Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MalgWroclaw pisze:Conchita, piszę o piaskownicy na podstawie własnych doświadczeń. U mnie mieszka sporo ludzi z małym dziećmi - jeden pan miał do mnie pretensje, że koty (wolne) tam chodzą (przy czym pretensje to mało powiedziane, awanturował się). Ale do tej pory jakoś nie zrobili pokrywy, dzieciolubni
Conchita pisze:Schudla aż 600 gr (z 3700 do 3100), ale miała puste jelitka. Poza tym nie jest odwodniona i jak na okoliczności wyglada kwitnaco. Większość czasu śpi, musi być skonana. Podejrzewam, ze głównie czuwała, dla domowego kota, wylegujacego sie w pościeli, takie koczowanie na zimnie, gdzieś pod krzakiem, inne dźwięki, inne zwierzęta, wszystko obce to musi być straszny stres. Teraz byczy sie zadowolona w łóżku
Conchita pisze: Teraz byczy sie zadowolona w łóżku
gatiko pisze:Conchita pisze:Schudla aż 600 gr (z 3700 do 3100), ale miała puste jelitka. Poza tym nie jest odwodniona i jak na okoliczności wyglada kwitnaco. Większość czasu śpi, musi być skonana. Podejrzewam, ze głównie czuwała, dla domowego kota, wylegujacego sie w pościeli, takie koczowanie na zimnie, gdzieś pod krzakiem, inne dźwięki, inne zwierzęta, wszystko obce to musi być straszny stres. Teraz byczy sie zadowolona w łóżku
To musiało być okropne przeżycie dla niej![]()
Dobrze,że zdrowa ( rozumiem,że wyniki dobre ) i niech teraz odpoczywa, włóczykij jeden.
Ucałuj ją.![]()
Mam dwa kotki w tym szylcię
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 49 gości