Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Aiden pisze:Witam wszystkich bardzo serdecznie![]()
Prawdopodobnie za niedługo dołączę do cudownego grona wolontariuszy- kotomaniaków, ale jako że dopiero od przedwczoraj złapałam kontakt z Fundacją to poza tym, że zdążyłam ogarnąć zasady działania forum, jestem jeszcze zupełnie niewtajemniczonaStąd pojawia się moje pytanie - Czy ktoś z Was nie zechciałby podczas swojego dyżuru a) wyjść po mnie i pokazać, gdzie dokładnie znajduje się kociarnia (dzięki Kasi znam już rejon, ale przyjemnie byłoby to miejsce zobaczyć na własne oczy
) b) pokazać mi jak wygląda i na czym polega fundacyjna praca? Chętnej osobie będę bardzo wdzięczna
pandadp pisze:Pinezkowa pisze:Dorotka (pandadp), czy ja Cię dziś nie widziałam rano? szłaś z torbą kotyliona kol naturalny, a ja jechałam na rowerze. ul. Olsztyńska - to byłaś Ty?
Na pewno szłam tam rano z torbą Kotylionaale ja Cię nie widziałam
Aiden pisze:W niedzielę prawdopodobnie niestety nie dam rady, najchętniej podjechałabym w jakiś dzień od razu po szkole (poniedziałki, środy wypadają) tj. od godziny 16/17
Aiden pisze:Witam wszystkich bardzo serdecznie![]()
Prawdopodobnie za niedługo dołączę do cudownego grona wolontariuszy- kotomaniaków, ale jako że dopiero od przedwczoraj złapałam kontakt z Fundacją to poza tym, że zdążyłam ogarnąć zasady działania forum, jestem jeszcze zupełnie niewtajemniczonaStąd pojawia się moje pytanie - Czy ktoś z Was nie zechciałby podczas swojego dyżuru a) wyjść po mnie i pokazać, gdzie dokładnie znajduje się kociarnia (dzięki Kasi znam już rejon, ale przyjemnie byłoby to miejsce zobaczyć na własne oczy
) b) pokazać mi jak wygląda i na czym polega fundacyjna praca? Chętnej osobie będę bardzo wdzięczna
Duszek686 pisze:Aiden pisze:W niedzielę prawdopodobnie niestety nie dam rady, najchętniej podjechałabym w jakiś dzień od razu po szkole (poniedziałki, środy wypadają) tj. od godziny 16/17
Witaj
Będę w poniedziałek w kociarni od ok 16:20 - nie do końca wiem, czy poniedziałki i środy Ci pasują czy nie- ale jeśli ten poniedziałek pasuje - to zapraszam
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 30 gości