Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
PixieDixie pisze:Tam sa filtry... i otwory wentylacyjneCo kto lubi... wlasnie sie przylapalam ze napisalam ze wykupujĄ a nie wykopuje... ehhh
Ja z przyczyn lokalowych trzymam kuwete w malym pokoju... nie w lazience... i przy zamknietej kuwecie zdaje to egzamin. teraz chcemy dokupic 2 kuwete i myslimy o takiej samoczyszczacej obrotowej... zobaczymy. Ja osobiscie jestem zadowolona z zamknietej kuwety. Pixie tezA on wybredny jest jesli chodzi o sprawy zwirkowo kuwetowe
jou pisze:PixieDixie pisze:Tam sa filtry... i otwory wentylacyjneCo kto lubi... wlasnie sie przylapalam ze napisalam ze wykupujĄ a nie wykopuje... ehhh
Ja z przyczyn lokalowych trzymam kuwete w malym pokoju... nie w lazience... i przy zamknietej kuwecie zdaje to egzamin. teraz chcemy dokupic 2 kuwete i myslimy o takiej samoczyszczacej obrotowej... zobaczymy. Ja osobiscie jestem zadowolona z zamknietej kuwety. Pixie tezA on wybredny jest jesli chodzi o sprawy zwirkowo kuwetowe
Ja też mam zamkniętą kuwetę, ale i tak muszę mieć do niej zdjęte drzwiczki, bo Batman się ich boi i kiedy są zamontowane to w ogóle do niej nie wchodzi
Klaudia Ty ostatnio miałaś montowaną siatkę na okno prawda? Masz jakieś namiary godne polecenia? Ile CIę to kosztowało? Bo Nixon to fan ptaków z tego co widzę i skacze po oknach i moskitierze więc nie ma mocnych i trzeba montować solidną siatkę. Póki co okno tylko uchylone
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 21 gości