Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.13-Alusia i Benuś w DT

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie wrz 13, 2015 18:59 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.13- znowu małe

Podstawówkę i gimnazjum zostawisz reszcie :ok:
Cześć :1luvu:

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Nie wrz 13, 2015 21:14 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.13- znowu małe

Czesc! Widze, ze masz nowych podopiecznych! Calkowite malenstwa, jak sie miewaja? Ile to juz zwierzakow w domu?
Pozdrawiamy ! :kotek: :201461 :201461 :201461 :201461
Obrazek

jou

Od: Pt cze 26, 2015 9:09

Post » Pon wrz 14, 2015 7:52 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.13- znowu małe

mir.ka pisze:oto ja w stroju "roboczym" karmię Alusię :D
Obrazek śliczne.... Ale Ty je tak.kamisz lezace na pleckach?

Obrazek

i mam tak 5-6 razy dziennie razy dwa :D
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Pon wrz 14, 2015 10:43 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.13- znowu małe

Jeju Miruś,bo już nie ogarniam,następne maleństwo masz ?
muszę podoczytywać

mir.ka pisze:nie piszczałki tylko darciuchy :cry:
podobno kotka je porzuciła gdzieś w piwnicy :evil: i ktoś przyniósł d schroniska, a małe same nie jedzą, w ogóle ciężko jak na razie z karmieniem, bo nie są przyzwyczajone do smoczka :(
śpią w pokoju z Axelkiem , ale w osobnej klatce i chyba ze sobą si e porozumiewają bo prawie cały czas marudzą :(
małe takie same burasy jak Axelek i chyba parka :wink: ,ale jedno mniejsze a drugie większe

O kurna O_O
Mam nadzieję,ze szybko znajdą domy :ok: :ok: :ok: :ok:
Jak dobrze,ze mogą u Ciebie być,w schronie boję się myśleć co by było

Ostatnio do rowu koło domu mojego kolegi ktoś podrzucił maluchy
Myślałam,że kolega poczeka,aż ktoś da im dom,to jednego zostawili,a dwa pojechały do schronu .....

Ewa L. pisze:
mir.ka pisze::mrgreen:
Obrazek

Młody , musimy poważnie pogadać.

a czep się,teraz nie mam na to ochoty
Ewa L. pisze:
mir.ka pisze:Obrazek

Obrazek

Mówię ci jak jest. Ja muszę na ciebie sykać bo tak i już . Ty za to musisz udawać że się mnie bojasz. Zrozumiałeś młody ?

a może odwrotnie?
Ewa L. pisze:

Ale zrozumiałeś mnie - prawda ?

A Ty mnie nie,to se idę
mir.ka pisze:
Obrazek

pierniesz ? zginiesz :mrgreen:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Pon wrz 14, 2015 12:45 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.13- znowu małe

jou pisze:Czesc! Widze, ze masz nowych podopiecznych! Calkowite malenstwa, jak sie miewaja? Ile to juz zwierzakow w domu?
Pozdrawiamy ! :kotek: :201461 :201461 :201461 :201461

małe teraz jedzą ,śpią i rosną, juz im nawet ząbeczki widać czyli mają czwarty tydzień :)
zwierzaków aktualnie jest 8 8O 8O 8O , razem z moją piątką :)
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Pon wrz 14, 2015 12:47 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.13- znowu małe

[quote="shira3"][quote="mir.ka"]oto ja w stroju "roboczym" karmię Alusię :D
Obrazek śliczne.... Ale Ty je tak.kamisz lezace na pleckach?

zwykle trzymam trochę inaczej, ale one nieraz strasznie się wiercą przy jedzeniu i wychodzi taka pozycja, ale trzymam je zawsze na rękach , a nie na leżąco, choć tak się powinno :oops:
Obrazek

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Post » Pon wrz 14, 2015 12:53 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.13- znowu małe

Myszolandia pisze:Jeju Miruś,bo już nie ogarniam,następne maleństwo masz ?
muszę podoczytywać

mir.ka pisze:nie piszczałki tylko darciuchy :cry:
podobno kotka je porzuciła gdzieś w piwnicy :evil: i ktoś przyniósł d schroniska, a małe same nie jedzą, w ogóle ciężko jak na razie z karmieniem, bo nie są przyzwyczajone do smoczka :(
śpią w pokoju z Axelkiem , ale w osobnej klatce i chyba ze sobą si e porozumiewają bo prawie cały czas marudzą :(
małe takie same burasy jak Axelek i chyba parka :wink: ,ale jedno mniejsze a drugie większe

O kurna O_O
Mam nadzieję,ze szybko znajdą domy :ok: :ok: :ok: :ok:
Jak dobrze,ze mogą u Ciebie być,w schronie boję się myśleć co by było

Ostatnio do rowu koło domu mojego kolegi ktoś podrzucił maluchy
Myślałam,że kolega poczeka,aż ktoś da im dom,to jednego zostawili,a dwa pojechały do schronu .....

Sylwuś tym razem mam dwa małe a nie jedno. Były przyniesione do schroniska, ale tam nie trafiły, tylko do mnie, bo tam to :strach: :strach: :strach: :strach: , kto by je karmił co kilka godzin, nawet w nocy, przecież by nie przeżyły :( . Były strasznie wychudzone, nawet myślałam ,ze są młodsze niz mi powiedziano, ale jak nabrały ciałka, to wiem ,że wet się nie mylił :oops:
Obrazek

mir.ka

Post » Pon wrz 14, 2015 12:54 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.13- znowu małe

Obrazek
pierniesz ? zginiesz :mrgreen:

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek

mir.ka

Post » Pon wrz 14, 2015 15:34 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.13- znowu małe

Pytałam bo takie malce łatwo mogą się zachłystnąć w takiej pozycji. Ale to już wiesz.
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Pon wrz 14, 2015 15:58 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.13- znowu małe

NEGOCJACJE: zostajesz mały, ale na moich warunkach :mrgreen:

Śliczne maluszki, najcudniej by było jakby znalazły dom jako parka :)

Rudzia jak zwykle urocza, Tofik i Elenka piękni :) Kajusia czuje się już lepiej? Maxio :1luvu:
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Pon wrz 14, 2015 16:43 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.13- znowu małe

shira3 pisze:Pytałam bo takie malce łatwo mogą się zachłystnąć w takiej pozycji. Ale to już wiesz.

wiem o tym, ale małe jak głodne to każda pozycja dobra byle szybko brzuszek zapchać
Obrazek

mir.ka

Post » Pon wrz 14, 2015 16:47 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.13- znowu małe

klaudiafj pisze:NEGOCJACJE: zostajesz mały, ale na moich warunkach :mrgreen:

Śliczne maluszki, najcudniej by było jakby znalazły dom jako parka :)

Rudzia jak zwykle urocza, Tofik i Elenka piękni :) Kajusia czuje się już lepiej? Maxio :1luvu:

raczej: pamiętaj przez ten czas co jeszcze będziesz z nami , że ja tu rządzę :mrgreen:

małe strasznie się kochają,śpią zawsze razem , przytulone do siebie :1luvu: :1luvu:

u Kai stan stabilny i nie tak będzie, w środę jesteśmy u weta na kontroli :)
Obrazek

mir.ka

Post » Pon wrz 14, 2015 18:08 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.13- znowu małe

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Obrazek

mir.ka

[poprzednia][następna]