moje mi się czasami mylą

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Moli25 pisze:No u mnie dzis chrupal Fuks fasolkę szparagowa i sadził sie do ziemniaków, poznie od męża próbował kolejno langosze i na koniec zagryzł kapusta pekińska, odbiło sie niuni i poszedł spac.
Dziekuje Basiu za podpisanie zdjećjuz bede ogarniać Twoje stadko
![]()
Chyba ze masz jeszcze jakies futrzaki ukryte
I mysle o Was jutro!
barbarados pisze:Bo tak będzie . Dostaną , jak wyjdziemyKupię conva na wszelki wypadek i kurczaka ugotuję . Ale to jutro .
Wołowiny nie jedzą , chyba , że im staruszka tak drobniuteńko pokroi , że drobniej to chyba tylko blender da radę . Kurczaczka też im drobi . Ja , sadystka daję większe kawałki . Niech gryzą![]()
![]()
Kurcze , chłop lamentuje , że szkoda im dawać na sterylke . Mnie też szkoda . Ale co ? Na Proverze je trzymać ? I tak całe ich życie ? Bezsens i mało bezpieczne na dłuzszą metę . Ale mnie szkoda i już
Ewa i jeszcze młode d..y : Dianę , Majkę i Lonię![]()
Ale fakt . Najlepsze to my jemy . Nieważne czy mięso , czy nie . Z talerza dobre
agusialublin pisze:A ja tak nie ogarniam Waszych sierściuchów![]()
![]()
moje mi się czasami mylą
barbarados pisze:barbarados pisze:Spróbuję rozplątać . No jak zaniedbany kot niewiadomo skąd .Patałach jeden .
Dobrze , ze na śpocha da sobie wszystko zrobić .
Wiecie co ? Filek od tego spania w mokrym zlewie wychodował sobie ...małego dreda na tyłkukot krótkowłosy i dredy ?
Niech ja grzebień złapę
Użytkownicy przeglądający ten dział: Majestic-12 [Bot] i 33 gości