PRZYTULISKO w Chojnicach...potrzebuje pomocy.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie mar 13, 2005 20:06

tyle takich pieknych kotow, to mogloby byc takie czarodziejskie miejsce, gdyby nie ta bieda...
pewnie ich przybywa i przybywa, gdy nie kastrowane :roll:
Nie wiadomo dlaczego wszyscy mówią do kotów „ty”, choć jako żywo żaden kot nigdy z nikim nie pił bruderszaftu.

Obrazek

jojo

Od: Pon kwi 26, 2004 19:52

Post » Pon mar 14, 2005 8:28

Dzisiaj coś nabazgram :D
Amiś, Antoś, Bambosz, Pepsi i Cola

Sydney

Od: Pt mar 19, 2004 10:28

Post » Pon mar 14, 2005 18:20

Dzisiaj rozmawiałam z Kamą, niestety nie ma wieści od tej dziewczyny. Mam nadzieję, że jak ją Kama trochę pogoni to opowie nam jak wygląda sytuacja i co można zrobić. Poza tym nabazgram dzisiaj kilka słów. Szkoda, że nie ma na forum nikogo z okolic... byłoby na pewno łatwiej.

Sydney

Post » Pon mar 14, 2005 18:41

Kurczę wiecie co sobie pomyslałam...taka akcja...tylko ciepło musiałoby być...w kilka czy kilkanaście osób zebrac się samochodami...zabrać namioty jakies narzędzia...zrobic porządny wybieg dla kotów...moze wczesniejnazbierane fundusze przeznaczyć na sterylizację czy kastrację...leczenie...spotkac się z tą panią porozmawiać...zawieźć jedzonko kocie...
to tak mi sie marzy...

Yoasia

Od: Czw lut 05, 2004 0:30

Post » Pon mar 14, 2005 18:44

Yoasia pisze:Kurczę wiecie co sobie pomyslałam...taka akcja...tylko ciepło musiałoby być...w kilka czy kilkanaście osób zebrac się samochodami...zabrać namioty jakies narzędzia...zrobic porządny wybieg dla kotów...moze wczesniejnazbierane fundusze przeznaczyć na sterylizację czy kastrację...leczenie...spotkac się z tą panią porozmawiać...zawieźć jedzonko kocie...
to tak mi sie marzy...

No pomysł świetny tylko czy ktoś by się tego podjął... hmmm ewentualnie można by kogoś z CHojnic wyłapać kto mógłby pomóc to zrobić za jakąś symboliczną opłatą. Gdyby tylko materiały zebrać... najgorsze, że ta Pani nawet nie ma telefonu, może chociaż jakaś sąsiadka... no musimy mieć najpierw jakieś informacje.

Sydney

Post » Pon mar 14, 2005 18:55

Sydney pisze:
Yoasia pisze:Kurczę wiecie co sobie pomyslałam...taka akcja...tylko ciepło musiałoby być...w kilka czy kilkanaście osób zebrac się samochodami...zabrać namioty jakies narzędzia...zrobic porządny wybieg dla kotów...moze wczesniejnazbierane fundusze przeznaczyć na sterylizację czy kastrację...leczenie...spotkac się z tą panią porozmawiać...zawieźć jedzonko kocie...
to tak mi sie marzy...

No pomysł świetny tylko czy ktoś by się tego podjął... hmmm ewentualnie można by kogoś z CHojnic wyłapać kto mógłby pomóc to zrobić za jakąś symboliczną opłatą. Gdyby tylko materiały zebrać... najgorsze, że ta Pani nawet nie ma telefonu, może chociaż jakaś sąsiadka... no musimy mieć najpierw jakieś informacje.

To co sydney pozostaje czekać... po wypłacie coś wpłacę tej Pani na konto...kurka tak wygrać w lotto

Yoasia

Od: Czw lut 05, 2004 0:30

Post » Pon mar 14, 2005 19:01

Dzięki dziewczyny, że nie zapominacie o sprawie :D
Obrazek

LimLim

Od: Sob lut 23, 2002 20:08

Post » Pon mar 14, 2005 19:03

Yoasia pisze:
Sydney pisze:
to tak mi sie marzy...

To co sydney pozostaje czekać... po wypłacie coś wpłacę tej Pani na konto...kurka tak wygrać w lotto

No czekamy. Mam nadzieję, że znajoma Kamy coś napiszę jak to tam wygląda bo pewnie na list to tak szybko nie dostanę odpowiedzi.

Sydney

Post » Pon mar 14, 2005 19:16

Ręce opadają, tyle kociej biedy :crying:

Zakocona

Od: Czw lut 03, 2005 22:19

Post » Pon mar 14, 2005 19:21

Trzeba by było więcej pisać i mówić o steryliazacji.... może w tym nowym programie w TVN... bo przecież stąd te wszystkie nieszczęścia... już jest ciężko a wiosna dopiero przed nami... :(

Sydney

Post » Pon mar 14, 2005 21:12

Z Chojnic jest frida i jest związana z miejscowym schroniskiem (czy to ta sama dziewczyna, znajoma Kamy?). Znalazłam ją w wątku:
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?p=80 ... ht=#806875

Napisałam do niej parę słow na GG i zaprosiłam na forum do tego wątku :roll:

smilla

Od: Sob lut 14, 2004 19:52

Post » Pon mar 14, 2005 22:25

Trudno powiedziec czy to sama bo nie ma o tej fridzie zadnych danych 8)
Napisalam maila jeszcze raz!
Jak tylko sie odezwie to napisze :D
Tez czekam z niecierpliwoscia....
Sara i Rocky
Obrazek Obrazek

Kama

Od: Pon cze 10, 2002 17:00

Post » Pon mar 14, 2005 22:27

Numer konta jest, a nazwisko tej osoby? Jak mam wysłać przelew ?

Kto może podać dane tej pani? :roll:

Zakocona

Od: Czw lut 03, 2005 22:19

Post » Pon mar 14, 2005 22:34

Zakocona pisze:Numer konta jest, a nazwisko tej osoby? Jak mam wysłać przelew ?

Kto może podać dane tej pani? :roll:

Krystyna Borzyszkowska, Mickiewicza 19/1, 89-600 Chojnice

8)
Sara i Rocky
Obrazek Obrazek

Kama

Od: Pon cze 10, 2002 17:00

Post » Wto mar 15, 2005 9:18

Kama pisze:Trudno powiedziec czy to sama bo nie ma o tej fridzie zadnych danych 8)
Napisalam maila jeszcze raz!
Jak tylko sie odezwie to napisze :D
Tez czekam z niecierpliwoscia....

No to czekamy...

Sydney

[poprzednia][następna]