OTW14- lepsiejszych dni czekamy ;( ciagle "coś" i " coś "

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw wrz 03, 2015 17:16 Re: OTW14- ciągle lepsiejszych dni czekamy ;( Daruś i Darius

Bo nie każda ma szczęście mieć talię glizdy :evil: :evil: :twisted:
Dobro raz dane, wraca z podwójną siłą.
Kacperku[*]przepraszam Cię za to, co musiałam Ci dziś zrobić. Dziękuję Ci za 16,5 roku bycia razem.
05-1995-27-12-2011.:( :(
Rysio-16-02-2013 [*] :( :( Przecinak-Synuś-13-12-2016[*] :( :(
ObrazekObrazek

Hieny na pokład.
Dążymy do szczęścia, nie zadeptując trawników innym.
“Człowiek, który nie ma się czego bać, to człowiek, który nie ma czego kochać.”

meg11

Od: Wto sty 11, 2011 15:22

Post » Czw wrz 03, 2015 18:34 Re: OTW14- ciągle lepsiejszych dni czekamy ;( Daruś i Darius

meg11 pisze:Bo nie każda ma szczęście mieć talię glizdy :evil: :evil: :twisted:

Nie chodzi o talię glizdy ale chyba bardziej o "stare" spojrzenie na świat. Kobietka z określonym brzuszkiem i soecyficznym ubiorze kojarzy się dinozaurom z jednym. Dinozaury też nauczone są ustępowania miejsca. A tu trzeba inaczej zerknąć na świat.Wygłupiłam się przy okazji robiąc przykrość innej osobie.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Czw wrz 03, 2015 18:39 Re: OTW14- ciągle lepsiejszych dni czekamy ;( Daruś i Darius

Miziak złapany :kotek:
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Czw wrz 03, 2015 18:46 Re: OTW14- ciągle lepsiejszych dni czekamy ;( Daruś i Darius

MalgWroclaw pisze:Miziak złapany :kotek:

Wiem. Doczytałam dopiero co i bardzo się cieszę. :ok:
Obrazek

ASK@

Post » Czw wrz 03, 2015 19:02 Re: OTW14- ciągle lepsiejszych dni czekamy ;( Daruś i Darius

:201440 :dance2: :201432 :dance: :201432 :dance2: :201432 :dance: :201432 :dance2:
ObrazekObrazekObrazek

Salem 11

Od: Czw paź 24, 2013 20:05

Post » Czw wrz 03, 2015 21:04 Re: OTW14- ciągle lepsiejszych dni czekamy ;( Daruś i Darius

Cieszymy się ze złapania Miziaka. Taka sytuacja to koszmar dla każdego DT.
Asiu, zrobiłam kiedyś podobny numer, tylko w drugą stronę niejako. Jechałam z Młodą autobusem - on miała wtedy jakieś 5 lat. Miałyśmy sporo zakupów. I na kolejnym przystanku wsiadła dziewucha z koleżanką z takim właśnie brzuchem, podkreślonym biodrówkami i przykrótką, zbyt obcisłą bluzeczką. I wyskoczyła do małej z hasłem w stylu "no wstawaj dziecko, raz-raz, ustąp miejsca" i ładowała się na nią. Wtedy złe we mnie wstąpiło, przełożyłam rzeczy, żeby mieć przynajmniej jedno kolano dla Młodej wolne i powiedziałam "Chodź Aluniu na kolana, widzisz pani w ciąży, to jej z takim dużym brzuchem ciężko stać" :twisted: . Dziewcze się spieniło i gdy tylko zwolniło się miejsce gdzie indziej, poleciała się przesiąść. Jakby kurcze poprosiła, to co innego - a tak, to jak Kuba Bogu, tak Bóg Kubie.
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Pt wrz 04, 2015 8:20 Re: OTW14- ciągle lepsiejszych dni czekamy ;( Daruś i Darius

Dobra riposta :mrgreen: :ok: !
Asiu, bo to tez zależy od tego, czy ma się do siebie dystans czy nie :-). Ja generalnie całe życię mam tak, ze tyje i chudnę na zmianę (wiem, że niezdrowo, ale tak już mam :( - na moje 'usprawiedliwienie' dodam, że wzorowe ciśnienie i b. niski cholesterol i L4 raz na 5 lat góra ;-)). Czyli 20 kg w jedną i drugą stronę :oops: . Ale jak mam 'grubszy' okres to zdaje sobie sprawę z tego jak wyglądam i jak mogę być odbierana :mrgreen: , więc w takiej sytuacji pewnie bym powiedziała, że po prostu gruba jestem ;-).

ultra75

Od: Śro wrz 14, 2011 10:14

Post » Pt wrz 04, 2015 10:18 Re: OTW14- ciągle lepsiejszych dni czekamy ;( Daruś i Darius

Tak bywa z figurami i uprzejmościami.
Wróciłm większa :wink: do pracy po dłuższej nieobecności czyli doopczeniu bez ruchu. Nikt nie cieszył się ,że jestem tylko zwracał uwagę ,że mnie więcej wróciło. :mrgreen: Pani z działek wręcz kazała mi na siebie uważać ,bo moja otyłość już pod nadwagę się kwalifikowała. :mrgreen: Zanim szczękę z trawy uzbierałam to znikła. Chciałam poprosić by odstawiła jedzoną kanapkę bo już kwalifikuje się do lekcji anatomii. Żywy szkielet :twisted:

Leje. Nawet bardzo. Są bąble na kałużach więc lać będzie co najmniej 3 dni. Ta "diagnoza pogodowa" wynika z życia czyli z Opowieści o żabie i moście :lol:
Kociczka wczoraj wypuszczona dziś się nie pojawiła. Jednak żarcie całe zjedzone zostało. Znów więcej chrup idzie. Mam nadzieję ,że od obrazi się.
Dziś mam rodzinną imprezę , na którą iść nie mam wielkiej ochoty. Muszę jednak. Już wyciągnęłam/wyprałam gacie obciskające :mrgreen: .Moze nie padnę od uduszenia. Zainwestowałam też w kiec co mi marny biust wypukli :wink: a niższe rzeczy ukryje. Jakby ktoś pytał , to tej kiecy nikt w tzw szopingu nie chciał. :cry: Zostałam wybawicielką i mam dług wdzięczności u sprzedawczyni. :lol:
Jest fajna, inna, maskująca i z porwaną mocno podszewką. :twisted: Sobie poradziłam. :smokin: Są ... spinacze, zszywki, taśmy klejące i takie tam. :mrgreen:

Jestem blondynką pomysową niebywale .Ale jadąc przed wczoraj na wizytację widziałam jeszcze bardziej pomysłową. :strach: Szła sobie chodnikiem do przejścia dla pieszych. To ,że dreptała prosto było sper dziwne. 8O To ,że żyła jeszcze dziwniejsze było. :?:
Trwało, zanim zajarzyłam co z nią nie tak. :ryk:
Pani (wnioskuję to z biustu i kiecy) miała na głowie naciągniętą ... reklamówkę 8O Głęboko, aż do szyjki łabędziej. Każdą łapcą trzymała ucho plastiku opierając dłonie o każdy biust. Odpowiednio do strony ucha. W reklamówce o zajefajnym , słonecznym kolorze nie było wycięć na oczy. Na nos też nie było. Wiaterek szarpał , opinał facjatę, podrywał...
Deszczyk kropił ale tej pani nie tylko na fryz ale i na oczy, nos nie zakropił. :mrgreen:
Obrazek

ASK@

Post » Pt wrz 04, 2015 12:16 Re: OTW14- ciągle lepsiejszych dni czekamy ;( Daruś i Darius

Pewnie prosto od fryzjerki spieszyła. Może nawet ze specjalnym okolicznościowym makijażem :wink: .
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Pt wrz 04, 2015 12:39 Re: OTW14- ciągle lepsiejszych dni czekamy ;( Daruś i Darius

Alienor pisze:Pewnie prosto od fryzjerki spieszyła. Może nawet ze specjalnym okolicznościowym makijażem :wink: .

to samo koleżanka powiedziała. Tylko o trwałą zahaczyła. A ja sobie od razu przypomniałam starą trwałą kręconą na kołkach. A potem cała głowa w wystudiowanych lokach i falach była. Robiono chałupnicze gdzie dziewoje oplątawszy głowy chustami chodziły z takimi odciskającymi się wałkami po okolicy. Nie znoszę zapachu płynu.
Obrazek

ASK@

Post » Sob wrz 05, 2015 0:31 Re: OTW14- ciągle lepsiejszych dni czekamy ;( Daruś i Darius

meg11 pisze:Bo nie każda ma szczęście mieć talię glizdy :evil: :evil: :twisted:

Myślę, że kompletnie nie o szczęście tu chodzi. A raczej o zaniedbanie siebie, śmieciowe żarcie (nie tylko fastfoody, ale i dmuchane pieczywo, wędlinki z wielką niewiadomą w środku itp.) oraz brak gimnastyki. I najsmutniejsze jest to, że nie chodzi tylko o kobiety "w pewnym wieku", ale nawet takie zupełnie młode.
Obrazek Kawunia?

koteczekanusi

Od: Pon sty 07, 2008 12:03

Post » Sob wrz 05, 2015 8:35 Re: OTW14- ciągle lepsiejszych dni czekamy ;( Daruś i Darius

Nie każdy może się gimnastykować. A jeźeli o żarcie chodzi, to racja, tylko że tym 15-20 latkom ktoś te śmieciowe żarcie musiał kupić, same sobie nie kupiły mając kilka lat.
Dobro raz dane, wraca z podwójną siłą.
Kacperku[*]przepraszam Cię za to, co musiałam Ci dziś zrobić. Dziękuję Ci za 16,5 roku bycia razem.
05-1995-27-12-2011.:( :(
Rysio-16-02-2013 [*] :( :( Przecinak-Synuś-13-12-2016[*] :( :(
ObrazekObrazek

Hieny na pokład.
Dążymy do szczęścia, nie zadeptując trawników innym.
“Człowiek, który nie ma się czego bać, to człowiek, który nie ma czego kochać.”

meg11

Od: Wto sty 11, 2011 15:22

Post » Sob wrz 05, 2015 20:17 Re: OTW14- ciągle lepsiejszych dni czekamy ;( Daruś i Darius

Ciężkawo jakoś dziś u nas było. Migrena dowaliła , śpiączka dopadła. Wreszcie uległam i poszłam spać. W domu nic nie zrobione. Jak nigdy w sobotę.
Mam wyrzuty sumienia ale piwko pozwala je uciszyć :mrgreen:
Dariunia ma dziś poważny kryzys zdrowotny.Betka gorąca. Sama jestem i gada ukrzyżowac powinnam by kroplowke zapodać . Nie udało się. Jeszcze trochę a uszpiliłabym dzieciaka. :cry: Karmimy się więc ręcznie. Nawet chetnie cycka.
A jutro Janusz padnie z powodu...nie działania prawidłowego telewizorni. To koniec świata dla niego.
Obrazek

ASK@

Post » Nie wrz 06, 2015 7:57 Re: OTW14- ciągle lepsiejszych dni czekamy ;( Daruś i Darius

Asiu życzę, żeby dzisiaj było lepiej :ok: ja też wczoraj cały dzień źle się czułam
Maluszki zdrowiejcie :ok:

Hania66

Od: Pt mar 10, 2006 17:20

Post » Nie wrz 06, 2015 8:09 Re: OTW14- ciągle lepsiejszych dni czekamy ;( Daruś i Darius

Niestety, lepiej nie jest. Mała źle bardzo. O tyle dobrze, że je ze strzykawki. Biedna szmatka. Wet nas czeka.
Maluni zaś lepiej. 2 dni temu on miał kryzys ale nie tak poważny jak Dariunia.
Obrazek

ASK@

[poprzednia][następna]