No u mnie tez toshiba byla pierwszym, wymarzonym laptopem - pamietam jak dzis za stypendium naukowe sobie kupilam tzn splacalam. Rodzice wzieli raty na siebie a ja sobie placilam

To bylo cos
No niestety tak jest z bateriami. CHoc tu macbook tez powala konkurencje na kolana. Trzymie po 4-8h zalezy co robie i ile rzeczy mam uruchomionych. Ogolnie sie juz tak przestawilam na apple'owski sprzet ze to jest straszne - ja taka przeciwniczka apple'a ;P Wszystko przez robote...

Coco oczywiscie ze to olala i probowala ponownie nie zrazona.
Jedziemy do biedronki, do schroniska do dixiego i przy okazji zwieziemy jakas karme zwierzakom
Potem meza na TG malowac i montowac uwaga KABINE! A zona bedzie robic kotlety ziemniaczane w sosie pieczarkowym

Se maz wymyslil... no w srode tescie leca do Grecji. Zal mi dupsko sciska... no ale..

Jak sie nie ma co sie lubi to si elubi co sie ma
No powiem wam ze jak teraz we wtorek te wszystkie meble przyjada... to poczuje ze kurka wodna to jest to ....

Nasze mieszkanie
I widze juz ewidentnie koniec tego paskudnego remontu

Jak tesciu wroci zrobi kibelek, panele i bedzie KONIEC
Jeszcze musze jechac kupic karnisze;) Wczoraj zamowilam sobie rolete rzymska do kuchni taka na karnisz. O zgrozo - 200 zl kosztowala ale tak mi sie podobala ze mowie raz sie zyje!