Wyprzedaż_BIKINI, TORBA 2w1, bluzki "co łaska" s.2_ALOES s.3

Forum na prywatne aukcje, oferty i ogłoszenia.

Post » Czw cze 11, 2015 11:33 Re: Wyprzedaż różności_ na weta dla chorego Kaja :(

Kota 3 i niedoróbkę 5 poproszę, bo mnie sie proszę pani ta kota podoba :D
Obrazek

tinga7

Od: Czw gru 13, 2012 11:14

Post » Czw cze 11, 2015 12:28 Re: Wyprzedaż różności_ na weta dla chorego Kaja :(

tinga7 pisze:Kota 3 i niedoróbkę 5 poproszę, bo mnie sie proszę pani ta kota podoba :D

Super, dziękuję :)
Upewniam się, bo jestem po nieprzespanej nocy, chodzi o pokrowce?
Kaj po zabiegu. Przetrwał narkozę. Jest bardzo biedniutki i potwornie obolały :cry: Cały czas jestem przy Nim i szepczę, że będzie lepiej :(
Opłata za wczorajszą ekstrakcję zębów:
http://wstaw.org/m/2015/06/11/wet_kaj.jpg

Aia

Od: Pon lut 19, 2007 18:08

Post » Czw cze 11, 2015 13:19 Re: Wyprzedaż różności_ na weta dla chorego Kaja :(

proszę kolczyki z cyrkonią i to malusie cudne pudełeczko po prawej- stonowane kolory

alessandra

Od: Pon maja 07, 2007 13:04

Post » Czw cze 11, 2015 16:06 Re: Wyprzedaż różności_ na weta dla chorego Kaja :(

Aia pisze:
tinga7 pisze:Kota 3 i niedoróbkę 5 poproszę, bo mnie sie proszę pani ta kota podoba :D

Upewniam się, bo jestem po nieprzespanej nocy, chodzi o pokrowce?

Tak, poprosimy pokrowce.

I cieszymy się że Kajutek już po najgorszym, teraz będzie tylko lepiej :ok:
Obrazek

tinga7

Post » Pt cze 12, 2015 17:13 Re: Wyprzedaż różności_ na weta dla chorego Kaja :(

Podrzucamy, bo może jeszcze ktoś coś wypatrzy :D
Obrazek

tinga7

Post » Pt cze 12, 2015 19:40 Re: Wyprzedaż różności_ na weta dla chorego Kaja :(

Dziękuję.
Przeżyliśmy poważny kryzys. Pół nocy i dnia w lecznicy, Kaj bardzo słaby, wymiotujący, odwodniony i bardzo bolesny.
Kolejne rachunki przyprawiły mnie o opadnięcie wszystkiego (noc - 170zł, bo policzyli sobie podwójnie za usługi - jestem wściekła, jak tak można? dzień 85zł + jakaś stówa na taksówki, bo Kaj przelewał się przez ręce i nie było mowy o transporcie publicznym). Jutro kolejna wizyta. Trzymajcie kciuki.

Aia

Post » Pon cze 15, 2015 14:59 Re: Wyprzedaż różności_ na weta dla chorego Kaja :(

Dziś wysłałam do Was wszystkie rzeczy.
Wpłaty na konto dotarły za co bardzo dziękuję
(jest ich cztery - 150zł, 25zł, 11zł, 75zł)
Tu jest kilka rachunków za leczenie i transport. Nie mam wszystkich, resztę gdzieś zgubiłam albo nie wzięłam z taksówki. to już nieważne skoro niema Kaja...
http://wstaw.org/m/2015/06/15/20150615_1314341.jpg
Przez jakiś czas nie będę zaglądać

Aia

Post » Pon cze 15, 2015 15:29 Re: Wyprzedaż różności_ na weta dla chorego Kaja :(

Asia... Strasznie przykro. Trzymaj sie. [*]
Obrazek Obrazek
PRZEPRASZAM ZA BRAK POLSKICH ZNAKOW.

Rakea

Od: Śro lis 14, 2007 23:56

Post » Pon cze 15, 2015 18:58 Re: Wyprzedaż różności_ na weta dla chorego Kaja :(

(*) Bardzo gorąco współczuję ...
<3 Kaj ...

gatiko

Od: Pt paź 03, 2014 10:24

Post » Sob cze 20, 2015 17:07 Re: Wyprzedaż różności_ na weta dla chorego Kaja :(

Dziękuję za słowa współczucia.
Znów na chwilę wpadłam do domu. Uprzątam rzeczy Kaja...
Mam do sprzedania plastikowe pudło ROYAL CANIN ze szczelną pokrywą. Używane, w stanie dobrym (porysowane dno i ryski po bokach też się znajdą - na leżącym kocie)
Dł 36 cm
szer 23 cm
wys 27 cm
nie wiem ile to litrów (z 7-8l ?) - sprzedane :)
Ostatnio edytowano Pt lip 17, 2015 9:20 przez Aia, łącznie edytowano 3 razy

Aia

Post » Pt cze 26, 2015 9:33 Re: Wyprzedaż różności_ na Kaja['] :( - pudło na karmę str 2

Podrzucę. Jestem w Warszawie najpewniej do środy 1go. Do tego czasu możliwy odbiór osobisty (Mokotów Dolny), później będę miała dostęp do wszystkich rzeczy, ale zostanie wysyłka pocztą.

Aia

Post » Sob lip 11, 2015 13:03 Re: Wyprzedaż różności_ na Kaja['] :( - pudło na karmę str 2

Wróciłam do domu. Mam dostęp do wszystkich rzeczy wymienionych w pierwszym poście.
Oraz przejrzałam szafę i wybrałam kilka bluzek, których nie będę już nosić.
Rozmiary XS/S

Orsay
pamiętam dokładnie ile ona kiedyś kosztowała :twisted: 80zł! Idiotyzm, za kawałek prześwitującego materiału ;) ale kolor i koronka tak mi się bardzo podobały, że nie mogłam się oprzeć. Pomijam kwestię, iż to nie mój odcień i krój, w związku z czym jej nie nosiłam... Jeśli dobrze pamiętam założyłam ją RAZ (a ma kilka lat). Przez ten czas przeleżała w szufladzie z innymi, a ja od czasu do czasu ją wyciągałam i zachwycałam się jaka jest ładna. Teraz w końcu jestem gotowa się z nią rozstać.
20 zł?
Obrazek Obrazek
Nylon i wiskoza
długość od początku ramiączka do dołu ok 49 cm
długość ramiączka ok 9 cm z przodu
szerokość pod biustem (przy nierozciągliwej tasiemce) 35 cm

Prześwitująca, luźna, z rękawami "nietoperza", gumka w pasie, regulowany dekolt
Ile łaska
Obrazek
Długość od ramienia ok 46 cm
Szerokość w pasie (bez rozciągania gumki) ok 32 cm

Prześwitująca, dekolt w "serek", dłuższa, gumka w pasie, rozcięcia po bokach
ma dwie małe dziurki na styku gumki, gdzie puścił szew, zaraz zaszyje i nic nie będzie widać
Ile łaska
Obrazek Obrazek
długość ok 66 cm
szerokość w pasie (bez rozciagania gumki) 32,5 cm

Orsay
Prześwitująca, elastyczna koronka (bardzo ładna, w róże)
W najgorszym stanie z nich wszystkich, bo ją najczęściej nosiłam
Co łaska
Obrazek Obrazek
długość bez ramiączek 36 cm
długość ramiączek 2x 15,5 cm
najwęższe miejsce w pasie 25,5 cm

Prześwitująca siateczka z poprzeplatanym milionem koralików
funkcjonująca bardziej jako narzutka (na sukienkę czy inny top) niż bluzka
Co łaska
Obrazek Obrazek Obrazek
Długość od ramienia ok 48 cm
Szerokość mierzona na płasko, bo bluzka się bardzo rozciąga i w ogóle nie trzyma formy :) 34 cm (ale i 45 też)

T-shirt z mini rękawkiem. Jedna z moich ulubionych bluzek. Jest tak pozytywna, że nie umiem się nie uśmiechnąć na jej widok. Niestety zrobiła się za którka, a raczej to ja się zrobiłem nieodpowiednia do niej :mrgreen:
100% bawełna (i to świetna bawełna, bo ciuszek ma już z 10lat. Spokojnie jest w stanie dobrym +, nawet nie straciła za bardzo formy, szwy się nie przesunęły i w dalszym ciągu się tykają po uprasowaniu)
Szerokość w talii: ok 32,5 cm
Szerokość dołu: 39 cm
Szerokość ramion: 36 cm
Długość 43 cm
Co mnie najbardziej w niej urzekło?
Chineczka jest dwustronna :P
Co łaska
Przód Obrazek Tył Obrazek

Waham się jeszcze nad jedną bluzką... Jest to kolejny mój grzeszek z serii "cudowna! ale na mnie nie pasuje". Mam ją by sobie popatrzeć :roll: Nosiłam ją raz, przymierzałam kilka razy ;)
Kupiona w sklepie Lee, nie tak dawno temu
Przezroczysta, przy biuście podwójny materiał, suwak po boku, regulowane ramiączka. Przepięknie ufarbowana, ozdobiona haftami i cekinami (które o dziwo nawet mi nie przeszkadzały, choć nie lubię). Bluzka ma ciekawy kształt, falbana sięga mi za biodra, a "ogon" do połowy uda. Od linii pod biustem się rozszerza
Szerokość pod biustem: ok 37 cm
Długość od pachy w dół: 38 cm
Długość od dekoltu do "ogona": 60 cm
Długość od ramiączka do "ogona": ok 80 cm
20zł?
Obrazek Obrazek Obrazek
Zdjęcia zdecydowanie nie oddają uroku kolorów.

Dwie góry od bikini. Nowe i prawie nowe (jedną chyba założyłam raz na plażę do opalania, gdy mój podstawowy kostium sechł, druga ma nadal metkę), kupione jako zapasowe.
W Tally Weijl kosztowały po 39,90zł
Rozmiar 36
10 zł za każdą?
Obrazek Obrazek Obrazek

Edit: mam też fajową torbę 2w1, którą dostałam pod Choinkę... Nowa... miałam ją zatrzymać, bo nawet mi się podobała, ale teraz.. sprzedaje.
Torbę wystawiłam na olx za 120zł, ale jeśli znajdzie się Miauowiczka, która ją zechce to oddam za 105zł, jej koszt w salonie to 130zł)
Obrazek Obrazek
Ostatnio edytowano Pt lip 17, 2015 9:20 przez Aia, łącznie edytowano 3 razy

Aia

Post » Sob lip 11, 2015 17:29 Re: Wyprzedaż różności_ na weta dla chorego Kaja :(

Ściskam. Wiem jak to jest, jak zwierz odchodzi.

Aia pisze:Dł 36 cm
szer 23 cm
wys 27 cm
nie wiem ile to litrów (z 7-8l ?)

A w kilogramach dasz radę? Szukałam co prawda nowego pojemnika, ale używany też może być, skoro jest szczelny. Potrzebuję takiego, żeby 3,5-5 kg weszło.

Te bluzki masz śliczne, ale ja jestem coś między M i L :(

Dark Angel

Od: Wto sie 12, 2014 11:38

Post » Sob lip 11, 2015 18:09 Re: Wyprzedaż różności_ na weta dla chorego Kaja :(

Dark Angel pisze:Ściskam. Wiem jak to jest, jak zwierz odchodzi.

Aia pisze:Dł 36 cm
szer 23 cm
wys 27 cm
nie wiem ile to litrów (z 7-8l ?)

A w kilogramach dasz radę? Szukałam co prawda nowego pojemnika, ale używany też może być, skoro jest szczelny. Potrzebuję takiego, żeby 3,5-5 kg weszło.

Te bluzki masz śliczne, ale ja jestem coś między M i L :(

Dziękuję.

Ciężko mi powiedzieć ile kg, bo nie mam ani grama karmy w domu, a inne produkty mają inną objętość.. Kajowi kupowałam pakę suchego 12 kg i to było na dwa takie pudła. Musi więc mieć ok 6 kg. Kaj taką ilość jadł ok 3-4 miesiące i karma trzymała świeżość.
Pojemnik zostawiłam u Babci w Warszawie (okolice Belwederska/Sobieskiego), więc w razie czego możesz wpaść i sprawdzić, jeśli przebywasz gdzieś w okolicy (ja teraz jestem w Nowym Dworze)

Aia

Post » Sob lip 11, 2015 18:53 Re: Wyprzedaż różności_pudło na karmę i bluzki "co łaska" st

Może być. A mogłabym ten pojemnik od Twojej Babci odebrać? Pieniądze jak wolisz - przeleję lub zostawię u niej.

Dark Angel

Od: Wto sie 12, 2014 11:38

[poprzednia][następna]