PAKT CZAROWNIC XXXVIII - nowe konto, nowa Siostra Skarbnik

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lip 05, 2015 14:43 Re: PAKT CZAROWNIC XXXVIII

Avian. Podrzuć numer konta. Po wakacjach posucha, ale coś wyskrobię dla kolegi w potrzebie.
Obrazek
Obrazek Czesio 6.04.2015 [*]

Mulesia

Od: Czw cze 03, 2010 9:04

Post » Nie lip 05, 2015 16:29 Re: PAKT CZAROWNIC XXXVIII

To kolejne wieści - sytuacja zmienia się jak w kalejdoskopie ;)
Jest dom tymczasowy dla kotów Villena! Jak wszystko się uda, w przyszły weekend będą zabrane z hotelu i zawiezione do DT w Gliwicach.
Dom tymczasowy będzie potrzebował wsparcia w karmie i żwirku, jakby ktoś miał np zbędną kuwetę, miseczki albo posłanko bardzo by się przydały (w DT nie ma innych kotów, wiec zero wyposażenia na stanie).

Jutro zrobię duże zamówienie w zooplusie z przesyłką do DT, zeby wszystko na smoczki czekało.
Obrazek

Avian

Od: Śro lip 05, 2006 13:15

Post » Nie lip 05, 2015 17:10 Re: PAKT CZAROWNIC XXXVIII

Super. Trzeba pomyśleć o wsparciu dla nerkowego Odisia. Ale to na spokojnie. Najważniejsze, że jest DT.
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Nie lip 05, 2015 21:26 Re: PAKT CZAROWNIC XXXVIII

Poszukam misek i kuwet...
...

CoToMa

Od: Pon sie 21, 2006 14:34

Post » Nie lip 05, 2015 21:33 Re: PAKT CZAROWNIC XXXVIII

Dziękuję za wszystko - Villen naprawdę szczęśliwy i podniesiony na duchu.

Dziś nie dam juz rady, jutro od rana porozsyłam info z nr konta.
Obrazek

Avian

Post » Nie lip 05, 2015 21:55 Re: PAKT CZAROWNIC XXXVIII

shira3 pisze:Zajęta byłam ale już jestem. Skonsultowałam się z Villemo5, AniHili niedostępna.
Kochane Czarownice, rozumiem wasze emocje, Brat w potrzebie ale.
Pakt Czarownic z założenia pomaga bezdomnym kotom w potrzebie.
Pamiętacie na pewno akcję skarpeta, była, potem ją zlikwidowano, bo była wykorzystywana niezgodnie z naszymi założeniami. Nie możemy tego zrobić po raz drugi bo jak niedawno całkiem się okazało takie szybkie pieniądze czasem ratują kocie życie. Ale kocie życie, które do nikogo nie należy. Miałyśmy już dawniej akcje pomocowe dla naszych sióstr w potrzebie, ale na zasadzie zrzutki - kto chce i może. proponuję tak właśnie zrobić. Konto Trinity36 to konto prywatnie, od lat ogarnia perfekcyjnie finansowe sprawy Paktu, nie możemy dokładać jej jeszcze pracy. Myślę, że ktoś inny musi to ogarnąć i zrobić zbiórkę bo z tego co czytam, jest trochę chętnych osób do pomocy.

Mój pomysł wykorzystania skarpety wynika stąd, że Muszkieterom groziło wypuszczenie "na wolność" i z tego właśnie powodu stali by się bezdomni. W związku ze zmianą sytuacji ja też poproszę o nr konta a to co wysłałam do skarpety już nie da się zatrzymać w drodze, więc jakoś to później wyprostuję. Jestem w trochę innej sytuacji niż "reszta świata", bo emeryturę dostaję 5-go.

Barbasia

Od: Wto sty 26, 2010 21:26

Post » Pon lip 06, 2015 7:16 Re: PAKT CZAROWNIC XXXVIII

w imieniu Avian , porozsyłałam nr jej konta - jeśli ktoś nie dostał, proszę o info.

izka53

Od: Śro wrz 29, 2010 13:54

Post » Pon lip 06, 2015 8:57 Re: PAKT CZAROWNIC XXXVIII

JESTEM!

Przepraszam bardzo za nieobecność, miałam mega dużo na głowie (ze szpitalem włącznie) -_-
Obiecuję solennie, że od dziś będę regularnie zaglądać; zaraz też nadrobię wszystko. No i dziękuję shirze za kopnięcie w tłusty tyłek.
Mścisław [']21.10.2010
Konstancja ['] 14.08.2017

ObrazekObrazek
Lecz ja na moim kutrze sam sobie sterem, wędkarzem i rybą. :mrgreen:

AniHili

Od: Pon kwi 30, 2007 22:20

Post » Pon lip 06, 2015 9:01 Re: PAKT CZAROWNIC XXXVIII

Barbasia pisze:
Mój pomysł wykorzystania skarpety wynika stąd, że Muszkieterom groziło wypuszczenie "na wolność" i z tego właśnie powodu stali by się bezdomni. W związku ze zmianą sytuacji ja też poproszę o nr konta a to co wysłałam do skarpety już nie da się zatrzymać w drodze, więc jakoś to później wyprostuję.

Barbasiu. Wola pomocy jest. Reszta to tylko problem techniczny.
Dobrze, że Avian udostępniła konto.
Alix76. Dziękuję. Niewykluczone, że na dalszym etapie rozsądne będzie skorzystanie z konta fundacyjnego.
Obrazek
Obrazek Czesio 6.04.2015 [*]

Mulesia

Od: Czw cze 03, 2010 9:04

Post » Pon lip 06, 2015 17:26 Re: PAKT CZAROWNIC XXXVIII

czy może ktoś mi wysłać na pw numer tel do Avian?
...

CoToMa

Od: Pon sie 21, 2006 14:34

Post » Pon lip 06, 2015 18:34 Re: PAKT CZAROWNIC XXXVIII

Zaraz będę miała.
ObrazekObrazek

villemo5

Post » Pon lip 06, 2015 20:43 Re: PAKT CZAROWNIC XXXVIII

Jak doczytałam, póki co jest DT, tak? Rozumiem, że DT należy na początku wspomóc rzeczowo (wyposażenie dla kotów) ale czy pomoc finansowa jest przewidziana, czy DT bierze na siebie koszty? To jest jakoś uregulowane, nie wiem - umową? Pytam z ciekawości; może to nieistotne, ale takie rzeczy lepiej ustalić i wiedzieć, żeby z czasem jakieś kwasy nie powstały.
Mścisław [']21.10.2010
Konstancja ['] 14.08.2017

ObrazekObrazek
Lecz ja na moim kutrze sam sobie sterem, wędkarzem i rybą. :mrgreen:

AniHili

Od: Pon kwi 30, 2007 22:20

Post » Wto lip 07, 2015 2:09 Re: PAKT CZAROWNIC XXXVIII

Bardzo słuszna uwaga Ani.
ObrazekObrazek

villemo5

Post » Wto lip 07, 2015 7:05 Re: PAKT CZAROWNIC XXXVIII

AniHili pisze:Jak doczytałam, póki co jest DT, tak? Rozumiem, że DT należy na początku wspomóc rzeczowo (wyposażenie dla kotów) ale czy pomoc finansowa jest przewidziana, czy DT bierze na siebie koszty? To jest jakoś uregulowane, nie wiem - umową? Pytam z ciekawości; może to nieistotne, ale takie rzeczy lepiej ustalić i wiedzieć, żeby z czasem jakieś kwasy nie powstały.

DT trzeba będzie wspomóc karmą i żwirkiem - domek ten nie ma "na stanie" kotów, wiec nie ma opcji korzystania przez smoczęta z wyposażenia rezydentów.
Puściłam zamówienie w zooplusie - puszki z żarciem, żwirek, drobne zabaweczki i domek tekturowy. Wiem, że dojdą od miauowiczy miseczki i kuweta. To zamówienie powinno wyposażyć DT na kilka tygodni.
Obrazek

Avian

Post » Sob lip 11, 2015 13:10 Re: PAKT CZAROWNIC XXXVIII

Akcja wsparcia na medal, wszystkie dziewczyny rewelacyjnie się spisały:
agatag pisze:Maja i koty są już u mnie, podróż przebiegłą bez komplikacji, zero kupy itp, koty oswajają się z nowy miejscem, Odiś grucha, Maru siedzi w domku a Albert skacze ze stołu na parapet:D

Vil, zdrowia dla Was ! :1luvu: Czekamy na Ciebie !
Obrazek

psiama

Od: Czw maja 07, 2009 13:19

[poprzednia][następna]