Lo136 - najbardziej nas interesuje

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Ewa L. pisze:Łodzianki - przypominam o głosowaniu na budżet obywatelski http://budzet.dlalodzi.info/zaglosuj/
Lo136 - najbardziej nas interesuje
MalgWroclaw pisze:kalewala
MalgWroclaw pisze:kalewala
kalewala pisze: raczej ikonka waląca się motem w głupi łeb....
kalewala pisze:Łódź - bardzo potrzebny dom
Jednooki Mango - kiedyś był dom, koci przyjaciel… Potem oba koty tułały się po piwnicach… Pomoc przyszła za późno - choroba zabiła przyjaciela, jemu odebrała oczko. Manguś to koci ideał - spokojny , miziasty. Kocha ludzi - pewnie wdzięczny za pomoc. Bardzo pilnie potrzebuje własnego domu - coraz bardziej gaśnie terroryzowany i bity przez innego kota, prawie się nie rusza skulony w bezpiecznym kąciku… Łagodny - nie umie się bronić. Bardzo czeka na swoją szansę, na normalne życie - dość już wycierpiał… Mango ma około 4 latek, zaszczepiony i wykastrowany, ma książeczkę zdrowia.
agnieszkamarczak@op.pl 696 058 846 http://domowepiwniczneszukaja.blogspot.com/*
*
*
*
dotarłam do pani opiekującej się kotami parkingowymi, Mogę łapać - mam nadzieję, że panowie parkingowi pomogą, wszyscy są życzliwie usposobieni, Ilość kotów zmienna zależnie od informatora.... Dziś rano widziałam małą szylkretkę, dużą trikolorkę i coś duże czarnobiałe pół na półkalewala pisze:Wczoraj właścicielka życzliwego podwórka zobaczyła kolejne kociaki na parkingu - inne stadko. Prawdopodobnie trzy małe i cztery dorosłe. ..
trzy u p.Łucji, karmiciel musiał wyjechać cd po weekendziekalewala pisze:No i wczoraj karmicielowi z Karolewskiej podrzucono pięć (!!!) domowych maluszków - jeden już złapany, u p.Łucji, a pan karmiciel próbuje łapać pozostałe....
kalewala pisze:[...]Czyli nadal pisać nie będę...
kalewala pisze:[...]Biedaczek dobę cichutko mi toważyszył......
kalewala pisze:Jak parowozowania? Coś się udało?
ewa_mrau pisze:zostawiłam nastawione klatki po opieką Pana Rycha-KociegoNaczelnika - ma dzwonić
---
ewa_mrau pisze:kalewala pisze:[...]Czyli nadal pisać nie będę...
Użytkownicy przeglądający ten dział: muza_51, włóczka i 78 gości