Moderator: Moderatorzy
Satirra pisze:Może warto zrobić jeszcze raz pełne badanie krwi z jonogramem?
Może to stres tak na niego wpływa i trzeba jakieś mocniejsze środki uspokajające wprowadzić? Nie jestem zwolennikiem takiego rozwiązania, ale jeśli nic nie pomaga, to warto temu dać szansę.
Wyszycie cewki chyba tutaj nic nie pomoże, jeśli dalej jest stan zapalny, a cewka jest drożna. Małe sukcesy cieszą, mam nadzieję, że uda się dobrze dobrać leczenie.
Można jeszcze spróbować jakieś krople Bacha albo dobrego zwierzęcego homeopatę. Czasami homeopaty potrafią zdziałać cuda. Niestety żadnego nie polecę
Krople Bacha można kupić tutaj na forum - viewtopic.php?f=1&t=39025&start=1170
A może warto się wybrać do jakiegoś wybitnego kociego specjalisty od przypadków trudnych i beznadziejnych?
Upały niestety nie sprzyjają leczeniu...
W dalszym ciągu trzymam kciuki
mb pisze:Tamiś dostaje/dostawał coś uspokajającego?
Może spróbować amitryptiline, jeśli infekcji już nie ma?
fili pisze:mb - ale watek o SUK dotyczy niezatorowego zapalenia pecherza.
Kocurek Miłki sie zatyka. No i nie wiem czy mozna mowic o idiopatycznym zapaleniu skoro w posiewie wyszedl gronkowiec?
W watku Weci polecani jest wymieniony nefrolog/urolog dr Jonkisz (UP Wrocław). Moze warto skonsultowac u niego leczenie?
fili pisze:mb - ale watek o SUK dotyczy niezatorowego zapalenia pecherza.
Kocurek Miłki sie zatyka. No i nie wiem czy mozna mowic o idiopatycznym zapaleniu skoro w posiewie wyszedl gronkowiec?
W watku Weci polecani jest wymieniony nefrolog/urolog dr Jonkisz (UP Wrocław). Moze warto skonsultowac u niego leczenie?
lukrecja K pisze:Witaj Miłko
Bardzo mi przykro że słabo u Was![]()
Cezar miał przez jakiś czas papawerynę
Szukajcie pomocy gdzie się da
Rumianek wypróbuję
Ściskamy
mb pisze:fili pisze, że dr Jonkisz jest także urologiem, więc konsultacja u niego ma sens jak najbardziej.
miszelina pisze:Pomysł konsultacji u specjalisty, tak jak piszesz, z dokumentacją, jest dobry Widać, że wet leczący już nie ma pomysłów, czasem tak bywa. Mam nadzieję, że spec coś podpowie. I kciuki mocne!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości