Szylkretki są piękne .164:)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lip 23, 2015 10:22 Re: Szylkretki są piękne .164:)

jou pisze:
kalair pisze:
jou pisze:Bry!

A Nixon przestaje tyle gadać już. Chyba powoli przywyczaja się do tego, że ma dom. Ale wystarczy, że do niego podejdę i coś powiem albo go dotknę to od razu juz 'MIAAAAU!' :D

Ale to cudowne jest przecież! :D Zintegrowaliście się, On do Ciebie mówi! :D

A co jeśli on na mnie krzyczy? 8O 8O 8O

Jakby krzyczał, na pewno byś wiedziała :)

Sihaja

Od: Pon sty 03, 2005 22:17

Post » Czw lip 23, 2015 11:43 Re: Szylkretki są piękne .164:)

Sihaja pisze:
kalair pisze:
Sihaja pisze:Spoko spoko... trzeba najpierw usłyszeć Morfeuszka. On ma taki dziwny, charakterystyczny miauko-skrzek. Trzeba się do tego przyzwyczaić i polubić :)

Ja lubie wszyskite mozliwe kocie odgłosy. N, wrzaski może nie, ale jakies mruki, skrzeczenie, szczekanie,.. :P

Wiesz, że ja lubię skrzeczenie MOrfeuszka. Ale jak kto pierwszy raz to usłyszy, to ma niezłą minę :) Szczególnie, że we wszystkich opisach ras stoi, że burmy mają bardzo miły, przyjemny dla ucha głos :)

A masz to gdzieś nagrane? Zawsze chciałam mieć syjama - dużo się naczytałam, ale nie w opisach ras, tylko różnych książkach, gdzie bohaterem był syjam, że one są takie właśnie gadulskie i chciałam takiego kota :) I mam Tosię - też ma czarny pysio i łapki i ogon i ciemne futerko :D A takiego właśnie osmolonego kotka zawsze chciałam :) Nie mogłam Tosi nie wziąć, bo od razu jak ją zobaczyłam to wiedziałam, że to właśnie ten mój kot :D A m. też ją chciał. A to pierwszy trzeci kot, którego chciał :D

Witaj Bożenko i Kretulki :) Widziałaś u nas zdjęcia z wczorajszej wycieczki (i jej opis :twisted: ) i plakat o pępkowym? :mrgreen:
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Czw lip 23, 2015 11:46 Re: Szylkretki są piękne .164:)

klaudiafj pisze:
Sihaja pisze:
kalair pisze:
Sihaja pisze:Spoko spoko... trzeba najpierw usłyszeć Morfeuszka. On ma taki dziwny, charakterystyczny miauko-skrzek. Trzeba się do tego przyzwyczaić i polubić :)

Ja lubie wszyskite mozliwe kocie odgłosy. N, wrzaski może nie, ale jakies mruki, skrzeczenie, szczekanie,.. :P

Wiesz, że ja lubię skrzeczenie MOrfeuszka. Ale jak kto pierwszy raz to usłyszy, to ma niezłą minę :) Szczególnie, że we wszystkich opisach ras stoi, że burmy mają bardzo miły, przyjemny dla ucha głos :)

A masz to gdzieś nagrane? Zawsze chciałam mieć syjama - dużo się naczytałam, ale nie w opisach ras, tylko różnych książkach, gdzie bohaterem był syjam, że one są takie właśnie gadulskie i chciałam takiego kota :) I mam Tosię - też ma czarny pysio i łapki i ogon i ciemne futerko :D A takiego właśnie osmolonego kotka zawsze chciałam :) Nie mogłam Tosi nie wziąć, bo od razu jak ją zobaczyłam to wiedziałam, że to właśnie ten mój kot :D A m. też ją chciał. A to pierwszy trzeci kot, którego chciał :D

Witaj Bożenko i Kretulki :) Widziałaś u nas zdjęcia z wczorajszej wycieczki (i jej opis :twisted: ) i plakat o pępkowym? :mrgreen:

No jesteś boska :) To pierwszy i jedyny trzeci kot :)
A nie mam Morfeuszka nagranego, jakoś mi do głowy nie przyszło, poza tym nie mam czym nagrywać...

Sihaja

Od: Pon sty 03, 2005 22:17

Post » Czw lip 23, 2015 11:53 Re: Szylkretki są piękne .164:)

Mi też nie przyszło do głowy nagrywać Maciusia, a on skrzeczał niemiłosiernie, a głos miał potężny. A najbardziej gdy robiłam mu tuńczyka, a on przebierał łapkami. zawsze myślałam, że tak będzie jeszcze długo, a to się skończyło tak nagle... i już zapominam jak Maciuś skrzeczał :(

klaudiafj

Post » Czw lip 23, 2015 11:59 Re: Szylkretki są piękne .164:)

Sihaja pisze:
kalair pisze:

No wiesz, kotki jak widać w każdej kwestii potrafia zaskoczyć. :P
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Czw lip 23, 2015 12:01 Re: Szylkretki są piękne .164:)

jou pisze:
kalair pisze:

A Nixon przestaje tyle gadać już. Chyba powoli przywyczaja się do tego, że ma dom. Ale wystarczy, że do niego podejdę i coś powiem albo go dotknę to od razu juz 'MIAAAAU!' :D

Hmm.. krzyk chyba byś poznała, jak się Kretki biją, to się tak drą.. :ryk:
Gorzej, jak to jakieś wyrzuty, Że zaniedbujesz koteczka. :mrgreen:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Czw lip 23, 2015 12:01 Re: Szylkretki są piękne .164:)

Sihaja pisze:
jou pisze:
kalair pisze:

Jakby krzyczał, na pewno byś wiedziała :)

No właśnie. :lol:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Czw lip 23, 2015 12:02 Re: Szylkretki są piękne .164:)

klaudiafj pisze:
Sihaja pisze:
kalair pisze:

Ojejku, Klauduś, kajam się, nie widziałam! :oops: Ale zaraz idę szukać! :D Witanko cieplutkie, a nawet gorące.
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Czw lip 23, 2015 12:04 Re: Szylkretki są piękne .164:)

klaudiafj pisze:Mi też nie przyszło do głowy nagrywać Maciusia, a on skrzeczał niemiłosiernie, a głos miał potężny. A najbardziej gdy robiłam mu tuńczyka, a on przebierał łapkami. zawsze myślałam, że tak będzie jeszcze długo, a to się skończyło tak nagle... i już zapominam jak Maciuś skrzeczał :(

Ja muszę nagrać warkot Safci. Normalnie tygrys. :mrgreen:
No szkoda, że nie masz Maciusia. :roll:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Czw lip 23, 2015 12:46 Re: Szylkretki są piękne .164:)

kalair pisze:
MonikaMroz pisze:HEjka Kretki.
Oddam Mili w dobre ręce. Już mam dosyc jej miauków.
A jak była mała to przez kilka dni nawet nie miauknęła. Pytałam sie mamy "Ciekawe czy ten kot miauczy?" I po tym pytaniu się zaczęło :mrgreen: Nie dość ze miauczy to jeszcze pyskuje :roll:

Ale miauczenie jest fajne, nie marudź! :mrgreen: :lol: Cześć Monia, tul kotka, zajmuj się nią.. :1luvu:

To jest niewykonalne. Ja interesują tylko drzwi wejściowe. Żadne zabawy nie wchodzą w grę niestety. Przecież tak to bym sie z nią bawiła piórkiem aż do zmęczenia tylkota czarna maupa nie chce. Już drze mi sie znów od pół godziny odkąd wróciłam do domu. Rano balkonik był ok a teraz jest już beeee :roll:
Ach te koty :1luvu:
Mili <3 (AMY <3 pamietamy) Obrazek plus Bagira ObrazekObrazek
Watek : viewtopic.php?f=46&t=204368
Bagi do adopcji: viewtopic.php?f=13&t=200315

MonikaMroz

Od: Nie lip 24, 2011 9:30

Post » Czw lip 23, 2015 12:47 Re: Szylkretki są piękne .164:)

No i witanko. Słoneczko zaszło, wiaterek jest. Może coś popada :ok:
Mili <3 (AMY <3 pamietamy) Obrazek plus Bagira ObrazekObrazek
Watek : viewtopic.php?f=46&t=204368
Bagi do adopcji: viewtopic.php?f=13&t=200315

MonikaMroz

Od: Nie lip 24, 2011 9:30

Post » Czw lip 23, 2015 13:05 Re: Szylkretki są piękne .164:)

MonikaMroz pisze:
kalair pisze:
MonikaMroz pisze:HEjka Kretki.
Oddam Mili w dobre ręce. Już mam dosyc jej miauków.
A jak była mała to przez kilka dni nawet nie miauknęła. Pytałam sie mamy "Ciekawe czy ten kot miauczy?" I po tym pytaniu się zaczęło :mrgreen: Nie dość ze miauczy to jeszcze pyskuje :roll:

Ale miauczenie jest fajne, nie marudź! :mrgreen: :lol: Cześć Monia, tul kotka, zajmuj się nią.. :1luvu:

To jest niewykonalne. Ja interesują tylko drzwi wejściowe. Żadne zabawy nie wchodzą w grę niestety. Przecież tak to bym sie z nią bawiła piórkiem aż do zmęczenia tylkota czarna maupa nie chce. Już drze mi sie znów od pół godziny odkąd wróciłam do domu. Rano balkonik był ok a teraz jest już beeee :roll:
Ach te koty :1luvu:

nioo..ach ach, ale jakże kochane ach. :1luvu: I tak je kochamy, i wszystko dla nich zrobimy. :mrgreen:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Czw lip 23, 2015 13:06 Re: Szylkretki są piękne .164:)

MonikaMroz pisze:No i witanko. Słoneczko zaszło, wiaterek jest. Może coś popada :ok:

Hejka! :P U nas już popadało! :P
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Czw lip 23, 2015 14:31 Re: Szylkretki są piękne .164:)

Zagłosujcie w konkursie, cio? Tym, który mam w podpisie :)

klaudiafj

Post » Czw lip 23, 2015 14:41 Re: Szylkretki są piękne .164:)

klaudiafj pisze:Zagłosujcie w konkursie, cio? Tym, który mam w podpisie :)

hmm...ale na kogo. :roll: Na wszystkie co bym chciała nie mogę...
Obrazek
Obrazek

kalair

[poprzednia][następna]