Pozytywnie zakręceni : Tosia na tymczasie

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto wrz 01, 2015 14:31 Re: Pozytywnie zakręceni : Kciuki trzymac za sterylki !

Mówiłam . Mają na to wykiciane :roll:
Majeczka za to wczoraj próbowała mnie do zawału doprowadzić . Najpierw prawie zleciała z półeczki , bo nie była do końca zdecydowana , skoczyć czy nie . Potem jakomś cudem walnęła się w łebek kuwetkową łopatką , leżącą na ziemi 8O
Cześc Mary :D

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Wto wrz 01, 2015 16:43 Re: Pozytywnie zakręceni : Kciuki trzymac za sterylki !

jakoś przeżyjecie :ok: :ok: :ok:
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Wto wrz 01, 2015 18:08 Re: Pozytywnie zakręceni : Kciuki trzymac za sterylki !

Oby :roll: :1luvu:

barbarados

Post » Wto wrz 01, 2015 18:12 Re: Pozytywnie zakręceni : Kciuki trzymac za sterylki !

a przed Tobą bezsenna noc? :(
Obrazek

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Post » Wto wrz 01, 2015 18:15 Re: Pozytywnie zakręceni : Kciuki trzymac za sterylki !

Pewnie nie jedna ale ze dwie . Dziś mam jeszcze szanse się drzemnąc .
maluch zjadły kolacyjkę . I do jutra post . Umówione sa na 8.30 . Nie pamietam , ile czasu mają być na czco . Wodę schowam póxniej . Za duszno jest .

barbarados

Post » Wto wrz 01, 2015 18:18 Re: Pozytywnie zakręceni : Kciuki trzymac za sterylki !

barbarados pisze:Pewnie nie jedna ale ze dwie . Dziś mam jeszcze szanse się drzemnąc .
maluch zjadły kolacyjkę . I do jutra post . Umówione sa na 8.30 . Nie pamietam , ile czasu mają być na czco . Wodę schowam póxniej . Za duszno jest .

przeważnie mówią ,że 12, ale podobno może być mniej
wodę moga pić, tylko nie jeść
Obrazek

mir.ka

Post » Wto wrz 01, 2015 18:27 Re: Pozytywnie zakręceni : Kciuki trzymac za sterylki !

No to akurat . Ja sie jutro nie odezwę , tzn. że mnie zjadły przez noc :roll:

barbarados

Post » Wto wrz 01, 2015 18:28 Re: Pozytywnie zakręceni : Kciuki trzymac za sterylki !

barbarados pisze:No to akurat . Ja sie jutro nie odezwę , tzn. że mnie zjadły przez noc :roll:

wszystkie zwierzaki będziesz głodzić?
Obrazek

mir.ka

Post » Wto wrz 01, 2015 18:31 Re: Pozytywnie zakręceni : Kciuki trzymac za sterylki !

Tak wychodzi . Bo jak to ? Jednym dać a drugie patrzą ? Nic im nie bedzie . :twisted:

barbarados

Post » Wto wrz 01, 2015 18:34 Re: Pozytywnie zakręceni : Kciuki trzymac za sterylki !

barbarados pisze:Tak wychodzi . Bo jak to ? Jednym dać a drugie patrzą ? Nic im nie bedzie . :twisted:

może :lol:
Obrazek

mir.ka

Post » Wto wrz 01, 2015 18:37 Re: Pozytywnie zakręceni : Kciuki trzymac za sterylki !

Ostatnio wybrzydzają aż trzeszczy . Najlepiej smakuje śniadanko , jak na noc mało suchego zostawię . :twisted:
Obiadek już gorzej a kolacja co niektórym nie podchodzi , bo chcą inne smak niz mają w miseczce .
A tak zjezą , co dostaną . A najlepsze , że zostawię im na pożarcie moją staruszkę :wink:

barbarados

Post » Wto wrz 01, 2015 18:42 Re: Pozytywnie zakręceni : Kciuki trzymac za sterylki !

barbarados pisze:Ostatnio wybrzydzają aż trzeszczy . Najlepiej smakuje śniadanko , jak na noc mało suchego zostawię . :twisted:
Obiadek już gorzej a kolacja co niektórym nie podchodzi , bo chcą inne smak niz mają w miseczce .
A tak zjezą , co dostaną . A najlepsze , że zostawię im na pożarcie moją staruszkę :wink:

u mnie tylko Max wybrzydza, choć on jada najczęściej kolację śniadano często jest niedobre
koty uważaja ,ze najlepszy jest Feliks i innego postanowiłam nie kupować jak maja psy zjadać, wolę kupić kurczaka czy wołowiny i im dać, jedzą chętnie i nie wyrzucam
Obrazek

mir.ka

Post » Wto wrz 01, 2015 18:43 Re: Pozytywnie zakręceni : Kciuki trzymac za sterylki !

barbarados pisze:Ostatnio wybrzydzają aż trzeszczy . Najlepiej smakuje śniadanko , jak na noc mało suchego zostawię . :twisted:

To wtedy może stado nakarmić jak was nie bedzie.
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Wto wrz 01, 2015 18:52 Re: Pozytywnie zakręceni : Kciuki trzymac za sterylki !

Ewa L. pisze:

To wtedy może stado nakarmić jak was nie bedzie.

No właśnie też miałam to napisać. Jak ciachałam Małą Czarną, to dałam lekkie śniadanko o świcie, o później post do popołudnia, dopiero wychodząc z Czarnidełkiem zaserwowałam Ofelii obiadokolację.
PS. U mnie dzisiaj dzień marudzenia. Barfik nie wchodzi. W dodatku Ofelia pawikowała, więc chyba się zakłaczyła (pewnie Małą Czarną, sądząc z ilości czarnego futra walającego się wszędzie), ale mój makaron z kolacji bardzo jej smakował :evil:
wątek Księżniczki Ofelii i Małej Czarnej Carmen
viewtopic.php?f=46&t=213181 - cz. IX
Obrazek

MB&Ofelia

Od: Pt gru 09, 2011 9:20

Post » Wto wrz 01, 2015 18:56 Re: Pozytywnie zakręceni : Kciuki trzymac za sterylki !

No u mnie dzis chrupal Fuks fasolkę szparagowa i sadził sie do ziemniaków, poznie od męża próbował kolejno langosze i na koniec zagryzł kapusta pekińska, odbiło sie niuni i poszedł spac.

Dziekuje Basiu za podpisanie zdjeć :mrgreen: juz bede ogarniać Twoje stadko :mrgreen:
Chyba ze masz jeszcze jakies futrzaki ukryte

I mysle o Was jutro!
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

[poprzednia][następna]