Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
tabo10 pisze:ariel,bardzo proszę obserwuj czy nie ma tam kotek w ciąży![]()
Towarzystwo pod śmietnikiem napewno ogarnięte,3 nowe kocice wysterylizowane (w tym 2 młode) ,ale ciągle coś dochodzi skądś.
Była tam(w okolicy Twego budynku) jeszcze jakaś trikolorka,ale spitalała na sam nasz widok w tory![]()
Jeśli mogłabyś kotom choć czystą wodę wystawiać do śmietnika,bo nikt tego nie robi.Prosiłam już osoby wyrzucające śmieci-bez efektu
.Ja jestem tam za rzadko i to się nie zmieni,bo przyjeżdżam specjalnie z innej dzielnicy
![]()
Zwykle wylewam śmierdzącą breję nie wodę,albo zastaję puste miski
ariel pisze:Do tamtego śmietnika nie mam klucza, my swój mamy gdzie indziej, niemniej przejdę i zobaczę, jaką mam tam dostępność.
Czasami zjawia się czarno-biała, nieduża kotka. Ona wręcz mieszkała pod moim blokiem
tabo10 pisze:ariel pisze:Do tamtego śmietnika nie mam klucza, my swój mamy gdzie indziej, niemniej przejdę i zobaczę, jaką mam tam dostępność.
Czasami zjawia się czarno-biała, nieduża kotka. Ona wręcz mieszkała pod moim blokiem
Śmietnik nie ma zamknięcia,szczególnie po spaleniu.Wcześniej też można go było swobodnie otworzyć.
Czy ta kotka ma zaznaczone lewe ucho? Wszystkie koty,które ja tam"obrabiałam" były znaczone. Jeśli nie ma ,spróbuj proszę ją upolować i dać np.do Koterii na sterylizację,albo dać mi znać ,żeby nie było kolejnej powtórki z rozrywki z kociętami. Naprawdę mam już dość![]()
Reszty burasów nie kojarzę,może przychodzą jak mnie nie ma. W śmietniku wszystkie co zostały to dziki.
Zgarnęłam z Waszego terenu tylko w tym roku 7 kotówA nie mieszkam tam. Ty masz do tego śmietnika jedynie parę metrów...
Czy mogę Cę prosić,byś trzymała tam rękę na pulsie?Zawsze razem łatwiej pomagać
,szczególnie,że ja jestem tam przez sekundy,nie mam możliwości obserwacji.
tabo10 pisze:koteczekanusi mały dostał Unidox,maść do oczu Floxol i Virgan. I ma sraczkę z krwiąWykończy mnie ten kot.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, sherab i 692 gości