Już mam swoją kawufkę czyli kukułkę. Schowałam przed nachalnym ślinotokiem domowników. Moje młodsze dziecko powąchało i..."pachnie jak bajaderka!" Pognała do cukierni....
No... coś w tym jest!

Dziękuję!

Moderator: Moderatorzy
Kamakolo pisze:"Przyszła do mnie nie wiem skąd, zakręciła w głowie tak dokładnie...."![]()
Już mam swoją kawufkę czyli kukułkę. Schowałam przed nachalnym ślinotokiem domowników. Moje młodsze dziecko powąchało i..."pachnie jak bajaderka!" Pognała do cukierni....
No... coś w tym jest!![]()
Dziękuję!
alessandra pisze:Kamakolo pisze:"Przyszła do mnie nie wiem skąd, zakręciła w głowie tak dokładnie...."![]()
No... coś w tym jest!![]()
Dziękuję!
dziękuję - na zdrówko![]()
Uprzejmnie przypominamy,ze przed spożyciem siem potrząsnać bardzo radzi -byle nie kotem Tuliś
Kamakolo pisze:Tiaaaaaa.... spróbowałbym potrząsnąc moja Lunką![]()
Obawiam się, iż chwilę później, nie miałabym już ani CZYM wypic owej szlachetnej popitki, ani CZYM zobaczyc czego nie mogę wypic....
Żarty się Was czymią.
alessandra pisze:poleciała także przesyłka do jej siostry i czekam na efekt -bowiem gratis od Tulinka w postaci kocimiętki w gacie zapakowalim
jej siostra pisze:alessandra pisze:poleciała także przesyłka do jej siostry i czekam na efekt -bowiem gratis od Tulinka w postaci kocimiętki w gacie zapakowalim
żeby mi się koty w ... pakowali???
alessandra pisze:poleciała przesyłk do MaryLux , która mimo woli lub bez i tak zostaje testerem nowości - szarlotkowej nalewki babuni![]()
W tym przypadku począsnąć tylko kotem, bo nalewka siem musi ustać, a to, co pływać może to cynamonu ciupki nie zaś złoto, jakoby się mogło wydawać, choć czarowalim T.
alessandra pisze:Teraz zajarzyłam,że zapomniałam szarlotkowej portretu zrobić przed wysłaniem, zatem gdyby MaryLux tę przysługe uczyniła...![]()
Nalewce przed spożyciem, a sobie po i nam do wglądu
MaryLux pisze:alessandra pisze:poleciała przesyłk do MaryLux , która mimo woli lub bez i tak zostaje testerem nowości - szarlotkowej nalewki babuni![]()
W tym przypadku począsnąć tylko kotem, bo nalewka siem musi ustać, a to, co pływać może to cynamonu ciupki nie zaś złoto, jakoby się mogło wydawać, choć czarowalim T.
To i tak jest złoto ze złotego serduszka Tulinka
alessandra pisze:MaryLux pisze:alessandra pisze:poleciała przesyłk do MaryLux , która mimo woli lub bez i tak zostaje testerem nowości - szarlotkowej nalewki babuni![]()
To i tak jest złoto ze złotego serduszka Tulinka
no cio Ty, Ciocia![]()
MaryLux zawstydziłaś Tulinka![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 311 gości