Felin, swoja drogą podniosłaś mi wczoraj ciśnienie. Nawet jesli Twoja prawda i racja jest "najtwojsza", to nie znaczy, że jedynie sluszna i objawiona. Tyle.
Nadal lubię luksus, a nawet jego podmuchy

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
casica pisze: [...]Oj zaplanuję zakupy[...]
casica pisze:Regata pisze:Ja tam lubię piękne rzeczy, lubię otaczać się ładnymi przedmiotami, zapachami, doznaniami. Cieszą mnie zarówno podróże, jak i piękna torebka, czy ciuch. I materiał, uwielbiam piękne, szlachetne tkaniny,.
Ja też lubięNajpiekniejsze tkaniny, absolutnie boskie widzialam w Wenecji, Algierze i Port Saidzie.
Ale niestety zawód krawiec umarł![]()
A ja mam 12 grudnia prawdziwy bal i problem z kreacjąI nawet gdybym sobie taką zajebistą tkaninę kupiła, to i tak nie mam komu dać do uszycia
![]()
I mam nawet pomysł na kreację i co z tego?
Regata pisze:casica pisze:Regata pisze:Ja tam lubię piękne rzeczy, lubię otaczać się ładnymi przedmiotami, zapachami, doznaniami. Cieszą mnie zarówno podróże, jak i piękna torebka, czy ciuch. I materiał, uwielbiam piękne, szlachetne tkaniny,.
Ja też lubięNajpiekniejsze tkaniny, absolutnie boskie widzialam w Wenecji, Algierze i Port Saidzie.
Ale niestety zawód krawiec umarł![]()
A ja mam 12 grudnia prawdziwy bal i problem z kreacjąI nawet gdybym sobie taką zajebistą tkaninę kupiła, to i tak nie mam komu dać do uszycia
![]()
I mam nawet pomysł na kreację i co z tego?
Jakbyś chciała zaryzykować, to mam parę znajomych szyjących piękne rzeczy. Te znajome są w Warszawie, ale może znają kogoś i w Łodzi.
Amica pisze:Jak będziesz się wybierała do stolicy daj znać.
ewan pisze:felin pisze:Znaczy wyrzucasz mnie?
Chyba się upiję z żalu![]()
Ależ absolutnie, tylko odrobinę taktu i rozwagi zalecam. Bo osobą nadającą ton temu wątkowi jest jego właścicielka, casica.
casica pisze:Pax, pax, że tak się wyrażę. potwierdzam - w moim watku nie ma OTów, piszemy o czym chcemy i co nam akurat w duszy zagra.
Felin, swoja drogą podniosłaś mi wczoraj ciśnienie. Nawet jesli Twoja prawda i racja jest "najtwojsza", to nie znaczy, że jedynie sluszna i objawiona. Tyle.
felin pisze:casica pisze:Pax, pax, że tak się wyrażę. potwierdzam - w moim watku nie ma OTów, piszemy o czym chcemy i co nam akurat w duszy zagra.
casica, dla każdego jego prawda jest najmojsza i najważniejsza zwyczajnie dlatego, że każdy ma jakiś własny zestaw poglądów i opinii na różne tematy oraz własną listę priorytetów. Mogą się one zmieniać, ale zwykle ewolucyjnie w dłuższym przedziale czasowym, a nie pod wpływem dyskusji o perfumach na miau - jaka by zażarta nie była![]()
I jeszcze raz powtórzę: wypowiadam się we własnym imieniu albowiem nie mam ani ambicji ani prerogatyw, aby wypowiadać się w czyimkolwiek innym imieniu. Pomijam już problem jaki by to miało sens w kwestii perfum
casica pisze:felin pisze:casica pisze:Pax, pax, że tak się wyrażę. potwierdzam - w moim watku nie ma OTów, piszemy o czym chcemy i co nam akurat w duszy zagra.
casica, dla każdego jego prawda jest najmojsza i najważniejsza zwyczajnie dlatego, że każdy ma jakiś własny zestaw poglądów i opinii na różne tematy oraz własną listę priorytetów. Mogą się one zmieniać, ale zwykle ewolucyjnie w dłuższym przedziale czasowym, a nie pod wpływem dyskusji o perfumach na miau - jaka by zażarta nie była![]()
I jeszcze raz powtórzę: wypowiadam się we własnym imieniu albowiem nie mam ani ambicji ani prerogatyw, aby wypowiadać się w czyimkolwiek innym imieniu. Pomijam już problem jaki by to miało sens w kwestii perfum
100% zgoda, ale można przy okazji nie deprecjonować cudzych upodobań
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 21 gości