alessandra pisze:/.../ skorom anatemą obłożona
fajna fraza

może też być: 'skoro anatemą obłożonam'

ale naprawdę?

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
alessandra pisze:/.../ skorom anatemą obłożona
anita5 pisze:A mje dziś powalił wstęp do bazarku: AVE SPIRIT!
anita5 pisze:Aż mi się zachciało nalewki, a nie mogę pić. Co za los.
alessandra pisze: wiesz, jakie było moje piersze pytanie po tym cholernym wypadku, gdy wróciłam do przytomności po 6 godz. operacji, gdy mi tam poczyścili i pousuwali co trzeba : czy będę mogła jeszcze wypić ?![]()
jej siostra pisze:alessandra pisze: wiesz, jakie było moje piersze pytanie po tym cholernym wypadku, gdy wróciłam do przytomności po 6 godz. operacji, gdy mi tam poczyścili i pousuwali co trzeba : czy będę mogła jeszcze wypić ?![]()
Czasem brakuje mi fejsbukowego LUBIĘ TO
czarno-czarni pisze:my są tu zawsze. Macie to jak w testamencie
Thorkatt pisze:Nie śpią nie śpią - trzeba podłogę sprzątnąć, żeby koteczkom lepiej się leżało, trzeba slalomem chodzić, żeby ominąć te koteczki mocno śpiące, które zaległy po spacerku. Trzeba było kubły na podwóreczku poprzestawiać, bo koty zdziwione, a wczoraj przy burzy fruwało/jeździło. Złom z kocich puszek do skupu odniosłam + część ruchomą kranu, co dało 1,20 zł.
A w sprawach testamentowych to uzmysłowiłam sobie, że TŻ jest wpisany jako właściciel w książeczkach i papierach. A przedwczoraj gdy w nocy biegaliśmy i było tak duszno,że zatrzymywałam się co jakiś czas i mówiłam że chyba zemrę, TŻ zapytał, jakie byłyby moje ostatnie słowa, to wypaliłam - Pamiętaj o zapasie jedzenia dla kotów w szafce na górze i podaj hasło do konta.
Użytkownicy przeglądający ten dział: puszatek i 157 gości