Bytomskie Łobuzy cz.5 - Tosia Atomówka ;)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob lip 11, 2015 9:54 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 5 - Dokocenie! Czekamy na Tosie :)

Klaudia a nie myslalas o zamykanej kuwecie?? U mnie to sie sprawdza rewelacyjnie... pomijajac ze i tak wykopuja zwirek... ale nie mam scian podrapanych przynajmniej (choc znam ten bol bo u mamy to jest kuweta otwarta i notorycznie sciana jest zdrapana do zera).
Załoga: Pixie, Nitka, Coco i Ćiorny oraz Dixie[*]
Kot Pixior i burasy zapraszają: https://www.facebook.com/PixieKotZCharakterem
Zbiórka hiltonka: https://pomagam.pl/hilton

PixieDixie

Od: Czw kwi 23, 2015 7:40

Post » Sob lip 11, 2015 10:20 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 5 - Dokocenie! Czekamy na Tosie :)

Myślałam tyle ze absolutnie bym takiej nie chciała. zapachy się tam kumulacja pod sufitem kuwety :) ja zawsze mam otwarta i wcześniej też miałam tapetę. Może nie będzie tak źle. Choć co do Tosi to nie wiem ;)
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Sob lip 11, 2015 10:23 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 5 - Dokocenie! Czekamy na Tosie :)

Tam sa filtry... i otwory wentylacyjne :) Co kto lubi... wlasnie sie przylapalam ze napisalam ze wykupujĄ a nie wykopuje... ehhh

Ja z przyczyn lokalowych trzymam kuwete w malym pokoju... nie w lazience... i przy zamknietej kuwecie zdaje to egzamin. teraz chcemy dokupic 2 kuwete i myslimy o takiej samoczyszczacej obrotowej... zobaczymy. Ja osobiscie jestem zadowolona z zamknietej kuwety. Pixie tez ;) A on wybredny jest jesli chodzi o sprawy zwirkowo kuwetowe :)

PixieDixie

Post » Sob lip 11, 2015 10:31 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 5 - Dokocenie! Czekamy na Tosie :)

Aha :) ja mam zwykle kuwety trzy :) i jakoś nigdy nie myślałam nad kryta ani nad bardziej zaawansowanymi wynalazkami :)

klaudiafj

Post » Sob lip 11, 2015 10:39 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 5 - Dokocenie! Czekamy na Tosie :)

Moli25 pisze:Macie coś z przeróbek krawieckich ? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Mam jednego Krawca, odkrywa w sobie powołanie :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Obrazek

Cudowny mały Krawiec! Mi by się taki pomocnik przydał, mogę wziąć Go na praktyki :wink:

Aia

Od: Pon lut 19, 2007 18:08

Post » Sob lip 11, 2015 10:52 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 5 - Dokocenie! Czekamy na Tosie :)

Obrazek

Taka sytuacja:

Miałam chwile przed tapetowaniem. Postanowiłam na małym dywaniku pobawić się z Kitusia. Wzięłam sznureczek, ta radośnie kręci się wokół własnej osi, tak słodko paca łapkami, a ja się śmieje :)
Wlazl mąż 8O i ryknal: :strach:
Możecie zachować powagę?! Ja tapetuje!

:ryk:
Ostatnio edytowano Sob lip 11, 2015 11:13 przez klaudiafj, łącznie edytowano 1 raz

klaudiafj

Post » Sob lip 11, 2015 11:10 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 5 - Dokocenie! Czekamy na Tosie :)

Faceci!!!:D

Kitusia cudowna! Widac ze zadowolona!

PixieDixie

Post » Sob lip 11, 2015 11:19 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 5 - Dokocenie! Czekamy na Tosie :)

:20145
Tapetowanie to nie lada wyzwanie :mrgreen:
Kitusia :1luvu: Ty wyglądasz jak młoda kicia :1luvu:
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Sob lip 11, 2015 12:15 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 5 - Dokocenie! Czekamy na Tosie :)

Prawie mnie wywieźli na sygnale do czubków! Mąż przykleił pasek, robił to pół godziny, mierzył poziomicą, wygładzał buły, kłótnie się odbyły po czym był z siebie dumny! Stanęłam na przeciwko paska a ten skos w stosunku do podłogi 5 cm!!!! Wzięłam nitkę wahadełko i mu to udowodniłam. Zrywanie paska. Przyklejenie i wg mnie jest jeszcze różnica 0,5 cm, ale ten se nie da powiedzieć, bo powiedział, raz wystarczy iż miałam rację! :D :ryk:

A teraz się dowiaduję, że o 18 w Katowicach na trzech stawach gra KAT - wstęp wolny! Nosz kurdeeeeee https://www.youtube.com/watch?v=ciJyOCgzm2s Mistrzowie, bogowie, kocham ich, miłość niezmienna od lat!

Kurde :/ Potem Dżem i na końcu marny Myslowitz. Powinna być inna kolejność :/

klaudiafj

Post » Sob lip 11, 2015 13:42 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 5 - Dokocenie! Czekamy na Tosie :)

Myslowitz? Oni jeszcze grają? Maja nowego wokalistę? Nie wyobrażam sobie, żeby ktoś śpiewał utwory, które wykonywał Rojek...

Sihaja

Od: Pon sty 03, 2005 22:17

Post » Sob lip 11, 2015 15:52 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 5 - Dokocenie! Czekamy na Tosie :)

[quote="klaudiafj"]Prawie mnie wywieźli na sygnale do czubków! Mąż przykleił pasek, robił to pół godziny, mierzył poziomicą, wygładzał buły, kłótnie się odbyły po czym był z siebie dumny! Stanęłam na przeciwko paska a ten skos w stosunku do podłogi 5 cm!!!! Wzięłam nitkę wahadełko i mu to udowodniłam. Zrywanie paska. Przyklejenie i wg mnie jest jeszcze różnica 0,5 cm, ale ten se nie da powiedzieć, bo powiedział, raz wystarczy iż miałam rację! :D :ryk:

zdolny :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
a to wszystko przez was bo go rozpraszałyście zabawami :lol: :lol:
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Sob lip 11, 2015 17:10 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 5 - Dokocenie! Czekamy na Tosie :)

Klaudia w przyszłym tyg chyba we wtorek jest w katowicach kino samochodowe :) jakbys chciała gdzieś wybyc z tz

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Sob lip 11, 2015 18:39 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 5 - Dokocenie! Czekamy na Tosie :)

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
Proszę męża nie rozpraszać ! Panowie są jednozadaniowi ! To my mamy podzielność uwagi :twisted:

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Sob lip 11, 2015 18:52 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 5 - Dokocenie! Czekamy na Tosie :)

PixieDixie pisze:Tam sa filtry... i otwory wentylacyjne :) Co kto lubi... wlasnie sie przylapalam ze napisalam ze wykupujĄ a nie wykopuje... ehhh

Ja z przyczyn lokalowych trzymam kuwete w malym pokoju... nie w lazience... i przy zamknietej kuwecie zdaje to egzamin. teraz chcemy dokupic 2 kuwete i myslimy o takiej samoczyszczacej obrotowej... zobaczymy. Ja osobiscie jestem zadowolona z zamknietej kuwety. Pixie tez ;) A on wybredny jest jesli chodzi o sprawy zwirkowo kuwetowe :)

Ja też mam zamkniętą kuwetę, ale i tak muszę mieć do niej zdjęte drzwiczki, bo Batman się ich boi i kiedy są zamontowane to w ogóle do niej nie wchodzi :(
Klaudia Ty ostatnio miałaś montowaną siatkę na okno prawda? Masz jakieś namiary godne polecenia? Ile CIę to kosztowało? Bo Nixon to fan ptaków z tego co widzę i skacze po oknach i moskitierze więc nie ma mocnych i trzeba montować solidną siatkę. Póki co okno tylko uchylone :(
Obrazek

jou

Od: Pt cze 26, 2015 9:09

Post » Sob lip 11, 2015 19:30 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 5 - Dokocenie! Czekamy na Tosie :)

jou pisze:
PixieDixie pisze:Tam sa filtry... i otwory wentylacyjne :) Co kto lubi... wlasnie sie przylapalam ze napisalam ze wykupujĄ a nie wykopuje... ehhh

Ja też mam zamkniętą kuwetę, ale i tak muszę mieć do niej zdjęte drzwiczki, bo Batman się ich boi i kiedy są zamontowane to w ogóle do niej nie wchodzi :(
Klaudia Ty ostatnio miałaś montowaną siatkę na okno prawda? Masz jakieś namiary godne polecenia? Ile CIę to kosztowało? Bo Nixon to fan ptaków z tego co widzę i skacze po oknach i moskitierze więc nie ma mocnych i trzeba montować solidną siatkę. Póki co okno tylko uchylone :(

wyręczę Klaudię viewtopic.php?f=50&t=160786
robili u niej
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

[poprzednia][następna]