Tytek i Syjamowate szukają dmków MALTANKA DO ADOPCJI

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob lip 18, 2015 7:38 Re: Białaczkowa Kotka z Kociakami + inne tymczasy no i my

Dorotko, ja juz pozyczylam kase - wyjazd Mlodej mnie rozlozyl.
A to polowa miesiaca - nie dam rady pomoc. Chyba,ze jakas
minimalna kwota. :(
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Sob lip 18, 2015 9:02 Re: Białaczkowa Kotka z Kociakami + inne tymczasy no i my

Moniko,dam radę ,na razie ma zrobione testy na pp.dostaje kroplowki z dziewczynami rozlicze się później no i mam talon ,obaczymy na co starczy teraz wazne aby dziewczynka dala rade
.
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Sob lip 18, 2015 10:58 Re: Białaczkowa Kotka z Kociakami + inne tymczasy no i my

10 zł będę mogła. Na Twoje konto?
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Sob lip 18, 2015 16:09 Re: Białaczkowa Kotka z Kociakami + inne tymczasy no i my

Monia ,tak jak pisałam na razie panuję nad sytuacją i nic nie trzeba :idea: serioserio.
Malutka czuje się nieźle ,je ,jutro dziewczyny w szpitaliku ją upiorą i będzie git :ok:

Mój szkrabik po odrobaczaniu sraka :placz: nie chce jeść ,pewnie boli brzuszek :cry:

Ja rano byłam w Ursusie ,oczywiście na kozie :wink: potem na pl.Zbawiciela ,stamtąd do Ursusa po ..kozę i do domu .
Na szczęścia na mnie czekała ,upalowana do przystanku autobusowego :mrgreen: ledwo dojechałam powtarzając całą drogę o jak miło ,jak przyjemnie ..cieplusio :lol:
Dojeżdżam i co słyszę auto jak wyło tak wyje :201416

Teraz ucichło ,pewnie właściciel wrócił :twisted: a już miałam zadymę kręcić ,jak to ja :smokin:

Cisza wszystko śpi.
Obrazek

dorcia44

Post » Sob lip 18, 2015 16:14 Re: Białaczkowa Kotka z Kociakami + inne tymczasy no i my

Witamy serdecznie.
Za malutka...
Mili <3 (AMY <3 pamietamy) Obrazek plus Bagira ObrazekObrazek
Watek : viewtopic.php?f=46&t=204368
Bagi do adopcji: viewtopic.php?f=13&t=200315

MonikaMroz

Od: Nie lip 24, 2011 9:30

Post » Sob lip 18, 2015 16:26 Re: Białaczkowa Kotka z Kociakami + inne tymczasy no i my

Witaj ,maluch śpi i niech śpi ,ja w tym czasie ugotuje kuraczka ,może wieczorkiem się skusi .
Nie lubię odrobaczania ,zawsze się boję :oops: chociaż maluszki z interwencji wszystko ,naprawdę wszystko przeszły śpiewająco .. :1luvu:
Obrazek

dorcia44

Post » Sob lip 18, 2015 16:44 Re: Białaczkowa Kotka z Kociakami + inne tymczasy no i my

ja w poniedziałek podaję Tosi drugi raz Milbemax, po pierwszym nic nie było
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Sob lip 18, 2015 21:01 Re: Białaczkowa Kotka z Kociakami + inne tymczasy no i my

Oczywiście pognałam do weta ,malutka źle się czuła ,zaczęła wymiotować :cry:
W gabinecie to nie była Lori tylko Potwori :strach:
Zero spania ,pilnuje dziecka .

Zaczęliśmy z Gadziną skręcać drapak ,fajny jest ,ładny i masywny .
Wszystko było by dobrze gdyby moje dziecko nie miało tyle siły i nie przekręciło za mooocno :twisted:
Teraz albo dokupię jeden pień albo domek postawie na platformie która równie była miejscem do poleżenia ..zobaczymy jutro ,dzis już mam dość wszystkiego.
Dobrej nocy.
Obrazek

dorcia44

Post » Sob lip 18, 2015 21:13 Re: Białaczkowa Kotka z Kociakami + inne tymczasy no i my

gdyby ktos jechał w moje okolice to moge to małe zabiedzone wziac na Dt
teraz lato, ludzie nad morze śmigają ...
"Człowiek którego kochają koty nie może być człowiekiem bezwartościowym.",

KotwKratke

Od: Nie lis 20, 2011 19:33

Post » Nie lip 19, 2015 6:56 Re: Białaczkowa Kotka z Kociakami + inne tymczasy no i my

Witam .
Lecznicowa dziewczynka dziś będzie kompana ,mogłam wziąć aparat i porobić foty ,ale nie pomyślałam :oops: gnałam z Lori i tylko o niej myślałam . :oops:
Na szczęście od 4 biega ,bawi się ,troszkę zjadła ,będzie dobrze :ok:
Waży 80 dkg ,nie pełny miesiąc temu ważyła 26 dkg . :wink:

Nie spałam i mam teraz piach pod powiekami ,a tu zaraz trzeba na kozę wskoczyć i do Ursusa ,potem na Bielany .
Bez kozy :mrgreen:

Kleszcz szaleje jak zwyke ,rzucaj i rzucaj ,pies nie z tej planety ,nawet upał nie jest wstanie ją spowolnić. :wink:

Tomku ,bardzo Ci dziękuję za propozycję ,nie mogę długo trzymać ją w lecznicy ,ale czy ktos wybiera się w Twoją stronę :?:
Gosia pojechała do Rowów ,uściski dla Was Kochana :201454
Obrazek

dorcia44

Post » Nie lip 19, 2015 7:27 Re: Białaczkowa Kotka z Kociakami + inne tymczasy no i my

KotwKratke pisze:gdyby ktos jechał w moje okolice to moge to małe zabiedzone wziac na Dt

A dokładniej gdzie są Twoje okolice? bo ja niedługo śmigam nad morze..
Opowieści o moich kociastych..
viewtopic.php?p=3620054#3620054

aamms

Od: Czw lut 17, 2005 15:56

Post » Nie lip 19, 2015 8:46 Re: Białaczkowa Kotka z Kociakami + inne tymczasy no i my

KotwKratke pisze:gdyby ktos jechał w moje okolice to moge to małe zabiedzone wziac na Dt

we wtorek jadę do Slupska, czy okolice autostrady wczesnym popołudniem jakoś? ;)
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Nie lip 19, 2015 9:28 Re: Białaczkowa Kotka z Kociakami + inne tymczasy no i my

Dzięki dziewczyny było by super :)
Obrazek

dorcia44

Post » Nie lip 19, 2015 11:30 Re: Białaczkowa Kotka z Kociakami + inne tymczasy no i my

Agneska pisze:

we wtorek jadę do Slupska, czy okolice autostrady wczesnym popołudniem jakoś? ;)

no i super :)
okolice autostrady jak najbardziej bedą nam pasowały :)
wieczorem napisze bo teraz jestem dosłownie na sekundkę
widzisz Dorotko, "problem" z głowy :)
"Człowiek którego kochają koty nie może być człowiekiem bezwartościowym.",

KotwKratke

Od: Nie lis 20, 2011 19:33

[poprzednia][następna]