eurydyka pisze:jenny, nie Tobie oceniac moja pomoc, bo jej po prostu nie znasz i nie wiesz jak pomagam ani ile czasu na to poswiecam
nie oceniam - po prostu uwazam ze twoja pomoc nie wymaga pelnej wiedzy medialnej....
Eurydyka pisze:mnie Canis na przyklad wprowadzil w blad twierdzac, ze jest jamniczka szukajaca domu, tylko ze wiem od osob, ktore byly na miejscu, ze nic podobnego do jamnika tam nie bylo, a p. Wydra napisala mi w mailu, ze jamniczka ma nuzyce. Gdzie ta sunia w takim razie jest?
p.wydra opierala sie na informacja osob ktore tam byly. niestety-jak widac-informacje byly mocno niescisle...
nie sadze aby celem p.wydry bylo wprowadzenie w blad kogokolwiek...
Eurydyka pisze:[...] ale nie znosze jak ktos mi pisze bzdury lub do mnie ma pretensje, ze DOGOMANIACY nie placa Canisowi kasy... a z forum miau idzie pomoc.
Nie placa, bo wiele osob sie zrazilo do Canisu szczegolnie jedna z osob z tej fundacji potrafi telefonicznie zniechecic do jakichkolwiek adopcji psow lub kotow, ale to nie znaczy ze dogomaniacy nie beda wspierac tych zwierzat.
Pewnie beda ale przesylajac pieniadze lub dary do miejsc gdzie te zwierzaki sa a nie poprzez konto Canisu.
przeciez chodzi o pomoc dla zwierzat - jezeli wplacane pieniadze trafia bezposrednio do ludzi ktorzy sie nimi zajeli - to tez dobrze.
tylko pamietajmy ze canis zorganizowal do tej pory leki, testy, karme, zwirki....i to wszystko jest rozsylane do miejsc pobytu zwierzat...a to tez kosztuje
Eurydyka pisze:Mimo niemilych kontaktow z Canisem nie zamierzam sie odwrocic od zwierzakow, ktore sa w potrzebie, mam kontakt z Milanowkiem i p. Gontarek i tak jak bede w stanie to im pomoge i bede do tego zachecac innych.
i wspaniale! przeciez o to w gruncie rzeczy chodzi
i w czym wlasciwie jest problem? pomagajmy nadal

KrólowaNocy[*], Greebo[*], Jaś[*], Bojówka[*], MiniMini[*], NeverMind v.Ciocia[*], Adolfina[*], FataMorgana[*]