Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Mara S pisze:Ja mogę być dopiero przed 16, dajcie znać jeśli ktoś może wcześniej.
Cookie1706 pisze:Mamy matkę z trzema maluchami niecałe 3 tygodnie!! Wiem, że nie macie miejsca ale mimo wszystko proszę o przyjęcie. A może ktoś zabierze na DT?
Helenka zostaje u nas w gabinecie na noc. Jutro rano będzie miała zabieg. Od dzisiaj dostaje leki. Po przeciwbólowym zjadła mus. Monika dala jej kroplówkę i elektrolity.
Nie można czekać z zabiegiem. Kot się męczy i nie je. Nie ma na co czekać. Jutro rano będą wyniki to lekarze uwzględnia je przed wykonaniem zabiegu.
Cookie1706 pisze:Mamy matkę z trzema maluchami niecałe 3 tygodnie!! Wiem, że nie macie miejsca ale mimo wszystko proszę o przyjęcie. A może ktoś zabierze na DT?
Cookie1706 pisze:Helenka już po zabiegu. Miała sanację jamy ustnej i sterylizację. Ta kicia ma więcej niż 6 m-cy, dr Hyla oceniła ja na przynajmniej 12 miesięcy.
Jeżeli chodzi o oko to prawdopodobnie coś jej się wbiło i doszło do zrostu tęczówki z rogówką. Wrzoda na oku nie ma. Można jechać na konsultację okulistyczną.
Helenka miała bardzo brudne uszy.
Dostanie leki, wszystko lekarz wytłumaczy Wam przy odbiorze.
Po zabiegu na jutro i sobotę dostaniecie syrop przeciwbólowy. Kontrola po operacji w niedzielę 18/10. Wtedy kicia musi dostać antybiotyk. Szwy około 25/10.
O której ja odbierzecie? Lekarz jest w gabinecie do 16:00 ale między 14: a 15:30 będzie na kociarniach.
Użytkownicy przeglądający ten dział: kasiek1510 i 128 gości