Pozytywnie zakręceni : Tosia na tymczasie

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto wrz 01, 2015 18:57 Re: Pozytywnie zakręceni : Kciuki trzymac za sterylki !

A ja tak nie ogarniam Waszych sierściuchów :mrgreen: :mrgreen:
moje mi się czasami mylą :mrgreen:
Obrazek

agusialublin

Od: Nie lip 29, 2012 20:27

Post » Wto wrz 01, 2015 18:58 Re: Pozytywnie zakręceni : Kciuki trzymac za sterylki !

Moli25 pisze:No u mnie dzis chrupal Fuks fasolkę szparagowa i sadził sie do ziemniaków, poznie od męża próbował kolejno langosze i na koniec zagryzł kapusta pekińska, odbiło sie niuni i poszedł spac.

Dziekuje Basiu za podpisanie zdjeć :mrgreen: juz bede ogarniać Twoje stadko :mrgreen:
Chyba ze masz jeszcze jakies futrzaki ukryte

I mysle o Was jutro!

Ma - Lunę, Larę i Filka oraz Łatka rodziców i Piesy Kajtka i Gacuchę.
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Wto wrz 01, 2015 19:00 Re: Pozytywnie zakręceni : Kciuki trzymac za sterylki !

Bo tak będzie . Dostaną , jak wyjdziemy :wink: Kupię conva na wszelki wypadek i kurczaka ugotuję . Ale to jutro .
Wołowiny nie jedzą , chyba , że im staruszka tak drobniuteńko pokroi , że drobniej to chyba tylko blender da radę . Kurczaczka też im drobi . Ja , sadystka daję większe kawałki . Niech gryzą :twisted: :twisted:

Kurcze , chłop lamentuje , że szkoda im dawać na sterylke . Mnie też szkoda . Ale co ? Na Proverze je trzymać ? I tak całe ich życie ? Bezsens i mało bezpieczne na dłuzszą metę . Ale mnie szkoda i już :roll:
Ewa i jeszcze młode d..y : Dianę , Majkę i Lonię :wink:
Ale fakt . Najlepsze to my jemy . Nieważne czy mięso , czy nie . Z talerza dobre :twisted:

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Wto wrz 01, 2015 19:03 Re: Pozytywnie zakręceni : Kciuki trzymac za sterylki !

barbarados pisze:Bo tak będzie . Dostaną , jak wyjdziemy :wink: Kupię conva na wszelki wypadek i kurczaka ugotuję . Ale to jutro .
Wołowiny nie jedzą , chyba , że im staruszka tak drobniuteńko pokroi , że drobniej to chyba tylko blender da radę . Kurczaczka też im drobi . Ja , sadystka daję większe kawałki . Niech gryzą :twisted: :twisted:

Kurcze , chłop lamentuje , że szkoda im dawać na sterylke . Mnie też szkoda . Ale co ? Na Proverze je trzymać ? I tak całe ich życie ? Bezsens i mało bezpieczne na dłuzszą metę . Ale mnie szkoda i już :roll:
Ewa i jeszcze młode d..y : Dianę , Majkę i Lonię :wink:
Ale fakt . Najlepsze to my jemy . Nieważne czy mięso , czy nie . Z talerza dobre :twisted:

O nich pamiętam ale ich foty z Czesiem były a te wymienione masz w zanadrzu.
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Wto wrz 01, 2015 19:06 Re: Pozytywnie zakręceni : Kciuki trzymac za sterylki !

agusialublin pisze:A ja tak nie ogarniam Waszych sierściuchów :mrgreen: :mrgreen:
moje mi się czasami mylą :mrgreen:

Moje to mi się nie mylą, ale większe stadka forumowe czasem mi się mylą :oops: :oops: :oops:
wątek Księżniczki Ofelii i Małej Czarnej Carmen
viewtopic.php?f=46&t=213181 - cz. IX
Obrazek

MB&Ofelia

Od: Pt gru 09, 2011 9:20

Post » Wto wrz 01, 2015 19:07 Re: Pozytywnie zakręceni : Kciuki trzymac za sterylki !

Ja ogarniam te mniejsze stadka :mrgreen: tych 4+ juz mniej ale staram sie bardzo :mrgreen:
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Wto wrz 01, 2015 19:11 Re: Pozytywnie zakręceni : Kciuki trzymac za sterylki !

Foty młodych były z Czesiem . :ok: Pozostałe jutro wrzucę . Bedę się musiała czyms zając . :wink:
dziękujemy za pozytywne myśli :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Mnie moje czasem tez się mylą :roll:
Wiecie co ? Filek od tego spania w mokrym zlewie wychodował sobie ...małego dreda na tyłku 8O kot krótkowłosy i dredy ? 8O Niech ja grzebień złapę :?

barbarados

Post » Wto wrz 01, 2015 19:15 Re: Pozytywnie zakręceni : Kciuki trzymac za sterylki !

I będziesz sie bawić w fryzjera :lol: nożyczki w ruch :lol:
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Wto wrz 01, 2015 19:23 Re: Pozytywnie zakręceni : Kciuki trzymac za sterylki !

Spróbuję rozplątać . No jak zaniedbany kot niewiadomo skąd . :evil: Patałach jeden .
Dobrze , ze na śpocha da sobie wszystko zrobić . :roll:

barbarados

Post » Wto wrz 01, 2015 19:46 Re: Pozytywnie zakręceni : Kciuki trzymac za sterylki !

barbarados pisze:
barbarados pisze:Spróbuję rozplątać . No jak zaniedbany kot niewiadomo skąd . :evil: Patałach jeden .
Dobrze , ze na śpocha da sobie wszystko zrobić . :roll:

Wiecie co ? Filek od tego spania w mokrym zlewie wychodował sobie ...małego dreda na tyłku 8O kot krótkowłosy i dredy ? 8O Niech ja grzebień złapę :?

Proszę nie obrażać koteczka. Chce mieć modną fryzurkę.
ObrazekObrazekObrazek

Salem 11

Od: Czw paź 24, 2013 20:05

Post » Wto wrz 01, 2015 19:56 Re: Pozytywnie zakręceni : Kciuki trzymac za sterylki !

Tak . Zrobi sobie wiecej dredów , zacznie palic skręty , pić redsa i ogłosi się muzykiem rege :roll:

barbarados

Post » Wto wrz 01, 2015 20:00 Re: Pozytywnie zakręceni : Kciuki trzymac za sterylki !

A czemu nie.Zostanie kocim celebrytą.
ObrazekObrazekObrazek

Salem 11

Od: Czw paź 24, 2013 20:05

Post » Wto wrz 01, 2015 20:02 Re: Pozytywnie zakręceni : Kciuki trzymac za sterylki !

I zacznie zarabiać na swój łiskas ?
No dobra , zostawie mu te dredy . Niech ma . :roll:
A jak mu się znudzi to ogole i bedę miała sfinksa :twisted:

barbarados

[poprzednia][następna]