Kacperek[']Franuś[']Morusek[']FIP-ot i miłosierdzie boskie!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lip 26, 2015 18:26 Re: Nasza... Dom kotów specjalnej troski, maluszki do wzięci

I ja się przyłączam z życzeniami imieninowymi :piwa:
Zdrowia- bo najważniejsze, spełniania się marzeń i przyjaciół wkoło :1luvu:
I najlepszych domków dla Twoich podopiecznych :1luvu:

Baltimoore

Od: Sob sty 03, 2015 18:44

Post » Nie lip 26, 2015 20:31 Re: Nasza... Dom kotów specjalnej troski, maluszki do wzięci

Bardzo dziękuję kochani za życzenia Obrazek
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Pon lip 27, 2015 16:33 Re: Nasza... Dom kotów specjalnej troski, maluszki do wzięci

Maluszki wczoraj skończyły 10 tygodni, matka dalej cyca daje, i dalej ma ruję. :(

Obrazek Obrazek

Morusek i Jacper
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek

Kotka Malusia i Kacperek
Obrazek Obrazek

Kacperek i Jacperek
Obrazek Obrazek

Kocica i Jacperek i Kacper
Obrazek Obrazek Obrazek

Franuś, największy i najgrubszy z całego towarzystwa
Obrazek
Obrazek Obrazek

Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)

Anna61

Post » Pon lip 27, 2015 16:41 Re: Nasza... Dom kotów specjalnej troski, maluszki do wzięci

Prawie już takie duże jak ich mama :D

Baltimoore

Post » Pon lip 27, 2015 17:07 Re: Nasza... Dom kotów specjalnej troski, maluszki do wzięci

Baltimoore pisze:Prawie już takie duże jak ich mama :D

Już prawie Agniesia. :D

Kotka Malusia to szczocha bo sika po kątach. Dzisiaj zesikała się na piżamę męża i poduszkę :( kąty też już chyba wszystkie obsikane.
Nie wiem czemu to robi, ale podejrzewam, że jak w kuwecie już coś jest to ona będąc chyba higienistką to idzie w kąty.
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Pon lip 27, 2015 19:50 Re: Nasza... Dom kotów specjalnej troski, maluszki do wzięci

U kotów to może być też objaw stresu- wiem po swoich :(

Baltimoore

Post » Wto lip 28, 2015 6:50 Re: Nasza... Dom kotów specjalnej troski, maluszki do wzięci

Baltimoore pisze:U kotów to może być też objaw stresu- wiem po swoich :(

To raczej odpada Agnieszka, kotka jest higienistka i druga kuweta wystarczyła bo nie kątów obsikanych po nocy.
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Wto lip 28, 2015 7:26 Re: Nasza... Dom kotów specjalnej troski, maluszki do wzięci

Tego małego "kupola" siedzącego na kaflach zacałowałabym na śmierć :1luvu:
Ania

aniasa

Od: Śro kwi 29, 2015 5:37

Post » Wto lip 28, 2015 14:59 Re: Nasza... Dom kotów specjalnej troski, maluszki do wzięci

To dobrze, że 'mokry problem' się rozwiązał :D

Baltimoore

Post » Śro lip 29, 2015 19:38 Re: Nasza... Dom kotów specjalnej troski, maluszki do wzięci

Baltimoore pisze:To dobrze, że 'mokry problem' się rozwiązał :D

No nie bardzo, dzisiaj będąc jeszcze w piżamie to kocica mi nogi i spodnie osikała. Ta jej permanentna ruja wykończy ją i mnie przy okazji. :twisted:
Już bym ją dawno dała na sterylizację ale moja wetka wyjechała na urlop a inne lecznice biorą 170 za sterylkę. Mam nadzieję, że wetka wróci już w piątek to może w sobotę uda się kocicę wysterylizować bo i Kubuś ma jej dosyć.

Dostałam 2 wpłaty :1luvu: i uzupełnię jak poznajduję rachunki gdy wszystkie posprzątałam jak rodzina na imieniny przyszła(pierwszy raz) :oops:

Maluszki mają się bardzo dobrze, Jacper to pieścioszek i kuleczka
Obrazek

kotka Malusia to gosposia i zawsze jest przy mnie jak coś robię czy to w kuchni czy zamiatając podłogę, to zajęcie wszystkie lubią. :twisted:
Obrazek
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Czw lip 30, 2015 22:05 Re: Nasza... Dom kotów specjalnej troski, maluszki do wzięci

:D

Baltimoore

Post » Pt lip 31, 2015 10:26 Re: Nasza... Dom kotów specjalnej troski, maluszki do wzięci

Już jest pani doktor :201494 i jutro rano kocica idzie na sterylizację. :ok: :ok:
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Pt lip 31, 2015 10:29 Re: Nasza... Dom kotów specjalnej troski, maluszki do wzięci

Kciuki już są :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

mb

Od: Czw kwi 13, 2006 5:51

Post » Pt lip 31, 2015 12:47 Re: Nasza... Dom kotów specjalnej troski, maluszki do wzięci

mb pisze:Kciuki już są :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Dzięki za kciuki. :ok:

U nas oczywiście nie może być spokój, bo dzisiaj rano jak gdyby nigdy nic spacerował sobie z naszym Rudzielcem :roll: jakiś mały bury kotek po podwórku.
Ja go nie widziałam ale mąż powiedział, że był mniejszy o połowę od Rudego i chyba nawet mniejszy od naszych małych kotków i jak zobaczył męża to zaraz zwiał za siatkę. Biedactwo pewnie na jedzenie przychodzi z działek bo kiedyś pisałam, że na działkach jest kocica niewysterylizowana. :(
Ja wczoraj wieczorem znowu u nas jeża widziałam i wystawiłam jedzenie i dla jeża i dla kotka.
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Sob sie 01, 2015 11:04 Re: Nasza... Dom kotów specjalnej troski, maluszki do wzięci

Kotka już po sterylce, biedna jest ale musi wytrzymać dzisiejszy dzień.

Obrazek Obrazek Obrazek

Bardzo dziękuję Joli-Szymkowa :1luvu: za pomoci za które mogłam opłacić sterylizację kotki.
Obrazek

Dziękuję też za wsparcie ANNA DOMINIKA K - 200 złotych :1luvu:
jak i Funduszowi Immunologicznemu za zwrot za szczepienia w kwocie 200 złotych :1luvu:
za które to fundusze zakupiłam karmę dla małych żarłoczków jak i tych troszkę większych mniej jedzących. :wink:

rachunki za karmę i leczenie (300 za szczepienia już chyba wstawiałam)
Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek

Anna61

[poprzednia][następna]