ŚLEPACZKI cz.VIII PROSIMY O ZAMKNIĘCIE WĄTKU

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lip 16, 2015 17:22 Re: ŚLEPACZKI cz.VIII- pilna pomoc w szukaniu Stasia Wa-wa

myamya pisze:
AnielkaG pisze:Ja byłam na działkach wczoraj prawie 5 godzin. Przedwczoraj rownież byłam. Rozwiesiłam ogłoszenia. "Pani" Stasia to forumowa Ozymandias, Karolina Liskiewicz . Kota "adoptowała" jej matka, ale teraz twierdzi że go nie chciała. Szukać nie bedzie bo nie ma czasu. Nie wiemy tak naprawdę ani kiedy ani gdzie Stasio zginął. Karolina okłamała mnie już kilkakrotnie i kłamie dalej. Według mnie kota nie na już tydzień i nie na go na działkach. Nie rozumiem zupełnie po co te kłamstwa i dlaczego jakiekolwiek działania zostały podjęte dopiero przedwczoraj...

Dołujące to, co piszesz...
Biedny kot, co on musi przeżywać. :(

Czy ktoś w ogóle go widział na zewnątrz po zaginięciu? Kot jest bardzo charakterystyczny...

Cholera co za ludzie!
Moze trzeba szukac dalej? Wokolicach miejsca zamieszkania i posuwac sie dalej. Szkoda ze jestem tak daleko pomogła bym a tak... A karmicielki cos nie wiedzą?
Kotka Milka

Post » Czw lip 16, 2015 17:41 Re: ŚLEPACZKI cz.VIII- pilna pomoc w szukaniu Stasia Wa-wa

a może obie Pani komus Stasia oddały i nie chca się do tego przyznac?
ehhh przecież trzeba nie mieć serca/sumienia żeby 3łapka wypuścić/pozwolić uciec

mam nadzieję, że się znajdzie .....
"Człowiek którego kochają koty nie może być człowiekiem bezwartościowym.",

KotwKratke

Od: Nie lis 20, 2011 19:33

Post » Czw lip 16, 2015 17:46 Re: ŚLEPACZKI cz.VIII- pilna pomoc w szukaniu Stasia Wa-wa

KotwKratke pisze:a może obie Pani komus Stasia oddały i nie chca się do tego przyznac?
ehhh przecież trzeba nie mieć serca/sumienia żeby 3łapka wypuścić/pozwolić uciec

mam nadzieję, że się znajdzie .....

I to jeszcze po takich przejsciach. Powinno to byc zgłoszone do toz
Kotka Milka

Post » Czw lip 16, 2015 18:39 Re: ŚLEPACZKI cz.VIII- pilna pomoc w szukaniu Stasia Wa-wa

viewtopic.php?f=20&t=169780
żakiet narzutka UNISONO
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Czw lip 16, 2015 18:52 Re: ŚLEPACZKI cz.VIII- pilna pomoc w szukaniu Stasia Wa-wa

viewtopic.php?f=20&t=169781 zapraszam na bazarek :)

KotwKratke

Post » Czw lip 16, 2015 19:22 Re: ŚLEPACZKI cz.VIII- pilna pomoc w szukaniu Stasia Wa-wa

MałgosiaZ pisze:Pamiętacie ten pysio ? :1luvu:

Obrazek

A to wieści :
"Pozdrowienia od Oliwki!
Łobuz z niej nieprzeciętny, ustawia wszystkich jak chce, pochłania
gigantyczne ilości jedzenia i morduje niezliczoną ilość piłeczek "

alessandra

Od: Pon maja 07, 2007 13:04

Post » Czw lip 16, 2015 19:33 Re: ŚLEPACZKI cz.VIII- pilna pomoc w szukaniu Stasia Wa-wa

Serdecznie zapraszamy na bazarki dla ślepaczków:

viewtopic.php?f=20&t=169780 żakiet /narzutka Obrazek

viewtopic.php?f=20&t=169781 koti koti :201461

viewtopic.php?f=20&t=169775 myszki Obrazek

viewtopic.php?f=20&t=169774 pachnąco i kolorowo Obrazek

viewtopic.php?f=20&t=169431 bielizna Obrazek

viewtopic.php?f=20&t=168958 czarny 8)

viewtopic.php?f=20&t=169528 lato Obrazek
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek

Klub Ślepaczkowy

Od: Czw maja 05, 2011 14:56

Post » Pt lip 17, 2015 11:07 Re: ŚLEPACZKI cz.VIII- pilna pomoc w szukaniu Stasia Wa-wa

Obrazek

mamamariana pisze:Niestety ja nie mam zdjęć i treści ogłoszenia, zajmuje się nim Magda, która jest na urlopie, więc wstawię linki do ogłoszeń, które już wyszły:
https://www.facebook.com/media/set/?set ... 016&type=3
http://www.schronisko-lodz.pl/?p=adopcj ... s&id=20812

Kotka ma nadciśnienie (w badaniu wyszło 280-260!!!), które uszkadza jej wzrok. Jak ma skok ciśnienie ślepnie w ogóle.
Poziom hormonu T4 w normie. Kicia dostaje lek na nadciśnienie i już nie ma takich nagłych skoków.
Wiadomo, jednak, jak wygląda leczenie w schronisku, a kotka wymaga podawania leku do pysia optymalnie 2 razy dziennie, w stałych odstępach czasu. Frosty grzecznie łyka tabletki.
Kotka ma też niewydolność nerek (na skutek nadciśnienia).
Miałam kiedyś kota Misia, u którego w wieku 18 lat zdiagnozowano nadciśnienie (wcześniej niewydolność nerek, ale lekarz nie wpadł na nadciśnienie :| ) i dobrze prowadzony przez Wetkę dożył 20 lat życia :D
Frosty bardzo, bardzo kocha ludzi. Innych kotów trochę się boi i reaguje buczeniem.
Prosimy o udostępnienie. Niech ta cudowna Babuleńka zazna miłości u schyłku życia.

alessandra

Od: Pon maja 07, 2007 13:04

Post » Pt lip 17, 2015 11:22 Re: ŚLEPACZKI cz.VIII- pilna pomoc w szukaniu Stasia Wa-wa

Kochani, Stasio jest zlokalizowany, to przewspaniała wiadomość!!!!! Teraz trwają próby złapania przy pomocy łapicy.
Dzięki Darii i Łukaszowi oraz oczywiście Anieli z grupy Mrau Stasio odzyskuje szanse na ratunek!!!!! DZIĘKUJĘ :1luvu:

My, z daleka możemy tylko trzymać kciuki i być z Wami myślami.
MUSI się udać!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Teraz wiadomość tragiczna, Calineczka walczy o życie:-( jeszcze wczoraj wszystko było dobrze, choć oczywiście kroplowkowana była codziennie. Dzisiaj rano miałam telefon z lecznicy, że jest bardzo źle. Nasza maleńka kruszynka ma hipotermię, stan bardzo poważny ...
Błagam Was o zaklinamy losu, ciepłe myśli i wszystko o możliwe dla Niej!!!
Calineczka musi żyć!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek

Klub Ślepaczkowy

Od: Czw maja 05, 2011 14:56

Post » Pt lip 17, 2015 11:31 Re: ŚLEPACZKI cz.VIII- pilna pomoc w szukaniu Stasia Wa-wa

za Stasia kciuki ogromne i czekamy na wieści o nim :ok: :ok: :ok:

Calineczko 3maj sie malutka :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

KotwKratke

Post » Pt lip 17, 2015 13:10 Re: ŚLEPACZKI cz.VIII- pilna pomoc w szukaniu Stasia Wa-wa

Za oba kotki najmocniejsze :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek Obrazek

anita5

Od: Sob cze 18, 2005 16:48

Post » Pt lip 17, 2015 14:25 Re: ŚLEPACZKI cz.VIII- pilna pomoc w szukaniu Stasia Wa-wa

Za zlapanie Stasia :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Za Calineczke :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazek

marysienka

Od: Pt gru 10, 2010 3:08

Post » Pt lip 17, 2015 14:37 Re: ŚLEPACZKI cz.VIII- pilna pomoc w szukaniu Stasia Wa-wa

Za oba :ok:
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

[poprzednia][następna]