Pożegnałam dziś Kubusia (*)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw wrz 24, 2015 15:36 Re: Borysek choruje,Bies tez,Krowek także, Kuba na sterydach

dzięki Marzenko. Wiem już (wreszcie) jaki antybiotyk ma dostać Bies. nie wiem w jakiej postaci(?). Córa jedzie po lek czy recepte(?) Jak bede wiedziala więcej i bede potrzebowala pomocy, dam znac na pewno. dzięki. Zważyłam Biesa i on waży teraz 4.5 kg!!!!! rany ale zjechal. jego normalna waga bo to duzy kot to 5.6 kg.

asia2

Od: Sob wrz 04, 2010 14:43

Post » Pt wrz 25, 2015 8:51 Re: Borysek choruje,Bies tez,Krowek także, Kuba na sterydach

no i Bies dostał tabletki :strach: strach się bac co bedzie jak poczuje się lepiej i bedzie ze mną walczył. Wczoraj podałam bez większego problemu. Dziś zobaczymy i oby mu pomógl. Odstawiłam sterydy bo choć wszystko łacznie z usg wskazywało na ibd to możliwe że to coli hemolityczne szaleją w jego organizmie i stąd te problemy Bieska. Kciuki potrzebne jak zwykle

asia2

Post » Pt wrz 25, 2015 10:26 Re: Borysek choruje,Bies tez,Krowek także, Kuba na sterydach

Doczytam wszystko po trochu,ale zacznę najpierw od

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Pt wrz 25, 2015 10:49 Re: Borysek choruje,Bies tez,Krowek także, Kuba na sterydach

Hey dawno nie było Ciebie u nas. Co tam się dzialo? Miło że jesteś z kciukasami. Nie musisz doczytywac:) , jak w tytule jest plus dwa tymczaski mi wróciły. Taka norma:(

asia2

Post » Sob wrz 26, 2015 13:10 Re: Borysek choruje,Bies tez,Krowek także, Kuba na sterydach

Mocne kciuki, zwłaszcza za Biesiątko :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Nie wrz 27, 2015 18:33 Re: Borysek choruje,Bies tez,Krowek także, Kuba na sterydach

dzięki Marzenko
tak jak mi doradziłaś zrobiłam i zapisalam go juz na październik . Coraz trudniej podawac mi tabletki Bieskowi ale on jest slabszy niz bywal wiec dam radę. Chudzina straszny. Morfologie mu zrobie na pewno. za Borysa tez trzymaj i za Krówka :( Borysek lepiej, utył ale z tyloma kamieniami to nie wiem kiedy on wyzdrowieje. Za par dni na toxo drugie pobranie bedzie robione więc się okaże co chłopak nosi w sobie. Krowek lepiej również , juz słychac go ale i tak nie ominie mnie wizyta u stomatolog i pewnie rwanie. I tu się martwie. Wolałabym wszystko zachowaczo , bez narkozy. . reszta daje rade:)

asia2

Post » Nie wrz 27, 2015 19:09 Re: Borysek choruje,Bies tez,Krowek także, Kuba na sterydach

Zaglądam i kciuki trzymam za całość :ok:
Tylko tyle mogę :oops:
Asiu, trzymaj się!
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Nie wrz 27, 2015 21:42 Re: Borysek choruje,Bies tez,Krowek także, Kuba na sterydach

A ile w ogole trwa leczenie tej coli? :roll: To dopiero początek, miejmy nadzieję, ze zadziała antybiotyk.
Szef Bies pozwalający daac sobie tabletki.... to do niego niepodobne.. Szefuniu, zdrowieć proszę, raz, raz!
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Nie wrz 27, 2015 23:05 Re: Borysek choruje,Bies tez,Krowek także, Kuba na sterydach

asia2 pisze:Hey dawno nie było Ciebie u nas. Co tam się dzialo? Miło że jesteś z kciukasami. Nie musisz doczytywac:) , jak w tytule jest plus dwa tymczaski mi wróciły. Taka norma:(

ja ogólnie tyły wszędzie mam tak naprawdę
a nieciekawy czas ogólnie u nas,ale nie może taki byc cały czas c'nie ?

mam nadzieję,ze i u Was się jakoś wyprostuje wszystko :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Pon wrz 28, 2015 8:30 Re: Borysek choruje,Bies tez,Krowek także, Kuba na sterydach

Pozdrawiam Asiu i ściskam za wszystkich :ok: :ok: :ok:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Pon wrz 28, 2015 10:14 Re: Borysek choruje,Bies tez,Krowek także, Kuba na sterydach

ASK@ pisze:Zaglądam i kciuki trzymam za całość :ok:
Tylko tyle mogę :oops:
Asiu, trzymaj się!

dzieki Asiu że wpadasz do mnie. ja twoj wątek podczytuje ale teraz bardzo nieregularnie. Chorobcia czasu jak na lekarstwo . Za Twoje bąble tez trzymam mocno.

asia2

Post » Pon wrz 28, 2015 10:17 Re: Borysek choruje,Bies tez,Krowek także, Kuba na sterydach

Marzenia11 pisze:A ile w ogole trwa leczenie tej coli? :roll: To dopiero początek, miejmy nadzieję, ze zadziała antybiotyk.
Szef Bies pozwalający daac sobie tabletki.... to do niego niepodobne.. Szefuniu, zdrowieć proszę, raz, raz!

4 tygodnie to minimum podawania leku. Potem zobaczymy. Dziś musialam mu rozpuścić antybiotyk i podac w strzykawce na raz do pysia. Chyba mu lepiej :strach: :D , chyba się słucha ciotki Marzenki bo nie chce byc w jej łapkach :D :D

asia2

Post » Pon wrz 28, 2015 10:18 Re: Borysek choruje,Bies tez,Krowek także, Kuba na sterydach

Myszolandia pisze:
asia2 pisze:Hey dawno nie było Ciebie u nas. Co tam się dzialo? Miło że jesteś z kciukasami. Nie musisz doczytywac:) , jak w tytule jest plus dwa tymczaski mi wróciły. Taka norma:(

ja ogólnie tyły wszędzie mam tak naprawdę
a nieciekawy czas ogólnie u nas,ale nie może taki byc cały czas c'nie ?

mam nadzieję,ze i u Was się jakoś wyprostuje wszystko :ok: :ok: :ok:

niech się prostuje wszystko :ok: , musi i tyle :ok: :ok:

asia2

Post » Pon wrz 28, 2015 10:25 Re: Borysek choruje,Bies tez,Krowek także, Kuba na sterydach

bulba pisze:Pozdrawiam Asiu i ściskam za wszystkich :ok: :ok: :ok:

dzięki Kasiu :1luvu:
patrzę że ja najgorsza jestem bo wpadam tylko do siebie, czasmi coś napiszę, czasami odwiedzę inny wątek, poczytam, pomyślę, i wypadam. Okropna jestem.

Te maluchy dwa , panowie L czyli Ludwiś i lars, które wrociły mi z adopcji juz chętnie biegają po calej chałupie. Inne koty nic z tego sobie nie robią ,może oprócz Honoratki czyli Ratki . Chłopaki są w miarę odważne, przytulaśne do wszystkich kotów , turlają się caly czas dla nawiązania dobrych kontaktów.
zapomnialam napisać że gdy przyjechały z DS zajął się nimi Roszek. Kiedyś gdy były małe robił za niankę calej dziewiatce. Teraz podszedl do nich jakby nigdy nigdzie nie wyjeżdzały i choć minęło kilka miesięcy one też zachowywały się jakby z Rochem nie widzialy się tylko moment. Kolegują się caly czas na zasadzie że Rochu je strofuje, czyści , jak ninia z małymi :201461

asia2

Post » Pon wrz 28, 2015 10:50 Re: Borysek choruje,Bies tez,Krowek także, Kuba na sterydach

Cudny charakter ma ten Twój Roszek :1luvu:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

[poprzednia][następna]