Moderator: Estraven
casica pisze:A może ktoś z Wrocławia pomoże? Może ktoś ma pewny namiar na dr Wrzoska?
No cóż, pozostaje trzymać rękę na pulsie, jeśli do jutra nie będzie odpowiedzi, będę atakować rejestrację
phoenix6 pisze:casica pisze:A może ktoś z Wrocławia pomoże? Może ktoś ma pewny namiar na dr Wrzoska?
No cóż, pozostaje trzymać rękę na pulsie, jeśli do jutra nie będzie odpowiedzi, będę atakować rejestrację
Napisz do Avian
phoenix6 pisze:casica pisze:A może ktoś z Wrocławia pomoże? Może ktoś ma pewny namiar na dr Wrzoska?
Napisz do Avian
czitka pisze:phoenix6 pisze:casica pisze:A może ktoś z Wrocławia pomoże? Może ktoś ma pewny namiar na dr Wrzoska?
Napisz do Avian
Macie już ten namiar? Jeżeli nie, mogę spróbować przez znajomą wetkę z Klinik UP.
Bardzo mocno kibicuję kocurkowi, jeżeli Porsche trafi w ręce dr Bieżyńskiego, to jestem pewna, że nikt nie zoperuje lepiej. To jest fachowiec najwyższej klasy, zwłaszcza jeżeli chodzi o problemy ortopedyczne. Lata temu sterylizował wszystkie moje koty, ale to w sumie proste zabiegi. Najmocniejsze
casica pisze:czitka pisze:phoenix6 pisze:casica pisze:A może ktoś z Wrocławia pomoże? Może ktoś ma pewny namiar na dr Wrzoska?
Napisz do Avian
Macie już ten namiar? Jeżeli nie, mogę spróbować przez znajomą wetkę z Klinik UP.
Bardzo mocno kibicuję kocurkowi, jeżeli Porsche trafi w ręce dr Bieżyńskiego, to jestem pewna, że nikt nie zoperuje lepiej. To jest fachowiec najwyższej klasy, zwłaszcza jeżeli chodzi o problemy ortopedyczne. Lata temu sterylizował wszystkie moje koty, ale to w sumie proste zabiegi. Najmocniejsze
Nie mamy, napisałam maila i czekam na odpowiedź, od dr Wrzoska. Z dr Bieżyńskim rozmawiałam rano i on w kwestii diagnostyki skierował mnie do Wrzoska, później dopiero wkroczy on. Ewentualnie.
Na żaden z telefonów dr Wrzoska sie nie dodzwoniłam, więc nerwowo zmieniam półdupki w oczekiwaniu na odpowiedź.
Za kciuki tradycyjnie nie dziękuję
czitka pisze:Spróbuję w tej sytuacji zdobyć jutro jakiś namiar, tak w okolicach 11-tej, o ile się do doktorki na UP dodzwonię Odezwę się, gdy będę cokolwiek wiedziała. A dr Bieżyński (Janusz) nie dał żadnych sensownych namiarów?
felin pisze:Z Wrzoskiem zawsze jest problem niestety.
Trzeba być upierdliwym.
Użytkownicy przeglądający ten dział: ametyst55, MonikaMroz, nfd i 318 gości