jou pisze:Tamburynie, pocieszyłeś mnie swoim pysiem podczas dnia w pracydzięki!
Tamburyn pocieszacz

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jou pisze:Tamburynie, pocieszyłeś mnie swoim pysiem podczas dnia w pracydzięki!
rudalia pisze:On zupełnie rozkwitł u Ciebie...W wątku Palucha ... wyglądał na takiego opuszczonego i nieszczęśliwego...
MIło słyszeć takie komplementy dla Tambuśkajou pisze:Dzisiaj pokazywałam Tamburyna w pracy wszystkom dookoła. Jego pysio mnie rozbraja![]()
![]()
chat_noir pisze:MIło słyszeć takie komplementy dla Tambuśkajou pisze:Dzisiaj pokazywałam Tamburyna w pracy wszystkom dookoła. Jego pysio mnie rozbraja![]()
![]()
a na żywo do słodkiego wyglądu dochodzą efekty dźwiękowe: chrapanie, ciomkanie, prychanie i inne takie. Efekt jest piorunujący, kiedy leżymy sobie w łóżku, powoli zasypiamy a z kąta dobiega takie "grhhhhm" jakby nam się jakiś stary dziad gdzieś zaczaił a to Tamburek musiał odchrząknąć
Doroto, przepraszam ale popłakałam się ze śmiechuDorota pisze:...I ja pokazywałam Tamburyna...
To płaskonoseDorota pisze:Kocham kocie chrumkania i podobne odgłosy
chat_noir pisze:Doroto, przepraszam ale popłakałam się ze śmiechuDorota pisze:...I ja pokazywałam Tamburyna...
To płaskonoseDorota pisze:Kocham kocie chrumkania i podobne odgłosy, cudownie chrapią, mlaszczą i wydają niesamowite dźwięki
![]()
ja zapadłam na persjozę przez Tośkę (podziwiam i uwielbiam te płaskie wybryki ludzkiej wyobraźni bo nie natury przecież
) Chociaż porównując do Tamburyna to Tośka miała wielgachny nos bo Rudy jest po prostu "wciśnięty" na maksa
Ponieważ Tamburyn staje się powoli "dobrem narodowym" to pokaże wam jak nasze Dobro wygląda o 5 ranokiedy TT (Tamburynowy Tata) wstaje do pracy. Ja i Rude o tej porze jeszcze śpimy tylko ja nie wyglądam tak uroczo jak Rudek
![]()
chat_noir pisze::D nasi Kochani Tamburyno-pokazywacze. A imię to "pamiątka" ze schroniska, opiekunki go tak mianowały a my nie zmieniamy bo idealnie do niego pasuje
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 459 gości