InkaPigulinka - teraz ja :) 41

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob lip 25, 2015 22:04 Re: InkaPigulinka - teraz ja :) 41

MaryLux pisze:A w ogóle musisz jeździć bryką? A tramwajem/autobusem nie możesz?

Lubię jeździć moim autkiem :oops: Tym bardziej, że zostało nam razem tak niewiele czasu. Za miesiąc będę musiała przesiąść się na autobus, a Kielce nie mają zbyt dobrze rozbudowanego transportu publicznego :?

Alyaa

Od: Śro paź 22, 2008 18:24

Post » Sob lip 25, 2015 22:08 Re: InkaPigulinka - teraz ja :) 41

Alyaa pisze:

Lubię jeździć moim autkiem :oops: Tym bardziej, że zostało nam razem tak niewiele czasu. Za miesiąc będę musiała przesiąść się na autobus, a Kielce nie mają zbyt dobrze rozbudowanego transportu publicznego :?

Wrocław ma dość dobrze rozbudowany, ale wieczorem wrócić do domu to jest okropne. Osobiście jeździłabym chętnie, gdybym miała czym i prawo.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Sob lip 25, 2015 23:10 Re: InkaPigulinka - teraz ja :) 41

Ja bez samochodu jak bez reki bym sie czuła. Do nas jeżdżą autobusy w wakacje co godzinę, poza wakacjami co 20-30 minut, do tego PKS jeszcze i PKP ale komunikacja nie potrafiłabym sie poruszać. Nie wiem kompletnie gdzie co jezdzi, musiałabym z ludźmi dialogi prowadzić :wink: ale czasy liceum tylko w komunikacji miejskiej spędziłam było swietnie :mrgreen: teraz zostawiam samochod w domu i na rower, kocham Wrocław nocą na rowerze :1luvu:
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Nie lip 26, 2015 6:23 Re: InkaPigulinka - teraz ja :) 41

Moli25 pisze:Ja bez samochodu jak bez reki bym sie czuła. Do nas jeżdżą autobusy w wakacje co godzinę, poza wakacjami co 20-30 minut, do tego PKS jeszcze i PKP ale komunikacja nie potrafiłabym sie poruszać. Nie wiem kompletnie gdzie co jezdzi, musiałabym z ludźmi dialogi prowadzić :wink: ale czasy liceum tylko w komunikacji miejskiej spędziłam było swietnie :mrgreen: teraz zostawiam samochod w domu i na rower, kocham Wrocław nocą na rowerze :1luvu:

Kiedyś byłam kawałek za Wami na wizycie przed adopcją kota. Wiem, jak tam się jedzie 8O
mi samochód przydałby się też jako kociowóz. Ale to to są mrzonki, niektórych rzeczy już nie będę w życiu miała.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Nie lip 26, 2015 11:30 Re: InkaPigulinka - teraz ja :) 41

:)))
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Nie lip 26, 2015 16:42 Re: InkaPigulinka - teraz ja :) 41

MalgWroclaw pisze:
Moli25 pisze:Ja bez samochodu jak bez reki bym sie czuła. Do nas jeżdżą autobusy w wakacje co godzinę, poza wakacjami co 20-30 minut, do tego PKS jeszcze i PKP ale komunikacja nie potrafiłabym sie poruszać. Nie wiem kompletnie gdzie co jezdzi, musiałabym z ludźmi dialogi prowadzić :wink: ale czasy liceum tylko w komunikacji miejskiej spędziłam było swietnie :mrgreen: teraz zostawiam samochod w domu i na rower, kocham Wrocław nocą na rowerze :1luvu:

Kiedyś byłam kawałek za Wami na wizycie przed adopcją kota. Wiem, jak tam się jedzie 8O
mi samochód przydałby się też jako kociowóz. Ale to to są mrzonki, niektórych rzeczy już nie będę w życiu miała.

Moli, ja też się tak będę czuła. Ale niestety moja kaczka jest już w takim stanie, że tylko złomowanie zostało :cry: A szanse na zakup czegoś są prawie żadne, dopóki ja albo TŻ nie wygramy w lotka :? Znowu będziemy prosić brata o transport do weta :evil: Nie znoszę tego.
Małgosiu, wożenie kotów do weta jest zdecydowanie prostsze w samochodzie. Nie masz nikogo znajomego, kto mógłby, chociaż od czasu do czasu, zawieźć Ciebie i Fasolkę autem?

Alyaa

Od: Śro paź 22, 2008 18:24

Post » Nie lip 26, 2015 18:34 Re: InkaPigulinka - teraz ja :) 41

Ineczko. Pisam do cię pusiająco, bo się nie wypusiałam w nocy, bo gdzieś darł się jakowyś kot. Nie miaukał ino się darł. Nawet nie jak kotka w rujce, wię bo miałam rujkę zanim mię Doctorro zrobiał niteczkę w brzusiu. I się tak nie darłam. Siadłyśmy se z Małą Ciorną na parapapetu i paczałyśmy, gdzie ten kot, ale z naszego okna nie było nigdzie go widać. Nawet Duża wstała i paczała i też nie widziała.
Troszku ci zazdraszczam, że twoja Duża siedzi w domciu i ma czas cię miziać. Nasza wciąż tupta i tupta. Ale nie mogę się na nią gniewać, bo chodzi do mojego koffanego Lilo i do Nali, coby im dać amciu, wymiziać i wybrykać. A wczoraj tak zmoknęła, że aż mi jej było żal.
Mam nadzieję, że dostałaś już przedwieczorną porcyję mizianków. Lizam cię po uszku.
Książniczka Ofelja

Ja samochodu nie posiadam, prawka też. I nie zanosi się, żeby przy moim astygmatyzmie (podwójne widzenie) dali mi prawko, nawet jakbym jakimś cudem zdała :roll: Przydałby mi się samochód w pakiecie z szoferem :mrgreen:
wątek Księżniczki Ofelii i Małej Czarnej Carmen
viewtopic.php?f=46&t=213181 - cz. IX
Obrazek

MB&Ofelia

Od: Pt gru 09, 2011 9:20

Post » Nie lip 26, 2015 18:38 Re: InkaPigulinka - teraz ja :) 41

barbarados pisze:
MaryLux pisze:
barbarados pisze:Spanie też jest fajne :mrgreen:

O taaaaak

Prawda ? :D

Dziś przedrzemałam część popołudnia

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Nie lip 26, 2015 18:38 Re: InkaPigulinka - teraz ja :) 41

barbarados pisze:Bo teraz piszą z nami :wink:

Święte słowa Waćpani Dobrodziki :)

MaryLux

Post » Nie lip 26, 2015 18:40 Re: InkaPigulinka - teraz ja :) 41

Alyaa pisze:

:1luvu: :1luvu: :1luvu:

MaryLux

Post » Nie lip 26, 2015 18:42 Re: InkaPigulinka - teraz ja :) 41

MalgWroclaw pisze:
Alyaa pisze:

Wrocław ma dość dobrze rozbudowany, ale wieczorem wrócić do domu to jest okropne. Osobiście jeździłabym chętnie, gdybym miała czym i prawo.

a ja lubię mpk, ale mieszkam w centrum

MaryLux

Post » Nie lip 26, 2015 18:51 Re: InkaPigulinka - teraz ja :) 41

MB&Ofelia pisze:Ineczko. Pisam do cię pusiająco, bo się nie wypusiałam w nocy, bo gdzieś darł się jakowyś kot. Nie miaukał ino się darł. Nawet nie jak kotka w rujce, wię bo miałam rujkę zanim mię Doctorro zrobiał niteczkę w brzusiu. I się tak nie darłam. Siadłyśmy se z Małą Ciorną na parapapetu i paczałyśmy, gdzie ten kot, ale z naszego okna nie było nigdzie go widać. Nawet Duża wstała i paczała i też nie widziała.
Troszku ci zazdraszczam, że twoja Duża siedzi w domciu i ma czas cię miziać. Nasza wciąż tupta i tupta. Ale nie mogę się na nią gniewać, bo chodzi do mojego koffanego Lilo i do Nali, coby im dać amciu, wymiziać i wybrykać. A wczoraj tak zmoknęła, że aż mi jej było żal.
Mam nadzieję, że dostałaś już przedwieczorną porcyję mizianków. Lizam cię po uszku.
Książniczka Ofelja

Ja samochodu nie posiadam, prawka też. I nie zanosi się, żeby przy moim astygmatyzmie (podwójne widzenie) dali mi prawko, nawet jakbym jakimś cudem zdała :roll: Przydałby mi się samochód w pakiecie z szoferem :mrgreen:

astygmatyzm nie przeszkadza w uzyskaniu prawa jazdy, przecież są okulary
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Nie lip 26, 2015 18:53 Re: InkaPigulinka - teraz ja :) 41

Ja mam lepiej, mieszkam w centrum

MaryLux

Post » Nie lip 26, 2015 18:54 Re: InkaPigulinka - teraz ja :) 41

klaudiafj pisze::)))

:1luvu: :1luvu: :1luvu:

MaryLux

Post » Nie lip 26, 2015 18:57 Re: InkaPigulinka - teraz ja :) 41

Alyaa pisze:
MalgWroclaw pisze:

Moli, ja też się tak będę czuła. Ale niestety moja kaczka jest już w takim stanie, że tylko złomowanie zostało :cry: A szanse na zakup czegoś są prawie żadne, dopóki ja albo TŻ nie wygramy w lotka :? Znowu będziemy prosić brata o transport do weta :evil: Nie znoszę tego.
Małgosiu, wożenie kotów do weta jest zdecydowanie prostsze w samochodzie. Nie masz nikogo znajomego, kto mógłby, chociaż od czasu do czasu, zawieźć Ciebie i Fasolkę autem?

biedna kaczka

MaryLux

[poprzednia][następna]