Tytek i Syjamowate szukają dmków MALTANKA DO ADOPCJI

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lip 22, 2015 21:56 Re: Białaczkowa Kotka z Kociakami + inne tymczasy no i my

lilianaj pisze:Dorciu, masz kapitalną pufkę na zwierzaki. Przyznaj się natentychmiast, gdzie kupiłaś taką cud - maszynę?

to jest domek z drapaka ,który montujemy i zamontować nie możemy :lol:
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Czw lip 23, 2015 6:19 Re: Białaczkowa Kotka z Kociakami + inne tymczasy no i my

Obrazek

LimLim

Od: Sob lut 23, 2002 20:08

Post » Czw lip 23, 2015 6:28 Re: Białaczkowa Kotka z Kociakami + inne tymczasy no i my

Dorciu to ten drapak będzie strasznie wypasiony ;) Futra cudne :1luvu:
miłego dnia :)

kaja888

Od: Pon wrz 29, 2008 21:03

Post » Czw lip 23, 2015 6:41 Re: Białaczkowa Kotka z Kociakami + inne tymczasy no i my

Piękne ,ale i cena piękna :wink: ja za ten drapak dałam 100zł na OLX jak nie używany ,podejrzewam że za czym go przy śrubujemy do ściany to łobuzy go zniszczą ,tak szarpią sizal :strach: mimo że stoi w pudle przedpokoju.

Wracam wczoraj ciemną nocą i tylko modlę się aby moja kozunia na mnie czekała :201494 ,jak leźć ciemnicą po parku :strach: czekała :1luvu:
I tak usiadłszy o północy przy zgaszonym świetle kontempluje nad kolejnym tygodniem że nic tylko do góry gerberką będę popołudniami leżała :mrgreen: i z tą miłą świadomością wlazłam do łóżka .
Przed chwilą tel. Pani Dorotko Kochana wyjeżdżamy w tą sobotę ,na tydzień ,da pani radę ?
:20145
I wiecie co ? to dobrze ,spasłam się i ruch dobrze mi zrobi ,a gerberka jeszcze sobie poleży :mrgreen:

Jadąc na Bielany spotkałam kol. po wymianie zdań i wzajemnych oględzinach (myślę sobie ale się posunęła ,ale przytyła :mrgreen: ) Ona mówi do mnie ładnie wyglądasz o tak mi mów ...a za chwilę ale -przytyłas ? tak mówię ,ale Ona kontynuuje - ręce ci się takie grube zrobiły no z 70 ważysz ,nie mówię 68 :twisted:
na co Ona- nie możliwe bo ja tyle ważę ..acha czyli widzi mnie podwójnie :twisted: i tak w miłej atmosferze dotarłam do Broniewskiego :ryk:
Obrazek

dorcia44

Post » Czw lip 23, 2015 8:01 Re: Białaczkowa Kotka z Kociakami + inne tymczasy no i my

uwielbiam takie gadanie :evil:
Obrazek

LimLim

Od: Sob lut 23, 2002 20:08

Post » Czw lip 23, 2015 8:19 Re: Białaczkowa Kotka z Kociakami + inne tymczasy no i my

Ja bym od razu wypaliła: "Jakbym przewidziała, że się tak ucieszysz, to bym przytyła jeszcze więcej".
A prawda jest taka, że czas nas nie oszczędza...

lilianaj

Od: Sob kwi 26, 2014 19:14

Post » Czw lip 23, 2015 13:11 Re: Białaczkowa Kotka z Kociakami + inne tymczasy no i my

Jacy pomocńicy. Ja uwielbiam pomoc kotów. Ostatnio na układaniu w szafie zeszło mi cały dzień bo Mili taka pomocna była :1luvu:
Mili <3 (AMY <3 pamietamy) Obrazek plus Bagira ObrazekObrazek
Watek : viewtopic.php?f=46&t=204368
Bagi do adopcji: viewtopic.php?f=13&t=200315

MonikaMroz

Od: Nie lip 24, 2011 9:30

Post » Czw lip 23, 2015 15:24 Re: Białaczkowa Kotka z Kociakami + inne tymczasy no i my

Bo koty fajne som :mrgreen:

lilianaj pisze:Ja bym od razu wypaliła: "Jakbym przewidziała, że się tak ucieszysz, to bym przytyła jeszcze więcej".
A prawda jest taka, że czas nas nie oszczędza...

ja delikatna jezdem :wink: patrząc na Nia również widziałam jak przytyła ,jak wiek zorał jej twarz ,ale żadna kobieta nie lubi pewnych rzeczy słyszeć ,po co więc sprawiać przykrość? przyznaje przytyłam i walczę z tym ostro ,ale to zapewne walka z wiatrakami ,bo z czego mogę jeszcze z rezygnować ? mam kiepskie krążenie ,mam zastój wody w organizmie ,czyli mi susza nie grozi :lol:
nie ,nie dajmy się zwariować.

Białasek znów mi się nie podoba ,za spokojny :roll: lub się czepiam :oops:

Za oknem mam hodowle sikorek i wróbelków :D
Obrazek

dorcia44

Post » Czw lip 23, 2015 22:17 Re: Białaczkowa Kotka z Kociakami + inne tymczasy no i my

Duszno jest, więc może Elom dlatego taki spokojny. Oby! :ok:

lilianaj

Post » Czw lip 23, 2015 22:33 Re: Białaczkowa Kotka z Kociakami + inne tymczasy no i my

Wróciłam z Oliwką z wojaży 22.30 ,lato ,a tu koszmar z dojazdami ,nic to co nas nie zabije to nas..wykończy :twisted:
Dorobiłam się też zagłodzonego scurka :cry: ,Lori przy nim to wielkokot :wink:
Obrazek
Obrazek
Obrazek

mały szkielecik :cry:

Obrazek
Obrazek

padam ,dobrej nocy.
Obrazek

dorcia44

Post » Czw lip 23, 2015 22:39 Re: Białaczkowa Kotka z Kociakami + inne tymczasy no i my

Pozdrowienia od Stasia

Obrazek
,,W sztuce tracenia nie jest trudno dojść do wprawy (. . .)" Elizabeth Bishop

marta-po

Od: Pon sie 15, 2011 17:19

Post » Czw lip 23, 2015 22:41 Re: Białaczkowa Kotka z Kociakami + inne tymczasy no i my

Ojej, a skąd masz tego szczurka i dlaczego go tak trzymasz, jak flaki wiszące?

lilianaj

Post » Czw lip 23, 2015 23:09 Re: Białaczkowa Kotka z Kociakami + inne tymczasy no i my

ojej jaki szkrab ...
kurcze szybko znalazł się kolejny maluszek na Twojej drodze ...
ehhh to sie chyba nigdy nie skończy ...

Stas jest cudny, jaki śnieżek :) :ok:

a elmo ma taki fajnie wkurzony/zdziwiony wyraz pychola, Hopi tez tak ma, chociaż ona teraz urzęduje na balkonie w kwiatkach :evil:
pychol i łapy wiecznie do prania ...
różowy nosek to często wspomnienie ...
wariacko wszytsko gryzie, chyba zęby rosną ... ;)
"Człowiek którego kochają koty nie może być człowiekiem bezwartościowym.",

KotwKratke

Od: Nie lis 20, 2011 19:33

Post » Pt lip 24, 2015 6:24 Re: Białaczkowa Kotka z Kociakami + inne tymczasy no i my

Dorciu kiedy Ty sobie odsapniesz? ciągle nowe kociaki, ale może Ty przy nich wypoczywasz :)
Dorciu my tylko po znajomych widzimy ze się starzeją ;) a my jesteśmy zawsze piękne i młode i tego się trzymajmy :)
miłego dnia :)

kaja888

Od: Pon wrz 29, 2008 21:03

[poprzednia][następna]