Tytek i Syjamowate szukają dmków MALTANKA DO ADOPCJI

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon wrz 21, 2015 18:21 Re: Niebieskobiały ok.10m. dt lub ds inaczej muszę wypuścić

Zaraz jadę nakarmić starego kocurka na cmentarzu ,a przede wszystkim dac mu antybiotyk.

Byłam dziś w szkole po Oliwkę ,chodzi do tej samej szkoły co kiedyś Bartek ,takie dziwne wrażenie ,że co ,że ja już babcia :strach: a przecież było to tak niedawno :roll:

Ten tydzień powinien byc spokojny i oby taki był, dzikawka bawi się ,chodzi po mieszkaniu ,je,najchętniej kuraka got. :wink: ..jeszcze parę dni zacznę ją ogłaszać .

Może ktoś z Was ma ochotę 8)

Kalai ,transporter dotarł ,pięknie zapakowałaś :wink: futrzaki pieknie dziękują za przysmaki ,a ja za galaretkę :D a tak mi się chciało czegoś słodkiego :oops:
bo ponoć nie tyjemy od słodyczy tylko od szamponu ,wyraźnie na opakowaniu jest napisane ZWIĘKSZA OBJĘTOŚĆ :mrgreen:
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Pon wrz 21, 2015 18:27 Re: Niebieskobiały ok.10m. dt lub ds inaczej muszę wypuścić

:D cieszę się, pozdrawiam
Obrazek

Kalai

Od: Wto cze 30, 2015 1:21

Post » Pon wrz 21, 2015 21:11 Re: Niebieskobiały ok.10m. dt lub ds inaczej muszę wypuścić

A jakieś foteczki mojej szyleczki? 8)
Obrazek

dorcia44

Post » Pon wrz 21, 2015 21:29 Re: Niebieskobiały ok.10m. dt lub ds inaczej muszę wypuścić

Obrazek Obrazek Obrazek
Koty super się dogadają więc zd. grupowe :D Ambar bardzo lubi myć mała.
Obrazek

Kalai

Post » Pon wrz 21, 2015 21:47 Re: Niebieskobiały ok.10m. dt lub ds inaczej muszę wypuścić

Jakie :1luvu:
Za udany , spokojny tydzień :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Wto wrz 22, 2015 7:54 Re: Niebieskobiały ok.10m. dt lub ds inaczej muszę wypuścić

Na to czekałam :love: :love: :love: Lori uwielbiała mycie :mrgreen:

Moja mała próbowała dziś się bawić ,musiałam oczywiście jej pokazać wyjęłam tor ,usiadłam na podłodze i paluchem grzebaluchem uruchamiałam piłeczkę ,średnio się bawiłam :mrgreen: ale mała załapała .
Wolno bo wolno ale załapała ,zaczęła szaleć .
5 minut i po zabawie :lol:

Wieczorkiem nie spotkałam białego na cmentarzu ,nie dostał ani antybiotyku ani mięska :( dałam karmicielce ,poprosiłam aby zamroziła dzieląc na 4 porcję ,a Ona patrząc na mnie mówi ale to za dużo :twisted: tłumaczę że on je surowe mięsko najlepiej ,wtedy nie bolą go ząbki bo łyka ,a ta swoje :placz:
Bo pasztetu może poje ,ja nie mam siły i cierpliwości ,nie wiem co się ze mną dzieje ,ale po pół godzinie tłumaczenia chciałam łeb ukręcić babie :oops: :oops: :oops:
Ona swoje i ja swoje ,odpuściłam ,nie ma sens ,gdybym zdecydowała się tam karmić ,ale nie dam rady jeździć codziennie na Gołąbki :?
Jak już byłyśmy ,to co nam szkodzi nastawić klatkę ,złapałyśmy i owszem ,kocurka ,jak zwykle tego samego :crying:
Na szczęście nie ma ciężarnych ,są podrostki które za miesiąc ,dwa mogą poczuć wolę Bożą :twisted:
Dwie koteczki zostały wczoraj wypuszczone ,jak one się bawiły ,szalały ,skakały ,ganiały się po grobach ,były takie szczęśliwe ,a mi serce pękało ,bo nie tam powinny być :cry: młodziutkie z 5 m. :cry: ale to ich dom ,od zawsze...
w piątek wypuszczamy kolejne dwie,ale już starsze ,ciężarówka dopiero za 10 dni pójdzie na wolność.

się rozpisałam ,a tu i tak prawie nikogo nie ma :oops:
nie mam z kim gadać to sobie chociaż popiszę :mrgreen:
Obrazek

dorcia44

Post » Wto wrz 22, 2015 8:07 Re: Niebieskobiały ok.10m. dt lub ds inaczej muszę wypuścić

Witaj, To małej mowisz tor nie porwał 8O , Ambar jak dostał to sie ze 2h nieprzerwwanie bawił, az w koncu padł i zasnął na torze. Dorotko jak tam niebieski udało się co gdzieś ulokować? A jak tam pączus ?
Obrazek

Kalai

Post » Wto wrz 22, 2015 8:17 Re: Niebieskobiały ok.10m. dt lub ds inaczej muszę wypuścić

Czytają , czytają tylko nie piszą bo pilnują serwisanta od pieca :wink:
Obrazek
Maciuś ['], Kubuś ['], Filemon ['], Pimpuś ['], Maksiu ['], Nikitka ['], Tosia ['], Filip ['], Ina ['], Zoja ['] :( kiedyś się spotkamy
To i owo na dług u weta - viewtopic.php?f=20&t=216152

ametyst55

Od: Pon sie 16, 2010 14:04

Post » Wto wrz 22, 2015 8:23 Re: Niebieskobiały ok.10m. dt lub ds inaczej muszę wypuścić

Niebieski czeka ,mam dla niego dt. ale dopiero za parę dni i do tego nad morzem ,czy znajdziemy transport?
szukam jeszcze tu tz. bliżej .
Pączek się podobno podwoił :wink: w sobotę będę na inspekcji :mrgreen: porobię foteczek .

Malutka dzikawka ,nie umie się bawić ,uczymy się pomalutku. :wink:

ametyst55 pisze:Czytają , czytają tylko nie piszą bo pilnują serwisanta od pieca :wink:

mój piec tez czeka na fachowca ,z miesiąc już nie mam ciepłej wody :placz: ale cóż ,jeszcze poczekamy ,aż trzeba będzie włączyć centralne ,wtedy to już mus i pieniądze będą się musiały znaleźć .
W zeszłym roku tez zdechł ,a przecież jest jeszcze młody :twisted: wtedy za czyszczenie zapłaciłam 200 ,a co teraz poszło ? :roll:
Obrazek

dorcia44

Post » Wto wrz 22, 2015 8:35 Re: Niebieskobiały ok.10m. dt lub ds inaczej muszę wypuścić

Czytają czytają jak zawsze ukradkiem, regularni i codziennie nawet spoza zasięgu :oops:
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Wto wrz 22, 2015 9:01 Re: Niebieskobiały ok.10m. dt lub ds inaczej muszę wypuścić

kussad pisze:Czytają czytają jak zawsze ukradkiem, regularni i codziennie nawet spoza zasięgu :oops:

no właśnie.. :D
Opowieści o moich kociastych..
viewtopic.php?p=3620054#3620054

aamms

Od: Czw lut 17, 2005 15:56

Post » Wto wrz 22, 2015 9:11 Re: Niebieskobiały ok.10m. dt lub ds inaczej muszę wypuścić

Tak tak i ja też zaczynam i kończę dzień z moim ulubionym wątkiem :1luvu:

Farcia

Od: Pon lis 22, 2010 14:18

Post » Wto wrz 22, 2015 9:23 Re: Niebieskobiały ok.10m. dt lub ds inaczej muszę wypuścić

aamms pisze:
kussad pisze:Czytają czytają jak zawsze ukradkiem, regularni i codziennie nawet spoza zasięgu :oops:

no właśnie.. :D

Ja też potwierdzam :wink:
19.11.10 - Tosia (*) - kocie dziecko, któremu los dał tak mało czasu
26.08.11 - Czikita (*) moja pierwsza kocia miłość - przyszła, zabrała moje serce i odeszła tak szybko
14.12.12 - Felciu (*) zawsze będziesz z nami
26.04.14 - Papaja (*) najsłodsza strachliwa królewna, takiej już nie będzie
31.07.17 - Rudolf (*) moja najukochańsza kocia pierdoła

AgaPap

Od: Pt sie 31, 2007 6:49

Post » Wto wrz 22, 2015 11:48 Re: Niebieskobiały ok.10m. dt lub ds inaczej muszę wypuścić

Choćby nawet ukradkiem siedząc w wc :oops: ale czytam. Tylko z pisaniem juz problem

YBenni

Od: Nie maja 20, 2007 22:04

Post » Wto wrz 22, 2015 11:50 Re: Niebieskobiały ok.10m. dt lub ds inaczej muszę wypuścić

Dorciu ja też czytam z tej skąpanej w deszczu wyspy i jak chce coś napisać to nagle nie ma netu teraz mam nadzieje ze się wstrzele i pójdzie ;)
widać ze Lori szczęśliwa :)
w Warszawie chyba dzisiaj pogoda lepsza niż tutaj
Dorciu to jeszcze dodatkowe zajęcie Ci doszło - prowadzenie Wnusi do szkoły?

kaja888

Od: Pon wrz 29, 2008 21:03

[poprzednia][następna]