Koty wegrowskie cd- zbieramy na wybieg

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw mar 17, 2005 14:42

eudydyka, skoro pewne osoby nie chca tutaj tego opisywac, to chyba juz jasniej nie mozna tego wyjasnic, a parcie na sile nic nie da. To jest ich prawo.
Za to zauwaz nie odmawiaja wyjasnien jako takich, wiec wydaje mi ze nie po co dzwonic w wielkie dzwony, tylko skorzystac z propozycji jenny.
Obrazek

Pirackie czarne Trio: Brucek (2001-2015), Hrupka (2001-2016), Rysio (2002-2018)
Wiórka (2016-2018)
Neska (2018–2023)
Pirat-PirKa (2017-2025)

Anja

Od: Śro lis 06, 2002 9:01

Post » Czw mar 17, 2005 14:58

eurydyka pisze:skoro wiele osob o to pyta wyjasnijcie prosze na forum a nie na PW

przepraszam - ale pracuje i rownoczesnie staram sie skoordynowac sprawy transportowe.....nie bardzo mam czas teraz.
obiecuje w najblizszej wolnej chwili przedstawic powody wstrzymywania sie od zawiadamiania prasy w tym momencie
KrólowaNocy[*], Greebo[*], Jaś[*], Bojówka[*], MiniMini[*], NeverMind v.Ciocia[*], Adolfina[*], FataMorgana[*] :(

jenny170

Od: Wto wrz 17, 2002 12:19

Post » Czw mar 17, 2005 14:59

Widziałam ze 2 dni temu chyba w gazecie Metro lub o podobnym tytule krótkš notkę o tym wydarzeniu i proœbę o pomoc dla zwierzšt.
Obrazek

LimLim

Od: Sob lut 23, 2002 20:08

Post » Czw mar 17, 2005 15:05

eurydyka pisze:[...]
zadacie pomocy od wolonatriuszy i ludzi dobrej woli, oni chca Wam pomagac, ale chca wiedziec dlaczego tak skrzetnie ukrywa sie pewne informacje

nikt od nikogo niczego nie zada....
ludzie dobrej woli pomagaja zwierzetom - chwala im za to....
zajmuje to tyle czasu ze nie ma miejsca na siedzenie i zadawanie nieistotnych w tej chwili pytan!
czyzbys uwazala ze twoja dotychczasowa pomoc wymaga az tak szczegolowych informacji??
KrólowaNocy[*], Greebo[*], Jaś[*], Bojówka[*], MiniMini[*], NeverMind v.Ciocia[*], Adolfina[*], FataMorgana[*] :(

jenny170

Post » Czw mar 17, 2005 15:35

Yoasia pisze:
Asia_K pisze:Ja bym chciała wiedzieć gdzie i z kim jadę w niedzię. bo jak na razie wiem, że nic nie wiem :twisted:
i niech mnie ktoś poinformuje czy mam mieć cyfrówkę czy nie bo tyż nie wiem

Yoasia, jenny powiedziała, że mam Cię nie chcieć :twisted:

Khem ja tez nic nie wiem, poza tym, ze chyba uda mi sie "załatwić" cyfrówkę...

A ja już wiem :D

Jenny powiedziała, że mam Cię chcieć. No to Cię chcę. Jedziemy w niedzielę do Nasielska z jedzonkiem i robić zdjęcia. Bierz cyfrówkę - ja tez sie postaram mieć.
Obrazek

Asia_K

Od: Pt paź 03, 2003 0:16

Post » Czw mar 17, 2005 15:40

jenny, nie Tobie oceniac moja pomoc, bo jej po prostu nie znasz i nie wiesz jak pomagam ani ile czasu na to poswiecam

ja Ciebie nie oceniam, bo widze ze sie angazujesz w pomoc tak jak wiele tu osob. kazdy kto to robi ma jakas racje i sposob zalatwiania roznych form pomocy.

kilka osob pytalo dlaczego nie chce Canis naglosnic sprawy i mialy na mysli nie opowiadanie o smierci tej pani, tylko opisanie w mediach, ze jest tyle i tyle kotow i psow, ktore szukaja domow.

mnie Canis na przyklad wprowadzil w blad twierdzac, ze jest jamniczka szukajaca domu, tylko ze wiem od osob, ktore byly na miejscu, ze nic podobnego do jamnika tam nie bylo, a p. Wydra napisala mi w mailu, ze jamniczka ma nuzyce. Gdzie ta sunia w takim razie jest? Jesli np. zostala uspiona, bo jej stan byl beznadziejny to ja to rozumiem, ale nie znosze jak ktos mi pisze bzdury lub do mnie ma pretensje, ze DOGOMANIACY nie placa Canisowi kasy... a z forum miau idzie pomoc.

Nie placa, bo wiele osob sie zrazilo do Canisu szczegolnie jedna z osob z tej fundacji potrafi telefonicznie zniechecic do jakichkolwiek adopcji psow lub kotow, ale to nie znaczy ze dogomaniacy nie beda wspierac tych zwierzat.
Pewnie beda ale przesylajac pieniadze lub dary do miejsc gdzie te zwierzaki sa a nie poprzez konto Canisu.

Mimo niemilych kontaktow z Canisem nie zamierzam sie odwrocic od zwierzakow, ktore sa w potrzebie, mam kontakt z Milanowkiem i p. Gontarek i tak jak bede w stanie to im pomoge i bede do tego zachecac innych.

eurydyka

Od: Śro paź 13, 2004 15:05

Post » Czw mar 17, 2005 16:43

Asia_K pisze:
Yoasia pisze:
Asia_K pisze:Ja bym chciała wiedzieć gdzie i z kim jadę w niedzię. bo jak na razie wiem, że nic nie wiem :twisted:

Jenny powiedziała, że mam Cię chcieć. No to Cię chcę. Jedziemy w niedzielę do Nasielska z jedzonkiem i robić zdjęcia. Bierz cyfrówkę - ja tez sie postaram mieć.

Bierz mnie....( :twisted: )

Yoasia

Od: Czw lut 05, 2004 0:30

Post » Czw mar 17, 2005 17:06

Yoasia pisze:
Asia_K pisze:
Yoasia pisze:

do czego to doszlo..... :roll:
a p.kasia w nasielsku juz wszystko wie i w niedziele na was czeka :lol:

jenny170

Post » Czw mar 17, 2005 17:14

...
Ostatnio edytowano Czw cze 29, 2006 15:56 przez Beliowen, łącznie edytowano 1 raz

Beliowen

Od: Czw lis 25, 2004 11:33

Post » Czw mar 17, 2005 17:24

jenny170 pisze:
Yoasia pisze:
Asia_K pisze:
Yoasia pisze:

Pozdrówcie serdecznie P.Kasię a węgrowskim kotom życzcie dużo zdrowia ode mnie.
I kierowca niech uważa na "śliczny" zjazd do schroniska z szosy, który w drodze powrotnej zamienia się w "śliczny" podjazd. :wink:
Obrazek

MariaD

Od: Pt mar 19, 2004 18:31

Post » Czw mar 17, 2005 17:28

MariaD pisze:
jenny170 pisze:
Yoasia pisze:
Asia_K pisze:
Yoasia pisze:

Pozdrówcie serdecznie P.Kasię a węgrowskim kotom życzcie dużo zdrowia ode mnie.
I kierowca niech uważa na "śliczny" zjazd do schroniska z szosy, który w drodze powrotnej zamienia się w "śliczny" podjazd. :wink:

Pozdrowimy...wymiziamy (jesli będzie można)...sfocimy...

Yoasia

Od: Czw lut 05, 2004 0:30

Post » Czw mar 17, 2005 17:36

Eurydyko i beliowen i wszyscy , którzy chcą dociekac prawdy i powodów nienagłasniania w mediach, Otwórzcie sobie prosze osobny wątek na ten temat. Teń i tak jest już bardzo chaotyczny a przecież ważny.

Albo lepiej

prosze moderatora o utworzenei takeigo wątku i przeniesienie tam takich wypowiedzi , łacznie z moją
Prawdziwy dżentelmen to ktoś, kto kota zawsze nazwie kotem, choćby się o niego potknął i upadł
http://www.znak.com.pl/kartoteka,ksiazk ... hichraszek - zapraszam do lektury

pstryga

Od: Pon sie 23, 2004 15:32

Post » Czw mar 17, 2005 18:35

eurydyka pisze:jenny, nie Tobie oceniac moja pomoc, bo jej po prostu nie znasz i nie wiesz jak pomagam ani ile czasu na to poswiecam

nie oceniam - po prostu uwazam ze twoja pomoc nie wymaga pelnej wiedzy medialnej....

Eurydyka pisze:mnie Canis na przyklad wprowadzil w blad twierdzac, ze jest jamniczka szukajaca domu, tylko ze wiem od osob, ktore byly na miejscu, ze nic podobnego do jamnika tam nie bylo, a p. Wydra napisala mi w mailu, ze jamniczka ma nuzyce. Gdzie ta sunia w takim razie jest?

p.wydra opierala sie na informacja osob ktore tam byly. niestety-jak widac-informacje byly mocno niescisle...
nie sadze aby celem p.wydry bylo wprowadzenie w blad kogokolwiek...

Eurydyka pisze:[...] ale nie znosze jak ktos mi pisze bzdury lub do mnie ma pretensje, ze DOGOMANIACY nie placa Canisowi kasy... a z forum miau idzie pomoc.

Nie placa, bo wiele osob sie zrazilo do Canisu szczegolnie jedna z osob z tej fundacji potrafi telefonicznie zniechecic do jakichkolwiek adopcji psow lub kotow, ale to nie znaczy ze dogomaniacy nie beda wspierac tych zwierzat.
Pewnie beda ale przesylajac pieniadze lub dary do miejsc gdzie te zwierzaki sa a nie poprzez konto Canisu.

przeciez chodzi o pomoc dla zwierzat - jezeli wplacane pieniadze trafia bezposrednio do ludzi ktorzy sie nimi zajeli - to tez dobrze.
tylko pamietajmy ze canis zorganizowal do tej pory leki, testy, karme, zwirki....i to wszystko jest rozsylane do miejsc pobytu zwierzat...a to tez kosztuje

Eurydyka pisze:Mimo niemilych kontaktow z Canisem nie zamierzam sie odwrocic od zwierzakow, ktore sa w potrzebie, mam kontakt z Milanowkiem i p. Gontarek i tak jak bede w stanie to im pomoge i bede do tego zachecac innych.

i wspaniale! przeciez o to w gruncie rzeczy chodzi
i w czym wlasciwie jest problem? pomagajmy nadal :D

jenny170

Post » Czw mar 17, 2005 18:35

jenny170 pisze:
Yoasia pisze:
Asia_K pisze:
Yoasia pisze:

no co? :conf: sama mi kazałaś brac Yoasię :twisted:
Obrazek

Asia_K

Post » Czw mar 17, 2005 18:37

MariaD pisze: ...I kierowca niech uważa na "śliczny" zjazd do schroniska z szosy, który w drodze powrotnej zamienia się w "śliczny" podjazd. :wink:

Dzieki :twisted: Nie strasz bo jeszcze nie pojadę 8)
Obrazek

Asia_K

[poprzednia][następna]