Zbyt wielka u nas w kraju jest znieczulica. Zawsze łatwiej, a napewno wygodniej jest odwrócić się w drugą stronę i udawanie, że problemu NIE MA.
Trzymajmy kciuki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Jadwiga pisze:Jestem niezmiernie poruszona tragedią opiekunki oraz kotów. Strasza pani zatraciła granicę miłości i psychika jej odmówiła posłuszeństwa. Kochała je i coraz więcej przygarniała. To był obóz dla kotów i psów.
Dziasiaj rozmawiałam z uczestniczką akcji, z panią z Węgrowa. Do
obecnej chwili słysze jej płacz. Nie mogła ze mną rozmawiać. Widok był przerażający. Pyytanie juz padło i to nie raz na formu: gdzie byłi obserwatorzy i pomagający p. Joannie????? Byc moze i mają wurzuty sumienia , ale to już stało się. TRAGEDIA!!!! Koty być moze dojdą do siebie. Napewno potrzebują lekarstw, a nikt za darmo ich nie dostarczy> Tak więc, liczy sie każda złotówka. Kochani wesprzyjcie akcję choćby drobną monetą.
Aby sytuacja nie powtórzyła się potrzebna jest kamopania edukacyjna na temat opieki i żywienia. Nie można przygarniać kotów bez końca.
Kochani znalazłam ogłoszenie w necie i jestem przerażona, bo być mozę sytacja się powtórzy.
Pani, emerytowana nauczycielka Krystyna Borzyszkowska z Chojnic Chojnice zmaieściła następujące ogłoszenie:
Jestem emerytowaną nauczycielką. Ratuję i przygarniam koty. Zapewniam im życie w takich warunkach, na jakie mnie stać. Całą emeryturę przeznaczam na pożywienie i lekarstwa dla moich podopiecznych. Jest nam ciężko. Już myślę o następnej zimie, o ulepszeniu ocieplenia. Jeśli lubisz koty i możesz nam pomóc, to będziemy bardzo wdzięczni. Ucieszy nas każda złotówka.
Kochani, czy znacie sytuację tej ogromnej liczby kotów. Na zdjęciach nie widać młodych, ale pewnie robione było dawno. Proszę zareagujcie by nie doszło do następnej tragedii.
Lilu pisze:Czy moge wkleić zdjęcia zwierzaków na forum gdzie jest temat o nich ??
Kasia D. pisze:Lilu pisze:Czy moge wkleić zdjęcia zwierzaków na forum gdzie jest temat o nich ??
Mysle, ze nawet trzeba...
Jadwiga pisze:Podaje adres stronki pani z Chojnic: www.koty.54.pl
Drodzy zobaczcie ile tam jest kotów do wyżywienia.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Google Adsense [Bot], puszatek i 101 gości