Czaruś - to nie był FIP, szukamy domku

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Pt sie 07, 2015 21:19 Re: Czaruś - to nie był FIP, szukamy domku

Monia nie chcesz miec klopotow, nie masz zwierzat i dzieci ;). Nie ma innej opcji :). Mozesz jeszcze dodac "nie jezdze na Paluch i nie szukam umierajacych na tymczas". Witaj w klubie :)
Obrazek
Obrazek
Obrazek

magdar77

Od: Wto sty 08, 2013 22:44

Post » Śro sie 12, 2015 8:48 Re: Czaruś - to nie był FIP, szukamy domku

Zapisałam Czarka na wizytę do kardiologa - dr. Niziołka na 2 września. Może uda się ustalić czy z sercem faktycznie coś się dzieje. Teraz Czaruś stał się "znikającym" koteczkiem, coś mu chyba nie pasuje psie towarzystwo u rodziców i większość czasu spędza na górze gdzie psiaki nie wchodzą. Na dole pojawia się tylko na posiłki, wczoraj wieczorem łaskawie wyskoczył późnym wieczorem do ogrodu. Byłby chyba idealnym kotem niewychodzącym :D
A ja - jestem budzona codziennie o 4 nad ranem :placz: I nie chodzi tu o budzik ale szczekające non-stop psy. Nasze i chyba wszystkich sąsiadów :evil: Ja przychodzi 5-ta (czyli godzina o której ja muszę wstać) to wokół panuje idealna cisza. Potwory :x Myślałam że będę w nielicznej gromadce pasażerów wsiadających do autobusu o 6.05, ale wygląda na to że wiele osób dojeżdża tak codziennie (niektóre twarze są już znajome). No cóż - koszt miesięcznego dojazdu to ok 300 zł, a za te pieniądze nic się nie wynajmie w Wawce. Tylko te codzienne 3,5 godziny w podróży...

Monika_Wolska

Od: Sob paź 15, 2011 19:17

Post » Wto sty 05, 2016 13:07 Re: Czaruś - to nie był FIP, szukamy domku

Dawno nie pisałam, i myślałam że wątek umarł w sposób naturalny :D Uprzejmie informuję, że od 1 stycznia Czaruś mieszka w swoim domku, znalezionym pocztą pantoflową. Ponieważ domek mi dziś napisał że szuka na miau potrzebnych informacji nt. "hodowli" to dostał namiary na wąt Czarusiowy. Może nam się jeszcze domek ujawni :lol:

Monika_Wolska

Od: Sob paź 15, 2011 19:17

Post » Wto sty 05, 2016 18:58 Re: Czaruś - to nie był FIP, szukamy domku

Super zaczął się Nowy Rok, wszystkiego dobrego :1luvu:
Obrazek

alab108

Od: Wto lis 09, 2010 22:35

[poprzednia]