pewnie ich przybywa i przybywa, gdy nie kastrowane

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Yoasia pisze:Kurczę wiecie co sobie pomyslałam...taka akcja...tylko ciepło musiałoby być...w kilka czy kilkanaście osób zebrac się samochodami...zabrać namioty jakies narzędzia...zrobic porządny wybieg dla kotów...moze wczesniejnazbierane fundusze przeznaczyć na sterylizację czy kastrację...leczenie...spotkac się z tą panią porozmawiać...zawieźć jedzonko kocie...
to tak mi sie marzy...
Sydney pisze:Yoasia pisze:Kurczę wiecie co sobie pomyslałam...taka akcja...tylko ciepło musiałoby być...w kilka czy kilkanaście osób zebrac się samochodami...zabrać namioty jakies narzędzia...zrobic porządny wybieg dla kotów...moze wczesniejnazbierane fundusze przeznaczyć na sterylizację czy kastrację...leczenie...spotkac się z tą panią porozmawiać...zawieźć jedzonko kocie...
to tak mi sie marzy...
No pomysł świetny tylko czy ktoś by się tego podjął... hmmm ewentualnie można by kogoś z CHojnic wyłapać kto mógłby pomóc to zrobić za jakąś symboliczną opłatą. Gdyby tylko materiały zebrać... najgorsze, że ta Pani nawet nie ma telefonu, może chociaż jakaś sąsiadka... no musimy mieć najpierw jakieś informacje.
Yoasia pisze:Sydney pisze:Yoasia pisze:Kurczę wiecie co sobie pomyslałam...taka akcja...tylko ciepło musiałoby być...w kilka czy kilkanaście osób zebrac się samochodami...zabrać namioty jakies narzędzia...zrobic porządny wybieg dla kotów...moze wczesniejnazbierane fundusze przeznaczyć na sterylizację czy kastrację...leczenie...spotkac się z tą panią porozmawiać...zawieźć jedzonko kocie...
to tak mi sie marzy...
No pomysł świetny tylko czy ktoś by się tego podjął... hmmm ewentualnie można by kogoś z CHojnic wyłapać kto mógłby pomóc to zrobić za jakąś symboliczną opłatą. Gdyby tylko materiały zebrać... najgorsze, że ta Pani nawet nie ma telefonu, może chociaż jakaś sąsiadka... no musimy mieć najpierw jakieś informacje.
To co sydney pozostaje czekać... po wypłacie coś wpłacę tej Pani na konto...kurka tak wygrać w lotto
Zakocona pisze:Numer konta jest, a nazwisko tej osoby? Jak mam wysłać przelew ?
Kto może podać dane tej pani?
Kama pisze:Trudno powiedziec czy to sama bo nie ma o tej fridzie zadnych danych![]()
Napisalam maila jeszcze raz!
Jak tylko sie odezwie to napisze
Tez czekam z niecierpliwoscia....
Użytkownicy przeglądający ten dział: bartoo, Google [Bot] i 248 gości