Trzymam kciuki za całą kocią rodzinkę i za Ciebie - z całych sił

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Nuśka pisze:a kreciki mają już otwarte oczka?
Trzymam kciuki za całą kocią rodzinkę i za Ciebie - z całych sił![]()
![]()
![]()
Lidka pisze:Nie moge sobie przypomniec dlaczego do oczu nie powinien byc uzywany rumianek. Ze juz nawet herbata lepsza. Ale nie wiem czemu takie cos mi sie placze po glowie. Ja zawsze mylam swietlikiem.
Pisz duzo jak maluchy sie chowaja:)))
Liwia pisze:Wyszlam na chwile z domu, wracam,otwieram watek i co widze...
Brak mi slow jak cieplo mi na sercu z powodu Waszych dobrych rad i ciepla i checi pomocy... Dziekuje wszystkim ktorzy tyle dobrego do mnie i dla mnie napisali, tu i na pw. Odpowiem jutro na maile, dzis padam po Nocy Glupich Krokow
Maluszki sa niesamowite, koteczka rowniez. Akceptuje mnie w pelni, zero agresji czy nieufnosci - wielka potrzeba ciepla i milosci. Biedulka jest potwornie wychudzona, ma rzadka i przerzedzona siersc, zdrapane do krwi uszka, szczotkowaty wylenialy ogon. Mimo wszystko bardzo garnie sie do mnie, prosi o glaskanie i uwage.
Malutkie sa...malutkieKreciki po prostu
Jeden jest bardzo dzielny i ciekawy swiata - wrecz biegnie do mnie kiedy sie pojawi i piszczy tym swoim cwierkiem zeby dac sie powachac. Piszczy i piszczy az sie go na rece wezmie. Bieg w wypadku Krecikow oznacza pokonanie 20 cm w czasie ponizej dwoch minut
A dwa biedaki maja klopot z oczkami - jeden ma zalepione obydwa, drugi Krecik - jedno. Wetka kazala rumiankiem je przecierac - a ja z wrazenia nie zapytalam ile razy dziennie i czy rumianek moze postac kilka godzin w lodowce nie tracac wlasciwosci. Jak myslicie - wystarczy ten rumianek?
Podjade jutro do mojego weta (jesli bedzie) z prosba o konsultacje swierzbowo-oczkowa.
Wiecie, dziekuje Wam po prostu.....
Lidka pisze:Nie moge sobie przypomniec dlaczego do oczu nie powinien byc uzywany rumianek. Ze juz nawet herbata lepsza. Ale nie wiem czemu takie cos mi sie placze po glowie. Ja zawsze mylam swietlikiem.
Pisz duzo jak maluchy sie chowaja:)))
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot] i 63 gości