Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
gatiko pisze:Nie za ciekawy ten skład ...
Może przez jakiś czas, zrób monodietę. Podawaj ostropest mielony, żeby kociaka oczyscic ...Z alergiami to tak bywa,że jak się rozhulają, to potem nic zjeść nie można, bo wszystko szkodzi.
Kotka Milka pisze:ususzyłam surowe skorupki z jajek na parapecie. Próbowałam palcem zetrzec na pył ale nic z tego dalej były ostre kawałki. W barfie trzeba kosci dawac z miesem zeby był rowny stosunek wapn fosfor. Myslałam zeby do gotowanego miesa dac wapn zeby ten stosunek wyrównac ale nie udało mi sie ze skorupkami. A jak by kupic ipakitine i dodawac do miesa?
Kotka Milka pisze:a powiedzcie czy niemieckie kitekaty wiskasy i felixy są lepsze od polskich?czy warte uwagi?
Polina pisze:Kotka Milka pisze:a powiedzcie czy niemieckie kitekaty wiskasy i felixy są lepsze od polskich?czy warte uwagi?
Jak wszystko produkowane na rynek niemiecki mogą mieć trochę lepszą jakość, ale to ten sam syf. Pomyśl, jak coś ma w sobie 4% mięsa o jak może być dobre dla mięsożercy. Czytaj składy.
Jozi pisze:Witam wszystkich, przepraszam, że odbiegam od tematu, ale mam problem z kocurkiem. Ma alergię na drób, wołowinę itp. jedyne co go nie uczula to królik, dziczyzna, ryby w małych ilościach. Wypróbowałam już dużo różnych karm z rybami, z samym królikiem i niestety nic nie znalazłam dobrego w 100%, po każdej po jakimś czasie drapie się i ma strupki na skórze. Trovet z królikiem był przez jakiś czas dobry, power of nature z królikiem kiedyś się zajadał, ostatnio zmienili coś w składzie i niestety wystąpiła biegunka u kota. Sama to widzę, na oko zawartość puszki jest ciemniejsza, wcześniej była jasna i gdzie nie gdzie były ciemniejsze, twarde kawałki, natomiast sprawdzałam w składzie i nic się nie zmieniło, więc nie wiem dlaczego już nie toleruje tych puszek.
W zooplusie w nowościach jest karma Happy Cat z królikiem co o niej sądzicie? Czy ma dobry skład?
Proszę o pomoc, ja niestety nie znam się za bardzo na tym.
http://www.zooplus.pl/shop/koty/karma_d ... ine/503063
Użytkownicy przeglądający ten dział: MruczkiRządzą i 93 gości