pstryga pisze:post Grazy 101, sprawił ,że Bonifacemu odechciało sie wolontariatuOt taki gwóźdź do trumny..... ta wypowiedź była bardzo niesprawiedliwa.
Każdemu by sie odechciało.
Tylko co winne zwierzaki, że ktos kogoś obraził?
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
pstryga pisze:post Grazy 101, sprawił ,że Bonifacemu odechciało sie wolontariatuOt taki gwóźdź do trumny..... ta wypowiedź była bardzo niesprawiedliwa.
Kasia D. pisze:pstryga pisze:post Grazy 101, sprawił ,że Bonifacemu odechciało sie wolontariatuOt taki gwóźdź do trumny..... ta wypowiedź była bardzo niesprawiedliwa.
Każdemu by sie odechciało.
Tylko co winne zwierzaki, że ktos kogoś obraził?
pstryga pisze:Bo ja tej wściekłości tez nnie rozumiem. Pamiętam jak Bonifacy popędzał mnie żebym JUŻ wkleiła fotki, zebyście wszyscy widzieli co tam sie działo,zebyście wiedzieli dlaczego jest taka prośba o pomoc ,żebyście poznali bohaterów tragedii, a ktos ot tak nazwywa to sobie marnowaniem czasu na robienie fotek. A przecież Bonifacy był pierwszym który domagał sie opublikowania informacji o tym na forum. Pomimo że własciwie mógłby sie na miau.pl obrazić i wszytko olac. NIe mówie już o tym ,ze pamiętniej niedzieli wrócił do domu o 3 w nocy...
własciwie to nie wiem jak to skomentowac
Puchacz pisze:Keti
Nie brałas udziału w całej akcji( ratowania kotów i psów), więc może przenieś się na inny wątek i daj już święty spokój Bonifacemu.?
alahari pisze:Czy mebel w stylu narożnik też by się przydał? Ponadto najprawdopodobniej będziemy mieli na wydaniu (a razcej rodzice TZeta) kuchenkę gazowo-elektryczną. Pisze tutaj, bo to chyba najwłaściwsze miejsce
Użytkownicy przeglądający ten dział: ewar, squid i 106 gości