Porsche ['] proszę spójrzcie str. 27

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Pon paź 05, 2015 12:36 Re: Porsche, błagamy o każdy grosz - badanie RM, pilnie

Mail do dr Wrzoska wysłany, pozostaje czekać :ok:
Dedykacja specjalna - kto się tłumokiem urodził, walizką nigdy nie będzie!

casica

Od: Pt mar 30, 2007 22:12

Post » Pon paź 05, 2015 12:41 Re: Porsche, błagamy o każdy grosz - badanie RM, pilnie

no to czekamy, ja się z moim kotem ze schronu nie doczekałam :( oby Porszakowi się udało.
Co do wpłat, będzie jeszcze 50 zł z obrazkowego bazarku - pewnie jutro.
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Pon paź 05, 2015 12:43 Re: Porsche, błagamy o każdy grosz - badanie RM, pilnie

A może ktoś z Wrocławia pomoże? Może ktoś ma pewny namiar na dr Wrzoska?
No cóż, pozostaje trzymać rękę na pulsie, jeśli do jutra nie będzie odpowiedzi, będę atakować rejestrację

casica

Post » Pon paź 05, 2015 12:54 Re: Porsche, błagamy o każdy grosz - badanie RM, pilnie

casica pisze:A może ktoś z Wrocławia pomoże? Może ktoś ma pewny namiar na dr Wrzoska?
No cóż, pozostaje trzymać rękę na pulsie, jeśli do jutra nie będzie odpowiedzi, będę atakować rejestrację

Napisz do Avian :)
Obrazek Obrazek Świat z marmuru <3
Mój świat runął. Nigdy już nic nie będzie takie samo... 31.05.2020 [']
Jeśli nie masz po co żyć, żyj na złość innym :)

phoenix6

Od: Śro wrz 18, 2013 22:25

Post » Pon paź 05, 2015 12:57 Re: Porsche, błagamy o każdy grosz - badanie RM, pilnie

phoenix6 pisze:
casica pisze:A może ktoś z Wrocławia pomoże? Może ktoś ma pewny namiar na dr Wrzoska?

Rozmawiałam z Izą (swoją drogą jest z Poznania) i od niej dostałam namiary, a w kazdym razie dowiedziałam się, że trzeba skontaktować się z rejestracją. Tak zrobiłam, pani w rejestracji poleciła mi wysłać maila. Wysłałam.
Iza też ostrzegła mnie, że dodzwonienie się do dr Wrzoska graniczy z cudem

casica

Post » Pon paź 05, 2015 13:06 Re: Porsche, błagamy o każdy grosz - badanie RM, pilnie

Dzwonić nie próbowałam, ale na mojego maila odpisał bardzo szybko :) To było jakieś 1,5 roku temu, o ile dobrze pamiętam. Więc być może tą drogą uda się z nim skontaktować.
Obrazek Obrazek Świat z marmuru <3
Mój świat runął. Nigdy już nic nie będzie takie samo... 31.05.2020 [']
Jeśli nie masz po co żyć, żyj na złość innym :)

phoenix6

Od: Śro wrz 18, 2013 22:25

Post » Pon paź 05, 2015 18:36 Re: Porsche, błagamy o każdy grosz - badanie RM, pilnie

Uzupełniłam rozliczenie o kolejne wpłaty :1luvu:
Stan na godzinę 19.30 to już 660 zł :)

A ja czekam na odpowiedź dr Wrzoska

casica

Post » Pon paź 05, 2015 20:17 Re: Porsche, błagamy o każdy grosz - badanie RM, pilnie

Ja też poproszę nr konta.
Oprócz na rm musimy jeszcze zrobić zrzutkę na benzynę. I mogą być jeszcze jakieś dodatkowe koszty na miejscu.
Jutro zrobię wydarzenie, wiele osób pyta nadal o Porszaczka.
Myślę, że jeżeli uda się zebrać ciut więcej, będzie na kolejne potrzeby.
Obrazek

"Kotom bez trudu udaje się to, co nie jest dane człowiekowi: iść przez życie nie czyniąc hałasu."
Ernest Hemingway

ewan

Od: Nie cze 21, 2009 19:19

Post » Pon paź 05, 2015 22:03 Re: Porsche, błagamy o każdy grosz - badanie RM, pilnie

phoenix6 pisze:

Macie już ten namiar? Jeżeli nie, mogę spróbować przez znajomą wetkę z Klinik UP.
Bardzo mocno kibicuję kocurkowi, jeżeli Porsche trafi w ręce dr Bieżyńskiego, to jestem pewna, że nikt nie zoperuje lepiej. To jest fachowiec najwyższej klasy, zwłaszcza jeżeli chodzi o problemy ortopedyczne. Lata temu sterylizował wszystkie moje koty, ale to w sumie proste zabiegi. Najmocniejsze :ok:
Obrazek

czitka

Od: Sob lut 12, 2005 10:03

Post » Pon paź 05, 2015 22:09 Re: Porsche, błagamy o każdy grosz - badanie RM, pilnie

czitka pisze:
phoenix6 pisze:

Macie już ten namiar? Jeżeli nie, mogę spróbować przez znajomą wetkę z Klinik UP.
Bardzo mocno kibicuję kocurkowi, jeżeli Porsche trafi w ręce dr Bieżyńskiego, to jestem pewna, że nikt nie zoperuje lepiej. To jest fachowiec najwyższej klasy, zwłaszcza jeżeli chodzi o problemy ortopedyczne. Lata temu sterylizował wszystkie moje koty, ale to w sumie proste zabiegi. Najmocniejsze :ok:

Nie mamy, napisałam maila i czekam na odpowiedź, od dr Wrzoska. Z dr Bieżyńskim rozmawiałam rano i on w kwestii diagnostyki skierował mnie do Wrzoska, później dopiero wkroczy on. Ewentualnie.
Na żaden z telefonów dr Wrzoska sie nie dodzwoniłam, więc nerwowo zmieniam półdupki w oczekiwaniu na odpowiedź.
Za kciuki tradycyjnie nie dziękuję :)

casica

Post » Pon paź 05, 2015 22:14 Re: Porsche, błagamy o każdy grosz - badanie RM, pilnie

casica pisze:
czitka pisze:
phoenix6 pisze:

Nie mamy, napisałam maila i czekam na odpowiedź, od dr Wrzoska. Z dr Bieżyńskim rozmawiałam rano i on w kwestii diagnostyki skierował mnie do Wrzoska, później dopiero wkroczy on. Ewentualnie.
Na żaden z telefonów dr Wrzoska sie nie dodzwoniłam, więc nerwowo zmieniam półdupki w oczekiwaniu na odpowiedź.
Za kciuki tradycyjnie nie dziękuję :)

Spróbuję w tej sytuacji zdobyć jutro jakiś namiar, tak w okolicach 11-tej, o ile się do doktorki na UP dodzwonię Odezwę się, gdy będę cokolwiek wiedziała. A dr Bieżyński (Janusz) nie dał żadnych sensownych namiarów?
Obrazek

czitka

Post » Pon paź 05, 2015 22:16 Re: Porsche, błagamy o każdy grosz - badanie RM, pilnie

Z Wrzoskiem zawsze jest problem niestety.
Trzeba być upierdliwym.

felin

Od: Wto sty 06, 2009 0:04

Post » Pon paź 05, 2015 22:21 Re: Porsche, błagamy o każdy grosz - badanie RM, pilnie

czitka pisze:Spróbuję w tej sytuacji zdobyć jutro jakiś namiar, tak w okolicach 11-tej, o ile się do doktorki na UP dodzwonię Odezwę się, gdy będę cokolwiek wiedziała. A dr Bieżyński (Janusz) nie dał żadnych sensownych namiarów?

Niestety nie dał, chciał, ale zapomniał nr. No trudno, znalazłam i dostałam od Avian. Ale jak widać i tak niewiele zdziałałam.
Gdybyś mogła czitko coś zadziałać to :1luvu:
felin pisze:Z Wrzoskiem zawsze jest problem niestety.
Trzeba być upierdliwym.

ja bym chciała nawet, ale nie miałam szansy się rozwinąć z upierdliwością

casica

Post » Pon paź 05, 2015 22:28 Re: Porsche, błagamy o każdy grosz - badanie RM, pilnie

Poproszę jutro kumpelę, której psa operował Bieżyński (zdążyła się z nim zaprzyjaźnić i ma prywatny telefon), żeby się dowiedziała jak najlepiej Wrzoska dorwać :wink:

felin

Od: Wto sty 06, 2009 0:04

Post » Wto paź 06, 2015 11:35 Re: Porsche, błagamy o każdy grosz - badanie RM, pilnie

Wysłałam do mojej doktorki z UP sms z zapytaniem o skuteczny kontakt, niestety nie odbiera telefonu, pewnie ma pacjentów. Czekam na odpowiedź.
Obrazek

czitka

[poprzednia][następna]