Tzn Migdał potrafi się wyrzygać na wykładzinę i po latach ona generalnie śmierdzi, ale nie próbowałam olejkami..może to jest jakiś pomysł..
Próbowałaś octem, sodą itp.?
Może by dodać właśnie olejek...

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
phantasmagori pisze:Ano rozpieszczona była do granic możliwości, ale jak tu nie rozpieścić psa po takich przejściach.
Justyś najważniejsze, że wychwyciłaś ten moment, tą granicę, za którą bylo by tylko cierpienie. To największy akt miłości, który można dać swojemu ukochanemu zwierzęciu, choć bardzo bolesny.
I szacun dla Doktor Julii że przyjechała i pomogła odejść.
meg11 pisze:Podkłady odebrałaś?
TYSKIE_MRUCZKI pisze:Godzinę temu trafiła do mnie na kwarantanne młoda czarna koteczka , nie zrobiłam jej zdjęć bo na kwarantannie mam słabe światło i czarny kot zle na nim wyjdzie , w poniedziałek będzie u mnie miko_bs i jedziemy do weta sprawdzić czy nie ma czipa, powiadomiłam juz schronisko i fundacje 4 łapy i dwie osoby prywatne czy nie wiedza o takim zaginięciu . Kotka została znaleziona w wieżowcu przy przychodni nr 4 w Tychach , a wcześniej czyli w czwartek była widziana niedaleko oś F , JEŚLI KTOŚ COŚ WIE O ZAGINIĘCIU PROSZĘ O KONTAKT pod nr tel 507 300 768 .
Bardzo prosze udostępniajcie ..
TYSKIE_MRUCZKI pisze:meg11 pisze:Podkłady odebrałaś?
Tak, wczoraj , za duzo spraw na głowie i wyleciało mi to napisać, zapłaciłam za nie 35.60 zł , nie doszły pieniążki na nie do mnie:(:(
Wpłyneło w ostatnich dniach tylko 20 zł od Luinloth za co dziekuje:):)
meg11 pisze:TYSKIE_MRUCZKI pisze:meg11 pisze:Podkłady odebrałaś?
Tak, wczoraj , za duzo spraw na głowie i wyleciało mi to napisać, zapłaciłam za nie 35.60 zł , nie doszły pieniążki na nie do mnie:(:(
Wpłyneło w ostatnich dniach tylko 20 zł od Luinloth za co dziekuje:):)
Nie możliwe, zrobiłam przelew tego samego dniazaraz sprawdze
phantasmagori pisze:Morelowa, a znasz jakiś, który usuwa zapach kociego moczu?
Mój staruszek Kmicic sika już poza kuwetą. Fugi mam tak przeżarte że cuchną i nie mogę tego domyć, tym bardziej że niema mnie w domu 12 godzin, więc się wżera.
Do tej pory używałam biodoor, ale mi się skończył. Może jakiś olejek zamiast?![]()
Co do orzechów to masz rację. Można w nich świetnie wyprać nieświeże koszulki, ale do trudnego prania absolutnie się nie nadają.
aleusha pisze:phantasmagori pisze:Morelowa, a znasz jakiś, który usuwa zapach kociego moczu?
Mój staruszek Kmicic sika już poza kuwetą. Fugi mam tak przeżarte że cuchną i nie mogę tego domyć, tym bardziej że niema mnie w domu 12 godzin, więc się wżera.
Do tej pory używałam biodoor, ale mi się skończył. Może jakiś olejek zamiast?![]()
Co do orzechów to masz rację. Można w nich świetnie wyprać nieświeże koszulki, ale do trudnego prania absolutnie się nie nadają.
Ja mam jednego takiego lejka. U mnie działa mieszanka: ocet+woda(proporcje 1:1) i do tego kilka kropli olejku eterycznego (najlepiej drzewo herbaciane) i wszystko do spryskiwacza.
Jak skończy mi się proszek, to chcę kupić orzechy piorące. Czy do wybielenia bardzo zabrudzonych rzeczy nie pomoże dorzucona do prania soda i sól?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 46 gości