Życzę powodzenia

Napisz proszę jak poszło,jeśli będziesz coś wiedzieć. Martwię się...
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
tabo10 pisze:W razie czego w Azylu pod Psim Aniołem mają dobrego hycla p.Mariusza,ale pies musi być głodny i chcieć ciut podejść.
Życzę powodzeniaPies to nie kot.Musi mieć dom i właściciela.Takie szwędanie się po ulicy ,gdzie wkoło mnóstwo samochodów...
Do tego sunia niewysterylizowna. I dziczeją biedaki... Nawet jak ktoś z giełdy dokarmia.
Napisz proszę jak poszło,jeśli będziesz coś wiedzieć. Martwię się...
KotwKratke pisze:a przy okazji czy koty od Dorotki mają jakiś okres gwarancyjny![]()
nasz kot się bardzo popsuł, rozrabia jak pijany zając, a jak przyzwietżliśmy była taka grzeczna ( w sumie to ta reklamacja do Dorotki i Moniki)
a tak na zupełnie powaznie, hopi jest takim łobuzem jakiego nigdy nie mislismy, ale to jej łobuzerstwo jest przy tym wszytskim tak fajne i słodkie że nawet jak widzimy ze rozrabia to nie przerywamy tylko czekamy do końca, b mozna się w nia patrzec ja w telewizor![]()
![]()
dorcia44 pisze:Hej Kochani .
Miałam po 5 niemiłą pobudkę ,zadzwoniła Aga że Jej pies Tobi właśnie umarł ,tak znienacka ,nie chorujący ,krzyknął i już ....![]()
![]()
![]()
miał 13 lat .
Spłakałyśmy się obie ,ale mój ból przy jej jest nie porównywalny![]()
Żadne tłumaczenie że nie cierpiał .że szybko ..nic nie pomaga .
Ja to wiem..wszyscy wiemy ,ile cierpienia niesie za sobą odejście .![]()
dorcia44 pisze:Za to jeden ze złapanych piesków ma dom ,niestety nie sunia ,tylko piesek ,mam nadzieję ze i na sunię znajdzie się amator.
.
Kalai pisze::D Zjadła, wrociłysmy z kliniki i zjadłaa już miałam strzykawke nabita- czekałam tylko aż się jedzenie ociepla.
I co zjadła nie conva, nie inne kocie , nie płynne z puszki,sera białego zjadła![]()
Przepraszam Dorotko za wycinanie się w watek ale musiałam napisać bo tak się ciesze.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot] i 96 gości