Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jojo pisze:a ta czarno-biala bidulka w ogole je![]()
przydalby sie domek tymczasowy jak najszybciej
Yoasia pisze:Kochani jak już pisała Asia_K byłyśmy we dwie "fizyczne" w Nasielsku i dźwigałysmy 25 kg worki żwirku z uśmiechem od ucha do ucha bo widziałyśmy wpatrzone w nas kocie ślepka...
Po wejściu do pokoju w którym są "węgrowskie koty", stanęły śmy na środku nie mogąc ogarnąć nieszczęścia kociego które tam było. Zaraz przyszło mi i Asi do głowy pytanie - jak czuli się Ci którzy pojechali po zwierzaki do Węgrowa, gdy weszli do domu p. Joanny.
Chylę czoła przed Wami!
Byłyśmy z dwoma kursami, gdyż nie dałyśmy rady zmieścić wszystko za jednym jechaniem.
Kasia cieszyła się z każdego, najmniejszego nawed daru. Bardzo potrzebne są również papierowe ręczniki do zbierania różności kocich, no i jak napisała Asia-K witaminy, dla psów również.
Ta koteczka "Zosia", srebrna whiskasowa panienka, wiecie ona waży 30dkg a jednak strzela baranki i podnosi chudziutki kuperek do głaskania, nie ma siły by utrzymać się stojąc na oparciu fotela (tego ze zdjęć Asi_K), w pewnym momencie zsunęła się na inne koty.
Jest też (oprócz Zosi najbardziej mnie chwycił za serducho) koteczek czarny, wielkości dwóch zaciściętych pięści, który ma od 2 do 4 lat, gdyż ma już stałe zęby i ma na nich kamien. Ma przekrzywiony łepek najprawdopodobniej po wczesniej przebytym zapaleniu ucha środkowego. Asia wrzuci i jego fotkę.
Asiu_K jesteś wspaniała, dziękuję, ze mogłam Ci "pilotować".
GuniaP pisze:A te koty to jedzą, jak się czują? Z tego co pisaliście to na jakieś poważne choroby nie są chore. Następuje jakaś poprawa? Ta czarno-biała to je cokolwiek, może sie nie rusza bo taka słabiutka jest...
Tak bym chciala żeby były juz zdrowsze...
A wogóle dziewczyny to barrdzo dziękuje, że tam pojechałyście i zrobiłyście zdjęcia, to bardzo ważne dla kotów, pomoc będzie potrzebna jeszcze bardzo długo, zdjęcia pokazują jak bardzo wsparcie jest potrzebne.
Zakocona pisze:No właśnie, co z tą Zosią ? CZy sama je czy ktoś ją karmi ? Jakie ma szanse?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 195 gości