :ok:
Obrazek
Maciuś ['], Kubuś ['], Filemon ['], Pimpuś ['], Maksiu ['], Nikitka ['], Tosia ['], Filip ['], Ina ['], Zoja ['] :( kiedyś się spotkamy
To i owo na dług u weta - viewtopic.php?f=20&t=216152

ametyst55

Od: Pon sie 16, 2010 14:04

Post » Czw paź 15, 2015 20:16 Re: OTW14- lepsiejszych dni czekamy ;( ciagle "coś" i " coś

Janusz poszedł koty karmić a przy okazji kupić papierosy :mrgreen:

Darusie napisały
Oboj bardzo dobrze są, dużo jedzą, przybierają na wadze, widocznie są większiej, bawią się cały dzień. Dostaną szczepionkę tym weekend. Do tej pory, wszystko w porządku. Dziękujemy Wam za to, że możemy z nimi być. Pozdrawiam

Malinka z Malwinką
...minął już prawie miesiąc, odkąd Dziewczęta ( zwane Księżnymi ) są już u nas i do tego są absolutnie rewelacyjne. Moje poprzednie doświadczenia z kotami nie należały do najspokojniejszych ( a mimo to zdecydowałam się na kolejne zwierzaki :) , być może dlatego teraz jestem bardzo miło zaskoczona. Nie ma z nimi żadnych problemów ( mam na myśli niszczenie mebli, kuwetę, jedzenie,itp) , a do tego są przeurocze, czasami myślę , że trafiły mi się jakieś wyjątkowe egzemplarze, bo łażą za mną krok w krok , zwłaszcza wieczorem i wystarczy , że na chwilę usiądę na kanapie już są koło mnie i mruczą zanim zacznę je głaskać. Zwłaszcza Malwina tak ma , że mruczy sama do siebie nawet jak sama leży na kanapie ... Codziennie obowiązkowy jest półgodzinny wieczorny seans głasków i drapania za uchem i po brzuszkach, Dziewczęta wówczas wpatrują mi się głęboko w oczy , co jakiś czas je mrużąc...
Kocice mają :wink: ... pieska Sake
...Mam nawet dziwne przeczucie, że pies w akcie rozpaczy , szukając ich aprobaty, zaczął wmawiać sobie , iż jest kotem i prawie wpakował mi się do kuwety w wiadomym celu ( nie udało mu się, załatwił się przed wejściem do kociego przybytku). Nie mówiąc już o kocim żarciu, na punkcie, którego dostał świra i nawet groźne fuknięcia Kotek go nie odstraszyły. Finał jest taki , że Dziewczyny mają miski na blacie i demonstracyjnie ćlamią patrząc się z góry w oczy piesowi , który stoi smętnie przy swojej misce na podłodze. ..

Amelka z Andzią
Pani Asiu.Kicie zdrowe i wesołe.Rozrabiaja ile wlezie.Sa kochane bardzo.O szczepieniu pamiętamy.Pozdrawiamy gorącą.

Lenka
...Kicia ma się dobrze. Byliśmy ostatnio u weterynarza, obcinaliśmy pazurki. Mała nie jest już taka mała, waży 3,5 kg. Teraz jak zwykle leży obok mnie, jest bardzo towarzyska. Ale gdy nie wypoczywa to wciela się w nią mały diabeł, który biega po mieszkaniu za muchą, albo szuka drobiazgów na półkach do zrzucenia. Niby rok juz ma, a dalej jest rozrabiaką...

"Przyszły" też fotki ale muszę je ogarnąć.
Obrazek

ASK@

[poprzednia][następna]