Thorkatt pisze:Tundra, na komunie sie razem wybierzemy moze
No obowiązkowo

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Thorkatt pisze:Tundra, na komunie sie razem wybierzemy moze
Alyaa pisze:Thorkatt pisze:Tundra pisze:To ja kciuki potrzymam, żeby to był super domek dla mojego chrześniaka Onyksai drugi nie gorszy dla Morion
Tundra, na komunie sie razem wybierzemy moze
A my z Fioną przyjedziemy na bierzmowanie
jej siostra pisze:mogę prosić o telefon na pw? Umówię się z Kamilą i pójdziemy
jej siostra pisze:jej siostra pisze:mogę prosić o telefon na pw? Umówię się z Kamilą i pójdziemy
Po telefonie z pytaniem na kiedy się możemy umówić usłyszałyśmy "AAA, to już nieaktualne, znaleźliśmy innego kota". Zatkało mnie.
fiona.22 pisze:Poza tym jestem mega wściekła na domek Morion. Wizyta wypadła fajnie, domek zapowiadał się super. Wczoraj rozmawiałam z Panem, ustalaliśmy szczegóły typu karma, żwirek, jak zabezpieczyć okna itp. Umówieni byliśmy dzisiaj na telefon, żeby umówić się na przywóz kociaka i ustalić kwestie drugiego odrobaczenia. No i Pan nie odebrał telefonu... dzwoniłam dwa razy potem napisałam SMS i cisza. Więcej dzwonić nie będę bo to jakiś żart chyba![]()
Dlaczego ludzie są tacy dziwni, ja na prawdę nie wiem jak z nimi rozmawiać i gdzie szukać na prawdę odpowiedzialnych opiekunów... Jeśli Pan oddzwoni jutro to powiem szczerze, że nie wiem co zrobić ale chyba odmówię, bo jeśli jeszcze przed adopcją jest problem z kontaktem to co będzie potem![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 22 gości