Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Ewa L. pisze:Wstępnie mogę powiedzieć że jestem gotowa do wyjścia - oczywiście nadal mi się nie chce tam iść . Mam jeszcze pół godz. i siedzę bo dziewczyny są zajęte spaniem. Mogę się założyć że nawet nie zauważą że wyszłam.
Ewa L. pisze:Bardzo przybiła mnie dzisiaj wiadomość o Fasolce. Pomieszanie niedowierzenia z ulgą tak bym opisała moje uczucia.
Nie mogłam uwierzyć że Fasolki już nie ma , że nie napisze jak duża wróciła z podwórka i ile kotów było, że duża znów się umazała jej lekarstwem.....a jednocześnie poczułam ulgę że jej cierpienie dobiegło końca, że nic ją nie boli i jest wolna od cierpień i fizycznego bólu. Wiem jak zabija guz wątroby ( sunia Simka ) i jak ciężko umiera stworzenie gdy jego nerki i wątroba przestają pracować ( piesek Miki) tego nie da się zapomnieć bez względu czy to było 18 lat temu czy 5.
Myślę że Małgosia okazała największy dowód swojej miłości do Fasolki pozwalając jej odejść i pomagając jej w tym.
Nie ma sobie nic do zarzucenia bo zrobiła bardzo dużo dla tej kici. Dała jej dom, miłość i była z nią do samego końca.
Ewa L. pisze:agusialublin pisze:A to Małgosia ma jeszcze Miziaka?
Tak - odzyskała Miziaka po jego gdańskiej tułaczce i ma jeszcze Pralcię.
MaryLux pisze:Ewa L. pisze:Bardzo przybiła mnie dzisiaj wiadomość o Fasolce. Pomieszanie niedowierzenia z ulgą tak bym opisała moje uczucia.
Nie mogłam uwierzyć że Fasolki już nie ma , że nie napisze jak duża wróciła z podwórka i ile kotów było, że duża znów się umazała jej lekarstwem.....a jednocześnie poczułam ulgę że jej cierpienie dobiegło końca, że nic ją nie boli i jest wolna od cierpień i fizycznego bólu. Wiem jak zabija guz wątroby ( sunia Simka ) i jak ciężko umiera stworzenie gdy jego nerki i wątroba przestają pracować ( piesek Miki) tego nie da się zapomnieć bez względu czy to było 18 lat temu czy 5.
Myślę że Małgosia okazała największy dowód swojej miłości do Fasolki pozwalając jej odejść i pomagając jej w tym.
Nie ma sobie nic do zarzucenia bo zrobiła bardzo dużo dla tej kici. Dała jej dom, miłość i była z nią do samego końca.
Tak!
mir.ka pisze:Ewa L. pisze:Wstępnie mogę powiedzieć że jestem gotowa do wyjścia - oczywiście nadal mi się nie chce tam iść . Mam jeszcze pół godz. i siedzę bo dziewczyny są zajęte spaniem. Mogę się założyć że nawet nie zauważą że wyszłam.
chciałabyś być na ich miejscu?
Myszolandia pisze:No ta,se mogłam szukać wątka,6 strona lepsza niż 20 ta![]()
![]()
![]()
Chociaż Fasolkę znałam ogólnie,też wielki żal
Muszę doczytać te wątki co pisały dziewczynyEwa L. pisze:agusialublin pisze:A to Małgosia ma jeszcze Miziaka?
Tak - odzyskała Miziaka po jego gdańskiej tułaczce i ma jeszcze Pralcię.
teraz mnie olśniło,to ten Miziak,co było ostatnio wydarzenie na fb,że w Gdańsku gdzieś zaginął ?
barbarados pisze:MaryLux pisze:Ewa L. pisze:Bardzo przybiła mnie dzisiaj wiadomość o Fasolce. Pomieszanie niedowierzenia z ulgą tak bym opisała moje uczucia.
Tak!
Zgadzam sie
Ewa L. pisze:mir.ka pisze:Ewa L. pisze:Wstępnie mogę powiedzieć że jestem gotowa do wyjścia - oczywiście nadal mi się nie chce tam iść . Mam jeszcze pół godz. i siedzę bo dziewczyny są zajęte spaniem. Mogę się założyć że nawet nie zauważą że wyszłam.
Jasne że tak i przytulić się do tego mięciutkiego, puszystego futerka.
mir.ka pisze:Ewa L. pisze:mir.ka pisze:Ewa L. pisze:Wstępnie mogę powiedzieć że jestem gotowa do wyjścia - oczywiście nadal mi się nie chce tam iść . Mam jeszcze pół godz. i siedzę bo dziewczyny są zajęte spaniem. Mogę się założyć że nawet nie zauważą że wyszłam.
wygrzały Ci dziewczyny spanie, żebyś weszła po pracy do ciepłego?
Ewa L. pisze:mir.ka pisze:Ewa L. pisze:mir.ka pisze:Ewa L. pisze:Wstępnie mogę powiedzieć że jestem gotowa do wyjścia - oczywiście nadal mi się nie chce tam iść . Mam jeszcze pół godz. i siedzę bo dziewczyny są zajęte spaniem. Mogę się założyć że nawet nie zauważą że wyszłam.
wygrzały Ci dziewczyny spanie, żebyś weszła po pracy do ciepłego?
wygrzały, wygrzały
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 38 gości