Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
_aaaKotyRude2_ pisze: na 1 wyadoptowane pojawia się kilka następnych....
ruru pisze:taka informacja, ważna:Informacja dla osób, którym zaginęły zwierzęta w małych miejscowościach i gminach woj. łódzkiego!!
Sprawdzajcie koniecznie w Urzędach Miasta i Gminy gdzie trafiają bezdomne zwierzęta z danego obszaru!! W każdej Gminie jest taka "komórka" gdzie można się dowiedzieć i zgłosić zaginięcie, powinni mieć też listę "odłowionych" zwierząt ze zdjęciami. Większość zwierząt z małych miejscowości i gmin z łódzkiego trafia do Wojtyszek (na okres kwarantanny na Kosodrzewiny w Łodzi). Zdjęcia przyjętych tam zwierząt są na stronie www hotelzwierzat.com w zakładce Nowo Przybyłe Psy i Koty pogrupowane wg miesiąca przyjęcia od marca 2013 począwszy Tutaj link: http://www.hotelzwierzat.com/nowo_przybyle.php
a informacja o poszukiwaniu w gminach jest też bardzo ważna i nie wszyscy o tym wiedzą!
_aaaKotyRude2_ pisze:[...]dwa że znaczków to Ewa nie lubi...
hikora pisze:pewnie, ewa Ci poprawi
A w ogóle, moja droga, masz talent i na pewno jakieś kocie historie do opowiedzenia, prawda?
Byś coś czasami napisała na bloga?
_aaaKotyRude2_ pisze:w telegraficznym skrócie bo padam na pysk i już nie kładę się spać i nie wstaję tylko umieram a rano z martwych wstaję.
Mniszek ma dom to z dobrych wiadomości tylko nie wiem czemu na 1 wyadoptowane pojawia się kilka następnych...Dziś się okaże co z Szałwinką.
Rudy Rumianek zwany też Mięciem gada. Ale jak dziewczyny toż on gada cały czas. Jak wstaję opowiada co mu się śniło albo cholera go wie co, jak się kąpię gada jak jem zawodzi, w nocy po 5, 6 razy budzi mnie bo gada. No drzy się i zawodzi 16 godzin na dobę. w pozostałe nie wiem bo jestem w pracy...
Chłop i żeby taki gaduła był?
gatiko pisze:_aaaKotyRude2_ pisze:w telegraficznym skrócie bo padam na pysk i już nie kładę się spać i nie wstaję tylko umieram a rano z martwych wstaję.
Mniszek ma dom to z dobrych wiadomości tylko nie wiem czemu na 1 wyadoptowane pojawia się kilka następnych...Dziś się okaże co z Szałwinką.
Rudy Rumianek zwany też Mięciem gada. Ale jak dziewczyny toż on gada cały czas. Jak wstaję opowiada co mu się śniło albo cholera go wie co, jak się kąpię gada jak jem zawodzi, w nocy po 5, 6 razy budzi mnie bo gada. No drzy się i zawodzi 16 godzin na dobę. w pozostałe nie wiem bo jestem w pracy...
Chłop i żeby taki gaduła był?
Umarłam ze śmiechuInne śpią 23 na dobę,a ten gada
Lubię gadające kotki.
gatiko pisze:Umarłam ze śmiechuInne śpią 23 na dobę,a ten gada
Lubię gadające kotki.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], LeslyPem i 65 gości