Wkurzyłam się czyjąś opinią na temat rehabilitacji

A czy są jakieś wieści, o Fiołeczku jakieś zdjęcie może do fb, (o wizycie kontrolnej czytałam)
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ewan pisze:Wygląda na to, że w ogóle nie potrzebował. Szkoda, że wszyscy inni widzieli poprawę.
A co z siusianiem? Nadal bez kontroli, czy jest jakaś poprawa po lekach?
kociarkowaaaa pisze:Jutro przyjeżdżam po Porszaczkapani doktor Agnieszka zadecydowała, że Porszak nie potrzebuje rehabilitacji... więc to było moja opinia na fejsie...
właśnie bo zapomniałam zapytać... jakąś kasę mam wziąć?
kociarkowaaaa pisze:Jutro przyjeżdżam po Porszaczkapani doktor Agnieszka zadecydowała, że Porszak nie potrzebuje rehabilitacji... więc to było moja opinia na fejsie...
casica pisze:kociarkowaaaa pisze:Jutro przyjeżdżam po Porszaczkapani doktor Agnieszka zadecydowała, że Porszak nie potrzebuje rehabilitacji... więc to było moja opinia na fejsie...
Jak to nie potrzebuje?![]()
Ja mogę być podwózką dla niego, pewnie i inne osoby chetnie Cię podwiozą. Kwestia umówienia
mamamariana pisze:To były prezenty dla Fiołeczka. Porszuś dostał smakołyki i jak najbardziej myślę,że mogą iść z Porszusiem do DT.
Co do kasy, to trzeba zapytać darczyńców, co można zrobić z ich środkami.
Ewan, usiłuję wysłać Ci filmy z ostatniego spaceru Porszaka, po ostatniej rehabilitacji, nim się ugilał. Myślę,że one mówią same za siebie. Ale mam problem z wysłaniem, bo duży pakiet.
Zadzwonię do pani Basi, przeproszę i odwołam rehabilitacje, chociaż nie rozumiem decyzji dr.Agnieszki.
lilian08 pisze:Tak sobie podczytuję po cichu wątek Porszaczka od początku i chciałabym zapytać, co ma pani dr. Agnieszka, czy inna pani doktor ze schroniska (które nota bene nie umiały nawet rozpoznać zaawansowanego raka płaskonabłonkowego u kotki Dyzi) do rehabilitacji czy nie-rehabiitacji) tego kota, skoro schronisko nie partycypuje w kosztach tej rehabilitacji? Może mi to ktoś wytłumaczyć ?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 140 gości