Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
shira3 pisze:Zajęta byłam ale już jestem. Skonsultowałam się z Villemo5, AniHili niedostępna.
Kochane Czarownice, rozumiem wasze emocje, Brat w potrzebie ale.
Pakt Czarownic z założenia pomaga bezdomnym kotom w potrzebie.
Pamiętacie na pewno akcję skarpeta, była, potem ją zlikwidowano, bo była wykorzystywana niezgodnie z naszymi założeniami. Nie możemy tego zrobić po raz drugi bo jak niedawno całkiem się okazało takie szybkie pieniądze czasem ratują kocie życie. Ale kocie życie, które do nikogo nie należy. Miałyśmy już dawniej akcje pomocowe dla naszych sióstr w potrzebie, ale na zasadzie zrzutki - kto chce i może. proponuję tak właśnie zrobić. Konto Trinity36 to konto prywatnie, od lat ogarnia perfekcyjnie finansowe sprawy Paktu, nie możemy dokładać jej jeszcze pracy. Myślę, że ktoś inny musi to ogarnąć i zrobić zbiórkę bo z tego co czytam, jest trochę chętnych osób do pomocy.
Barbasia pisze:
Mój pomysł wykorzystania skarpety wynika stąd, że Muszkieterom groziło wypuszczenie "na wolność" i z tego właśnie powodu stali by się bezdomni. W związku ze zmianą sytuacji ja też poproszę o nr konta a to co wysłałam do skarpety już nie da się zatrzymać w drodze, więc jakoś to później wyprostuję.
AniHili pisze:Jak doczytałam, póki co jest DT, tak? Rozumiem, że DT należy na początku wspomóc rzeczowo (wyposażenie dla kotów) ale czy pomoc finansowa jest przewidziana, czy DT bierze na siebie koszty? To jest jakoś uregulowane, nie wiem - umową? Pytam z ciekawości; może to nieistotne, ale takie rzeczy lepiej ustalić i wiedzieć, żeby z czasem jakieś kwasy nie powstały.
agatag pisze:Maja i koty są już u mnie, podróż przebiegłą bez komplikacji, zero kupy itp, koty oswajają się z nowy miejscem, Odiś grucha, Maru siedzi w domku a Albert skacze ze stołu na parapet:D
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 84 gości