felin pisze:casica pisze:felin pisze:casica pisze:Pax, pax, że tak się wyrażę. potwierdzam - w moim watku nie ma OTów, piszemy o czym chcemy i co nam akurat w duszy zagra.
Felin, swoja drogą podniosłaś mi wczoraj ciśnienie. Nawet jesli Twoja prawda i racja jest "najtwojsza", to nie znaczy, że jedynie sluszna i objawiona. Tyle.
Nadal lubię luksus, a nawet jego podmuchy
casica, dla każdego jego prawda jest najmojsza i najważniejsza zwyczajnie dlatego, że każdy ma jakiś własny zestaw poglądów i opinii na różne tematy oraz własną listę priorytetów. Mogą się one zmieniać, ale zwykle ewolucyjnie w dłuższym przedziale czasowym, a nie pod wpływem dyskusji o perfumach na miau - jaka by zażarta nie była![]()
I jeszcze raz powtórzę: wypowiadam się we własnym imieniu albowiem nie mam ani ambicji ani prerogatyw, aby wypowiadać się w czyimkolwiek innym imieniu. Pomijam już problem jaki by to miało sens w kwestii perfum
100% zgoda, ale można przy okazji nie deprecjonować cudzych upodobań
Po prostu nie należy tak śmiertelnie poważnie traktować stwierdzenia, że uwielbienie dla perfum czy innych torebek to "marność nad marnościami"; zwłaszcza, kiedy jest tam cudzysłów
Nie "marność nad marnościami" mam na myśłi
Ale mniejsza, nie zamierzam się o to kłócić, po prostu czasem zastnów się nad formą