Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kotka Milka pisze:[...]
jestem załamana,moim psem
suka miala zapalenie pęcherza- waleczki tl uszczu w moczu, troche bialka, bakterie e coli
usg nerek ok mocznik kreatynina w normach
żadnych objawow badania robilam ot,tak
dostala na miesiac furagin plus urosept
dzis badanie moczu tluszcz i.ciężar własciwy niski-wczesniej przy infekcji byl wysoki
jestem załamana czy dawać juz karme nerkowa lub jedzenie z alusalem? ile alusalu na 17 kg?
Kotka Milka pisze:sytuacja przed chwilą: ide z psami na spacer. Zaczepia mnie kobieta-bo wie pani ja tak bardzo kocham pieski. Miałam 4 owczarki na wsi ale 2 mi otruli bo szczekały a 2 pozostałe oddałam. No i przeprowadziłam sie ze wsi do bloku. Miałam pekinczyka urodziła 5 dzieci ale oddałam ja kolezance co hodowle ma. Bo wariowała cos,wie pani starabyła 7 lat miała. Potem miałam 2 chomiki ale jeden gdzies uciekł do piwnicy i został 1 zwariowany co gryzie.
Potem sie pani odczepiła odemnie bo szła para ze szczeniakami bulteriera i przyczepiła się do nich
Kotka Milka pisze:jestem zmuszona oddac moją sukę ROPUCHĘ w dobre rece. Oddam ją pierwszej lepszej osobie która ją bedzie chciała. Nie daje rady pies kompletnie zwariowała. Od kilku dni sika wszedzie po domu mimo iż gonie na spacery o 8,13,17,20.
Zaczeła demolowac mi dom, non stop szczeka, w nocy -zaczyna ogryzac futryne drzwi zeby isc na pole. Nie daje rady juz. Byłam w urzedzie miejskim zeby wzieli odemnie psa ale sie nie zgodzili. Nie dam rady dłuzej!przed chwila wywaliłam ją na pole bo ogryzała drzwi.
Kotka Milka pisze:gatiko pisze:Kotka Milka, a zobacz sama, co pisałaś kilka postów wstecz ....o kimś, kto "kocha" zwierzęta. Byłaś oburzona...
Nie sądziłam ze kiedykolwiek moge byc w podobnej sytuacji. Ot co...
Kotka Milka pisze:zauważyłam jedno na miau. Forum nie uczy miłosci do zwierząt, tylko nienawisci. Wystarczy byc tylko troszke innym miec inne poglądy i już się jest zgnojonym do cna.
Kotka Milka pisze:zauważyłam jedno na miau. Forum nie uczy miłosci do zwierząt, tylko nienawisci. Wystarczy byc tylko troszke innym miec inne poglądy i już się jest zgnojonym do cna.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], puszatek i 163 gości